Ben Jewelryy :)
- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ben Jewelryy :)
Benim ne için ne duydun Jel :mrgreen:
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

- xJokerx24
- Sahaf Yardımcısı
İyi sewindim buna. Ama bnce biraz daha sabırLı oLup kımın ne oLduqunu tanımaya ıhtıyacın waR umarım hepimiz için en hayırLısı oLur. Bizde deLıkurta keyfmzden kufur etmıyoruz ama naparsn işde çıkıyo arada böyLe adamLar sen takma boswer biz weririz ona cewabı sende zamanLa kımın hakLı oLduqunu zaten qörürsün 
Xjokerx-KaosteamxJoker-Jonturkxjoker [siLindi-OffLine..
]
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..

KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
SuNucunun iLk OrJinaL JokeR'i..
KuLa beLa qeLmez Hak yazmadıkça ; Hak beLa yazmaz kuL azmadıkça...!
Hak edeni Hayatıma #@!?... Hak etmeyenin HayatıNa #@!?.!!!
Ruf seninle ilgili bir şey duymadım.
Joker Bende tanımaya çalışıyorum ama oyun kasıyordu bnde kaldırdım yenıden ındırcekdım ıkvnın exesının kayıtlı olduqu yermı dıem artıq bı numara var 212. dewamı war oraya qırdım hatayı verınce bı baqdım ıcan footbal yazıo doru lınkı nerden bulcan her sıtede aynı
Joker Bende tanımaya çalışıyorum ama oyun kasıyordu bnde kaldırdım yenıden ındırcekdım ıkvnın exesının kayıtlı olduqu yermı dıem artıq bı numara var 212. dewamı war oraya qırdım hatayı verınce bı baqdım ıcan footbal yazıo doru lınkı nerden bulcan her sıtede aynı
Güncel
Yorumlarınızı Bekliyorum....
Yorumlarınızı Bekliyorum....
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı
nerlerdesin şu çok bilmiş ukala
Bu konunun bukadar uzaması beni başka şeyler düşünmeye itti ve senin bir bayan değilde erkek olduğunu aslında zaten bu sunucudan biri olduğunu düşünüyorum herkes istediğini düşünmekte özgürdür buda benim düşüncem ve neden bayan olarak tanıttığınıda umarım az çok düşünebiliyorsunuzdur sunucumuzdaki erkekler çok saf ve hemen kanabiliyorlar gördüğümü söylüyorum daha öncede kendini bayan olaeak tanıtarak bi çok kişiyi soymaya kalkan çok insan oldu belki haksızda olabilirim ama benim düşüncem bu yönde.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Bu karekter çalındı dendi. yok soyuldu dedi yok ablamın dendi bu anca reklam yapıyo da allah bilir erkektir bu.

SİNCE 2007...
Ben öyle düşünüyorum çünkü normal bi bayan bukadar reklama neden ihtiyaç duysun!.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...