ahahah imzasına laf attım degiştirmişJuSTLoV yazdı:2. sen harbi özürlüsünCOKER yazdı:JuSTLoV yazdı:Senin Gözünde ya problem var yada ARIZA sınCOKER yazdı:GördkLerimin EN iYiSİBİde IzdıraP.. bişi daha vardı sonunda o adamında 2009 daki fan art resmi hoşuma gitmişti.buda çok güzel..
Eline sağlık...devamını bekliyorz..Bu İzdirap Grafik in yanından Degil 900.000 km uzagına gelemez
Salako geldi xD senin gözünde Problem var heralde ben yazımda sanal ızdırap dan iyi demedim !
Neyse senin gibilerle tartısmaya giremem...Sanal sana 100000 basar...Izdırap'a Laf yk ! Oyunun en iyi görselcilerinden...ben kendimi katmadım.Ben yaparsam böyle Çakma Photoshop çularla Paylaşıcagımı sanmıyorum
![]()
İmzanıda dehset yapmıssınyazı fontun süper kendini geliştirmeye bak
![]()
Sabah aksam Photoshop yapiim bir iki kişi oo çok güzel olmus desin diye saatlerimi harcıyamam o saatleri Soru çözmeye harcarımBilgisayar Programcılıgına girdikten sonra kendimi veririm Daha iyidir.
![]()
Kıyamet-i Devrim
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: Kıyamet-i Devrim
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

JustLoV uğraşma kardeş bunun gibi tiplerle.. Bana da bulaştı bi ara..
Yok resmin iğrenç kesimlerin berbat falan filan... Dedim sen yap bi resim görelim diyorum (En az 3-4 kere söyledim) her söylediğimde sustu kaldı
Uğraşmaya değmez, iyi akşamlar...
Yok resmin iğrenç kesimlerin berbat falan filan... Dedim sen yap bi resim görelim diyorum (En az 3-4 kere söyledim) her söylediğimde sustu kaldı
Uğraşmaya değmez, iyi akşamlar...
2009-2013
Resim şahene ötesi olmuş Berat tebrikler devamını bekliyoruz...Sunucumuzun MEDARI İFTİHARısın

Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
Güzel bir eser ortaya çıkarmışsın tebrikler şunları iletiyim sana;Diğer çalışmalarınada bir göz geçirdim resimler çok güzel oluyor ama 1 kusur bozuyor sürekli,Eserlerin kusursuz olması için resmini bitirdikden sonra hemen forum'a koymanı tavsiye etmiyorum sana resimi iyice bir incele bence...
Başarılarının devamını dilerim...
Başarılarının devamını dilerim...

- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Güzel ve Etkileyici Bir ÇalışmaSanalkorkun yazdı:
Eleştirilere ve önerilere açık.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Sanalkorkun yazdı:
Eleştirilere ve önerilere açık.
Güzel çalışma , Fakat renk uyumu biraz kötü olmuş , daha iyi olabilirdi .