veee Büyük Bombaaaaaaa ( İstanbulkxbüyücü)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: veee Büyük Bombaaaaaaa ( İstanbulkxbüyücü)

Mesaj gönderen Mertkinqx »

asim3428 yazdı:Egoist lik değil şimdi adam vurup içeri girdin tamam eyw amaa niye vurdun namus meselesi diyelim ;)
Şimdi çıktıktan sonra yine aynı olay yaşanırsa vurmazmısın ? Biraz daha düşünerek yaz lütfen ;)

Cahillikle alakası yok kişi diyeyim adam demek yanlış olur . Kişi kendi ağızıyla itiraf etmiş o sunucuda ne kadar şey yaptığını sen halaa neyini savunuyosun ?
facesinde yaptıgı bir duvar yazısında " O it Mertkinq yüzünden çarım blok olmuştur felan gibi bir yazı yazmıştı bundan sonra kin beslemesi yüzünden hesabımı calma gibi bir beyin fırtınası yaptıgınızda aklınıza ne gelir sizin bunuda bana acıklayın.
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen walker85 »

asim3428 yazdı:Egoist lik değil şimdi adam vurup içeri girdin tamam eyw amaa niye vurdun namus meselesi diyelim ;)
Şimdi çıktıktan sonra yine aynı olay yaşanırsa vurmazmısın ? Biraz daha düşünerek yaz lütfen ;)

Cahillikle alakası yok kişi diyeyim adam demek yanlış olur . Kişi kendi ağızıyla itiraf etmiş o sunucuda ne kadar şey yaptığını sen halaa neyini savunuyosun ?

Pişmanım Demesını Orda Yaptıgı Sucun Burda Yapmıcagını Vede Daha Kanıtın Tam olmıcagını BEn Kımseyıde Korumam 2 sıde arkadasımdır Ama Yorumlar Cok Agır Vede Dıyer Yorumlar Cahılce
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Ortada yapılan bişi var sonuçta cahilce olduğunu sanmıyorum insanların bir yürekleri vardır o kaldırmaz bu tip davranışları bizim bu kadar sert tepki vermemizin amacı Vicdanımız bu tip kişileri çevremizde görmek istememesidir ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Arkadaşlar tartışmayı kesın konunun kilitlenmesını ıstemıyorum.
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
xLucifeRx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen xLucifeRx »

Çoğu kez araştırdım bende bu sancak olayını pek işe yarar sonuçlar bulamadım saolsun Merkinq(mert) herşeyi detaylarıyla anlatmış başa söze ne gerek var ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İKİ TERS , BİR DÜZ

