JouRney yazdı:
Teşekkür ederim Trendd.. Benim eski bi üyeliğim vardı forumda sonra arkadaşa vermiştim adı Lavender.. Eskiden baya bi Photoshop yapıp koyardım foruma, hatırlarsın sanırım ? Sende eskiden çalışmalar yapıyodun bayaa.. Bıraktın heralde bu işleri PhotoScape ile yapıyordun hatta yanılmıyorsam :roll: [/b][/color]
Hatırladım Lavender.O üyelikte sergilediğin çalışmalarında güzeldi,bende JouRney hani kimdir merak ediyordum bir anda çıktı fotoğraf sergilemeye başladı. Ben PhotoScape yapıyordum,ama iyi yaparmıyordum.Öğrenemedim hem üniversite hayatı,oyundanda uzak kaldım baya.Photoshop'ta iyi değilim,ama sen harikasın. Çalışmalarının devamını bekliyorum.
JouRney yazdı:
Teşekkür ederim Trendd.. Benim eski bi üyeliğim vardı forumda sonra arkadaşa vermiştim adı Lavender.. Eskiden baya bi Photoshop yapıp koyardım foruma, hatırlarsın sanırım ? Sende eskiden çalışmalar yapıyodun bayaa.. Bıraktın heralde bu işleri PhotoScape ile yapıyordun hatta yanılmıyorsam :roll: [/b][/color]
Hatırladım Lavender.O üyelikte sergilediğin çalışmalarında güzeldi,bende JouRney hani kimdir merak ediyordum bir anda çıktı fotoğraf sergilemeye başladı.
:lol: :lol: O zamanlar pek de iyi değildim, şimdi biraz daha geliştirdim işi
Trendd yazdı:ama sen harikasın. Çalışmalarının devamını bekliyorum.
Çok teşekkürler . . . 3. Çemberlitaş Çalışmam aslında hazır, yarın koymayı düşünüyorum..