Birşey sorucam ama dürüstçe söyle
Ellerine sağlık, emeğe saygı !
kuccukhusam1 yazdı:
Resimin Orjinal Boyutu değildir. Not:Forum Orjinal Boyutu Kaldırmadı :?
Y;ap ozaman kendi Loncacın ismini veya başka birşeyi aynı şekildede Göreyim seni hade baammalama35 yazdı:kuccukhusam1 yazdı:
Bunu yapmak çok kolay..
JouRney yazdı:Resimde beğendiğim tek yer "Gaffar Bey" .
Birşey sorucam ama dürüstçe söyleO öndeki "Fare adam, Komutan, Yasemin, İsmet Bey, Şifacı Kadın, Philetos ve Handan Hanım'ı sen mi kestin koydun, yoksa Sobee'nin sitesinden mi aldın
![]()
Tamammalama35 yazdı:JouRney yazdı:Resimde beğendiğim tek yer "Gaffar Bey" .
Birşey sorucam ama dürüstçe söyleO öndeki "Fare adam, Komutan, Yasemin, İsmet Bey, Şifacı Kadın, Philetos ve Handan Hanım'ı sen mi kestin koydun, yoksa Sobee'nin sitesinden mi aldın
![]()
Kardeşim açıkcası onları evet sobee.com.tr nin ikv bölümünde gördüm fakat; ordaki dış ışıma ile benimki farklı yani dış taraflarını ben kestim. Zaten Sobee'nin sitesindeki resimde yazılar philetheos ve handanın bacak taraflarına geliyordu. O 2 sini kendim kestim tamamen ve yerlerine yerleştirdim resimleri birleştirmek beni uğraştırdı
kuccukhusam1 yazdı:
AnatolianTigeR yazdı:kuccukhusam1 yazdı:
Bunun Hatasız mı olduğunu düşünüyorsun.Ayrıca zamanımın birçoğunu photoshopta geçiriyorum demişsin ama bu resmi geçen internet kafede bir ilkokul öğrencisi google'dan bulduğu dersle yapmıştı