Crack yazdı:sanatkar bu nasıl bir yorum. ya bu deveye binersin yada bu diyardan gidersin! bumudur yani getirdiğin yorum. bu oyunda her oyuncu birer oyun sahibidir. benim fikirlerim senin fiirlerinle bu oyun ayakta. benim feryadım madeni çekmiş çekmemiş almış mavi topaz çıkmış değil. insanlar artık duyarsızlaşıyor. 1 hafta aynı madende aynı yerde duran oyuncu biliyorum. oyunda pbelirli bir paylaşım için açıldı bölgeler, klanlar ws savaşlar. madenler araç olmasını temenni ettim amaç değil.. saygılar
O deyimi kullandığımı yada ima ettiğimi nereden çıkarttığını bilmiyorum. Öncelikle açtığın konu başlığına bağlı kalıp kendi fikirlerimi dile getirdim. Eğer konumuz madenlerin yetersizliğinden dolayı oyuncuların maden başında zamn geçirmesi olsaydı ( Çok Yakında Develüasyon Olacak...) konu başlığında madenlerden kaynaklanan sıkıntı ile ilgili yorum ve önerilerimi görebilirsin. Ancak sen suçlama vari bir tavır ile oyundaki topla yazısından insanların rant sağladığını dile getirerek bu konu başlığını açmışsın. Bende bunun bundan önceki eşitsizliğe göre daha güzel olduğunu savundum.
İyi forumlar.