Resim
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

1- Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğünün görev alanına giren suçların bilişim sistemleri kullanılmak sureti ile işlendiği durumlarla ilgili bilgi toplamak, değerlendirmek ve bu tür faaliyetleri önlemek amacıyla gerekli tedbirleri almak, ilgili birimlerle müşterek operasyonlar düzenlemek ve gerektiğinde mevzuat hükümlerine göre işlem yapmak,
2- Görev alanına giren suç organizasyonlarının faaliyetlerini koordineli olarak izlemek, bilgi toplamak ve değerlendirmek,
3- Operasyonlardan ele geçirilen dijital materyallerin (HDD, Bilgisayar, DVD, …) imajlarının alınarak gerekli teknik incelemeleri yapmak,
4- İnternet ortamında yapılan suça konu( bilgilerin çalınması, MSN hacklenmesi, site hacklemek, …) işlemleri yapan kişi/kişileri tespit ederek gerekli tahkikatı yapmak5- Kişiler arasındaki haberleşmenin içeriğini diğer tarafın rızası olmaksızın alenen ifşa eden kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatı yapmak.
6-Kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları, taraflardan herhangi birinin rızası olmaksızın bir aletle dinleyen veya bunları bir ses alma cihazı ile kaydeden kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatı yapmak,
7- Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntü veya sesleri ifşa eden kişilerin tespit edilerek hakkında gerekli tahkikatı yapmak,
8- Hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydeden kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatı yapmak,
9- Kişisel verileri, hukuka aykırı olarak bir başkasına veren, yayan veya ele geçiren kişi/kişilerin tespit edilerek, haklarında gerekli tahkikatı yapmak,
10- Kanunların belirlediği sürelerin geçmiş olmasına karşın verileri sistem içinde yok etmekle yükümlü olan kişilerin görevlerini yerine getirmedikleri tespit edildiğinde kişi/kişiler hakkında gerekli tahkikatı yapmak,
11- Elektronik imza oluşturma amacı ile ilgili kişinin rızası dışında; imza oluşturma verisi veya imza oluşturma aracını elde eden, veren, kopyalayan ve bu araçları yeniden oluşturanlar ile izinsiz elde edilen imza oluşturma araçlarını kullanarak izinsiz elektronik imza oluşturan kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatın yapmak,
12- Tamamen veya kısmen sahte elektronik sertifika oluşturanlar veya geçerli olarak oluşturulan elektronik sertifikaları taklit veya tahrif edenler ile yetkisi olmadan elektronik sertifika oluşturanlar veya bu elektronik sertifikaları bilerek kullanan kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatı yapmak,
13- Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatı yapmak,
14- Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verilerin başka bir yere gönderen kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatı yapmak,
15-Başkasına ait olan banka yada kredi kartını her ne suretle olursa olsun ele geçiren veya elinde bulunduran kimse, kart sahibinin veya kartın kendisine verilmesi gereken kişinin rızası olmaksızın bunu kullanarak veya kullandırarak kendisine veya başkasına yarar sağlayan kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatı yapmak,
16- Sahte oluşturulan veya üzerinde sahtecilik yapılan bir banka veya kredi kartını kullanmak sureti ile kendisine yada başkasına yarar sağlayan kişi/kişilerin tespit edilerek haklarında gerekli tahkikatı yapmak
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

xLucifeRx yazdı:Çoğu kez araştırdım bende bu sancak olayını pek işe yarar sonuçlar bulamadım saolsun Merkinq(mert) herşeyi detaylarıyla anlatmış başa söze ne gerek var ..
Eyvallah.
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mertkinqx yazdı:
xLucifeRx yazdı:Çoğu kez araştırdım bende bu sancak olayını pek işe yarar sonuçlar bulamadım saolsun Merkinq(mert) herşeyi detaylarıyla anlatmış başa söze ne gerek var ..
Eyvallah.
Sancaktaki olayı Ahmet bildiği için araştırmasına gerek kalmadı
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RoneY »

OF ..!
Yeter artık ama.
Tılsım sunucusu genel sohbet alanı 25 konu alabiliyor.
3 konu senin bu saçma konun.
Kitlenenleride saymıyorum..!
Tek konuda derdini anlatmaya ne zaman başlayacaksın ..!
Destek ekibe iletmişsen ve onlarda araştırma altına almışsa daha neyin hesabını yapıyosun forumda..
Yeter artık ..!
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ALACAXXXKARANLIK
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALACAXXXKARANLIK »

2 gündür Oyuna girmiyodum ne oldu gençler karıştırmısınız gene ortalığı yukarıda yazanları okudumda kafam 1 m oldu hiç bişey anlamadım oyundayken konuşuruz bol bol .. Ama Tek diyeceğim bir kişiyi suçlarken iyice bi düşünelim ve sonra adam gibi kanıt bulalım ki kendi arkadaşımızı ,can yoldaşımızı , Kanka dediĞimiz kişileri suçlarken .. Onları suçlamak cok zor ve en yakın arkadaşım dediğin insandan dostum dediğin insandan darbe yemek cok kötü.. Bunu en iyi ben bilirim .. Herkes beni Bilir ben sizi bilirim kalbler kırılmasın gençler relaks olun akışına bırakın mert emre .... Sayfanızı kirlettiğim için özür dilerim Kimine göre saçmaladık kimine göre anlamlı bişiler yazmaya çalıştık .. Oyuna girince görüşürüz kendinize İyi bakın Allah'ıma Emanetsiniz...

( ALaCaxXxKaRanLıK) İlo
Bana Değer Vereni,Bana Saygı Duyanı Hayatıma #@!? ...
Bana Kafa Tutanı,Beni Arkamdan Vuranın HAYATINA SOKARIM ...
...xXKaFCıXx...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön