Nedir Bu Teşkilat'ın Hali...!!
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Nedir Bu Teşkilat'ın Hali...!!
Umarım bu yazdıklarım bir nebze anlayan olmuştur Allah'a emanet olun.
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Army Of Heavens
Oyunda artık edebiyle Oynayanların sayısı cok az zaten Neler Dönüyor Neler... İnsanlar birbirlerini kandırmak için Bulduklarıyla Yetinmiyorlar bide yüzsüzce Yeni Şeyler Deniyorlar... Çok değişti Çok..
CoBaiN wazzup
- justine
- FareAdam Düşmanı
viewtopic.php?f=46&t=45885
Şu konuya bakın dediklerimi anlayacaksınız.. Bana ana-bacı sövene 3 gün susturma , yönetime hakaret edene 1 hafta ban.. Oyun içinde olsa süresiz ban belki de.. Çünkü ben kıymetliyim
Şu konuya bakın dediklerimi anlayacaksınız.. Bana ana-bacı sövene 3 gün susturma , yönetime hakaret edene 1 hafta ban.. Oyun içinde olsa süresiz ban belki de.. Çünkü ben kıymetliyim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Bunu okuyunca mı fark ettin volkanjustine yazdı:viewtopic.php?f=46&t=45885
http://www.istanbuloyun.com yazdı:
İKV Destek Takımı, isimlerden ve kişisellikten uzaklaşmış, ekip ruhuna sadık kişilerden oluşmaktadır. Hiçbir isim İKV’nin yada İKV Destek Takımı’nın önüne geçemez.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
mustafaa4 yazdı:Eski bir atasözü der ki;
"Anlayana sivri sinek saz, anlamayana [Uygunsuz içerik silindi.]."
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Acep oyuncu olmasa ikv den eser olur muydu ?http://www.istanbuloyun.com yazdı:
İKV Destek Takımı, isimlerden ve kişisellikten uzaklaşmış, ekip ruhuna sadık kişilerden oluşmaktadır. Hiçbir isim İKV’nin yada İKV Destek Takımı’nın önüne geçemez.
Acep ttnet olmasa bugün destek takımı kurulur muydu ?
Acep sattığınız üç kuruşluk plusları alan olmasa bu yazıyı yazma imkanınız olur muydu ?
Şİkayet et kısmını kullanmaktan bıkan ikv oyuncuları, bu durumu görmezlikten gelen pek saygıdeğer! yöneticiler.
Arz klanından 1 değil 2 değil sürekli küfür edenleri neden acaba yasaklamaz bu yönetim.Yukarıdaki sözde kendine güvenen yönetim kısımı neden çoluk çocuktan korkar durumda.Adam gece gündüz klandan küfür yazıyor, hala tık yok.Sadece ben tüm şikayet hakkımı bu adamlar üzerine harcıyorum.Hep aynı kişiler, hep aynı isimler. Nedir bu vurdumduymazlık, nedir bu aymazlık? Sanırım artık küfürden yüzleri kızarmayan bir destek takımımız var. Ne mutlu sizlere. Ne mutlu küfür eden oyunculara gerekli cevabı veremeyen yönetime! Çok yazık..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- Dogukars
- İri Fare Avcısı
Siyasi içerik silindi. Forum hesabınız yakıldı .
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız süresiz kapatıldı
[GM]Nocomment
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
- justine
- FareAdam Düşmanı
Küfürlü ve siyasi mesaj içeren Fotoğraflar silindi. Oyun içi şikayet sistemini kullanınız. Israrla Yönetimi zan altında bırakma arzunuzu şaşkınlıkla izliyoruz. Uyarı amaçlı hesabınız 7 gün kapatıldı
[GM]nocomment
[GM]nocomment

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Merhabalar
Küfür ettirmek yada küfürbazlara zemin hazırlama hedeflerimiz arasında asla olmadı. Oyun içinde bir şikayet sistemi var ve bu düzene herkes uymak zorunda . Birileri sizi rahatsız ediyor ise , şikayet edip yasaklayabilirsiniz.
Birilerinin fazla küfürbaz olduğunu düşünüyor iseniz , destek sayfası üzerinden bize ulaşırsınız, bizde talebiniz üzerine adı geçen şahsın hesabını ve ceza geçmişini izler ve ağır cezalar veririz / veriyoruz.
Din, Milliyet yada benzeri konularda şikayetlerde adı geçen şahsılar zaten ucuz cezalar ile tanışmayıp direk banlanmaktadır.
Hal böyle iken , Bu yönde sürekli konular açılması , açılması bir yana bu konuların amaç ve mahiyetinin ne olduğu tam anlaşılmaması ( bkz : sizin yaklaşımınız ), bizim birilerini küfür ettirmek çabasında olduğumuz havası ve bu sağlam temele oturmayan konuların bir şekilde siyasi mesajlara boğulması tarafımızdan üzüntü ile takip edilmekte ve her zaman olduğu gibi gereken cezalar verilip mevzu rayından çıktığı için konular kilitlenmektedir.
Ceza sistemi ile alakalı makul yaklaşımınızı Detsek sayfası üzerinden bize bildirin lütfen .
İyi forumlar .
Küfür ettirmek yada küfürbazlara zemin hazırlama hedeflerimiz arasında asla olmadı. Oyun içinde bir şikayet sistemi var ve bu düzene herkes uymak zorunda . Birileri sizi rahatsız ediyor ise , şikayet edip yasaklayabilirsiniz.
Birilerinin fazla küfürbaz olduğunu düşünüyor iseniz , destek sayfası üzerinden bize ulaşırsınız, bizde talebiniz üzerine adı geçen şahsın hesabını ve ceza geçmişini izler ve ağır cezalar veririz / veriyoruz.
Din, Milliyet yada benzeri konularda şikayetlerde adı geçen şahsılar zaten ucuz cezalar ile tanışmayıp direk banlanmaktadır.
Hal böyle iken , Bu yönde sürekli konular açılması , açılması bir yana bu konuların amaç ve mahiyetinin ne olduğu tam anlaşılmaması ( bkz : sizin yaklaşımınız ), bizim birilerini küfür ettirmek çabasında olduğumuz havası ve bu sağlam temele oturmayan konuların bir şekilde siyasi mesajlara boğulması tarafımızdan üzüntü ile takip edilmekte ve her zaman olduğu gibi gereken cezalar verilip mevzu rayından çıktığı için konular kilitlenmektedir.
Ceza sistemi ile alakalı makul yaklaşımınızı Detsek sayfası üzerinden bize bildirin lütfen .
İyi forumlar .