<> Kurt Loncası <>
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Re: <> Kurt Loncası <>
selam arkadaşlar loncamıza yeni katılan kız arkadaşım emine çarının adı kurtlarxcimcime arada cara bende giricem fakat onuda gördüğünüz zamanlarda yardımlarınızı bekliyorum tesekkür ederim
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Hayırlısı olsun Atakan abilahy1 yazdı:selam arkadaşlar loncamıza yeni katılan kız arkadaşım emine çarının adı kurtlarxcimcime arada cara bende giricem fakat onuda gördüğünüz zamanlarda yardımlarınızı bekliyorum tesekkür ederim
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Selamün aleyküm , Günaydın
HEY !
Arkadaşlar nedir bu sessizlik ? Hadi ama 400 oluruz biz bu haftasonu ? Keyifler nasıl, napıyoruz ?
Arkadaşlar nedir bu sessizlik ? Hadi ama 400 oluruz biz bu haftasonu ? Keyifler nasıl, napıyoruz ?

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- FareAdam Düşmanı
günaydın arkadaşlar epey zaman oldu oyuna giremedim pek fazla umarım herşey yolundadır. Bu akşam oyunda olacağım arkadaşlardan kadim hidra pençesi ihtiyacaı olan çok kişi var.Akşam saat 7 de herkes mühürlüde olursa bu ihtiyacı ortadan kaldıralım.Görevi olan olmayan herkesin orada olmasını bekliyorum.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
-
- FareAdam Düşmanı
gökçen oyuna girersen bana ulaş lütfen
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Berkopasa yazdı:günaydın arkadaşlar epey zaman oldu oyuna giremedim pek fazla umarım herşey yolundadır. Bu akşam oyunda olacağım arkadaşlardan kadim hidra pençesi ihtiyacaı olan çok kişi var.Akşam saat 7 de herkes mühürlüde olursa bu ihtiyacı ortadan kaldıralım.Görevi olan olmayan herkesin orada olmasını bekliyorum.
Olur abi annemler çok laf yapmazsa oradayım.
Berkay abi biliyorsun ki ben lonca karakterimi devrettim, yenisini de henüz organizasyonlara katılacak kadar kasmadım. Akşama kadar şifacım resCuer (66 seviye, exp 64) 47 seviye olursa şifacımla katılırım olmazsa da illaki destek olacak bi karakter bulurum. Krakterimi devrettiğim arkadaşım Şevket'e de haber veririm Kurtlarxejder ile katılır. Şimdiden hayırlı olsun, Allah'ın izniyle bu işin içinden anlımızın akıyla çıkarız fakat bir ricam olacak, sessiz toplanalım, lonca dışı kimse olmasın. Biz önce loncamızın görevlerini halledersek sunucumuza da yardımlarımızı yaparız diye düşünüyorum diğer türlü olunca ve sonuç hayal kırıklığı olunca bizim ufak bir sendeleyişimizi bekleyenlerin eline koz veriyoruz... :?Berkopasa yazdı:günaydın arkadaşlar epey zaman oldu oyuna giremedim pek fazla umarım herşey yolundadır. Bu akşam oyunda olacağım arkadaşlardan kadim hidra pençesi ihtiyacaı olan çok kişi var.Akşam saat 7 de herkes mühürlüde olursa bu ihtiyacı ortadan kaldıralım.Görevi olan olmayan herkesin orada olmasını bekliyorum.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- FareAdam Düşmanı
gelcek bazı lonca dışı arkadaşlar olucak ama benim gözümde yabancı değiller .o yüzden sıkıntı olmıycak sanırım.