Destekten Cevap Almak Hakkında

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Destekten Cevap Almak Hakkında

Mesaj gönderen Designer »

Sevgili Tahirbey ben başka bir konuya bu yolla şikayet edemediğim bir oyuncuyu yazmıştım ve bu oyuncu benim hesaplarımı çalmakla tehdit etmişti. Ahmet abi ( ATX ) bana desteğe yolla diye msj atıp konuyu kilitlemişti ben olayın tüm görsellerini desteğe yolladım ama o adam hala oyunda fink atıyor... Defalarca yollamama rağmen ( arasında aylarca süre geçmiş şekilde ) o adam hala banlanmadı. Şimdi desteğe görselleri yollayın demek ne kadar inandırıcı geliyor bir bilseniz !!!

Merhaba,

Şikayetiniz hakkında size mutlaka geri dönüş yapılmış olmalı . Ceza verilsede verilmesede sebep ve sonucu hakkında tüm mail atan oyunculara cevap vermeye çalışıyoruz . Aynı maili arka arkaya tekrar tekrar yollamış iseniz , bu bir kirlilik ve ekstra zaman kaybı yarattığından , cevap alamamanız normaldir. Şikayetniz her ne ise görsellerini ekleyip tekrar yollayın lütfen

İyi Forumlar.

Tahirbey benim yazdığım yorum sanırım pek açıklayıcı olmamış. Ben bahsettiğim adamın prntscrn ile alınmış fotolarını desteğe yolladım Bana aylarca herhangi bir cevap gelmedi. Sonra bu adam ile ilgili açılmış bir konuda dediğim yorumu yaptım ve Ahmet abi ( ATX ) benim yazdığım yorumu alıntı halinde koyupp bu fotoları desteğe iletiniz demişti. benim bu adamın fotolarını göndermemin üstünden aylar geçmişti ve Ahmet abinin desteğe iletin sözüyle bir kere daha yolladım. YANİ ard arda defalarca yollamadım. Bir kere yolladıktan sonra aylar geçti ve bir kere daha yolladım ama bu adamın herhangi bir ceza almadığını görüyorum. Bana herhangi bir bildirimde yapılmadı.

Son olarak kardeşimi dolandıran karakterle ilgili konuları lütfen kilitlemeyin ki millet görsün nasıl bir insan olduğunu. Başka oyuncuların açtığı dolandırılma konusu kilitlenmiyorken benimkini kilitliyorsunuz bu olmaması gereken bişey.

Gerçi bırakın bizi, oyunu dolandıran adamların ( Gözlük olayı ) sınırsız olarak kapatılan hesapları bile 7-8 ay sonra açılıyorsa biz oyuncuları dolandıran adamların hiçbir şekilde ceza almayacağının ve hatta onlar hakkında açtığımız bilgilendirme konularının kilitlenmesinin garip olmadığının ve bu adamların yaptıklarıın yanına kalacağının da farkındayım !!!

Saygılarımla

Designxbyxurtr
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Destekten Cevap Almak Hakkında

Mesaj gönderen Designer »

Özelinizden ulaşabilecek olsam konu açmayacağım derdimi özelinizden konuşmayı deneyeceğim ama maalesef özelden ulaşamıyoruz
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV

“Genel Sohbet” sayfasına dön