"Çemberlitaş" Çalışması -2-

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: "Çemberlitaş" Çalışması -2-

Mesaj gönderen Trendd »

JouRney yazdı: Teşekkür ederim Trendd.. Benim eski bi üyeliğim vardı forumda sonra arkadaşa vermiştim adı Lavender.. Eskiden baya bi Photoshop yapıp koyardım foruma, hatırlarsın sanırım ? Sende eskiden çalışmalar yapıyodun bayaa.. Bıraktın heralde bu işleri :) PhotoScape ile yapıyordun hatta yanılmıyorsam :roll: [/b][/color]
Hatırladım Lavender.O üyelikte sergilediğin çalışmalarında güzeldi,bende JouRney hani kimdir merak ediyordum bir anda çıktı fotoğraf sergilemeye başladı. :P Ben PhotoScape yapıyordum,ama iyi yaparmıyordum.Öğrenemedim hem üniversite hayatı,oyundanda uzak kaldım baya.Photoshop'ta iyi değilim,ama sen harikasın. ;) Çalışmalarının devamını bekliyorum. :D ;)

Saygılarım ile ;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: "Çemberlitaş" Çalışması -2-

Mesaj gönderen JouRney »

Trendd yazdı:
JouRney yazdı: Teşekkür ederim Trendd.. Benim eski bi üyeliğim vardı forumda sonra arkadaşa vermiştim adı Lavender.. Eskiden baya bi Photoshop yapıp koyardım foruma, hatırlarsın sanırım ? Sende eskiden çalışmalar yapıyodun bayaa.. Bıraktın heralde bu işleri :) PhotoScape ile yapıyordun hatta yanılmıyorsam :roll: [/b][/color]
Hatırladım Lavender.O üyelikte sergilediğin çalışmalarında güzeldi,bende JouRney hani kimdir merak ediyordum bir anda çıktı fotoğraf sergilemeye başladı. :P
:lol: :lol: O zamanlar pek de iyi değildim, şimdi biraz daha geliştirdim işi :)
Trendd yazdı:ama sen harikasın. Çalışmalarının devamını bekliyorum.
Çok teşekkürler . . . 3. Çemberlitaş Çalışmam aslında hazır, yarın koymayı düşünüyorum..
2009-2013

“Görseller” sayfasına dön