İKV Destek Takımına Teşekkürler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

İKV Destek Takımına Teşekkürler

Mesaj gönderen Designer »

Arkadaşlar bu isim değiştirme e-pin kodunun satılması şeklinde kardeşim dolandrılmıştı. Desteğe fotolarla birlikte başvurdum. Foruma actığım konular kilitlendi fakat bu gün miğrattayken [DEV]Lathander tarafından yapılan acıklamada kendisinin dolandırıcılıktan ceza aldığını öğrenmiş bulunmaktayım. Haklı olanın savunulduğunu ve haksız olanın cezalandırıldığını görmek cok mutlu edici. Burdan Destek Takımına teşekkür etmeyi bir borç bilip saygılarımı sunarım...

( Acaba ne kadar ceza aldığını öğrenebilirmiyim :twisted: )
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: İKV Destek Takımına Teşekkürler

Mesaj gönderen Vandervaart »

Dolandıcımı =) Belliydi bea =) Sevmezdim onu =)

Vandervaart BURSA
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İKV Destek Takımına Teşekkürler

Mesaj gönderen Semiha »

~~Şikayet ettiğim kişinin ceza alıp almadığından nasıl emin olabilirim?

* Şikayette bulunduğunuz kişinin ceza almasıyla birlikte kullanmış olduğunuz üyeliğinize bilgilendirme E-Postası gönderilmektedir. Kimi zamanlarda birden fazla kere şikayet edilen oyuncu, gün içerisinde bir başka kullanıcı tarafından şikayet edilip ceza alabilmekte, bu gibi durumlarda gün içindeki yoğunlukta göz önünde bulundurularak benzer şikayetler silinebilmektedir. Bu gibi durumlarda oyuncu ceza almıştır, ama size bilgilendirme E-Postası gönderilmemiş olabilir. Emin olmak için ise İKV Destek formundan bize ilgili kişi ve şikayetiniz hakkında zaman bilgisi de vererek başvuru yapınız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön