Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Arzın Çoçukları Sancak Sunucusunda Bir Tarih Yazdı !
yukarıda kapsamaktadır yerıne kapsamamaktadır oLucakdı pardon 
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
laf söledin kişilerin hayatı sanal olsa klan liderlerinin kesileceğini bildikleri halde sırf Arz'lardan bazı dostlarını kalbini kırmamak için mudahale etmiyorsa buda o adamların hayatının sanal olmadının en büyük kanatıdırxJoKeRx yazdı:Bence bunLar sadece bır kac Lodosun kuyruk acısından doqan bahaneLer. AdamLarın hayatı sanaL oLmus iSmetn kesıLmesıne bıLe bu kadar aqLıyoLarsa buda en buyuk kanıtıdır. SözLerm tum LodosLarı kapsamaktadır. Sanırım ustune aLınması qereken arkadasLar kendıLerını bıLıyoLar. Bence yorum yazarken az daha dıkkatLı oLupda kendınızı iice reziL etmeyn. Tebrık eden Lodos arkadasLara tesekkurude bir borç biLirm
Кokliฬ - Naczo - ROWxİMaMINKaYI
xJoKeRx yazdı:Lan acizLik diz boyu arzLar tartısmak yerıne sadece quLun bunLara Kardesım sen sımdı bız ısmetı keserken sız qeLdınızde bız cekıLınmı dedık ? yada bız ısmetı kesceqmz zaman sızın kaLenzde yernızımı aLmanızı bekLıcez ? insan bu kadarmı saçmaLar ? Siz ismeti kesmeye qeLdiqmzde keyfi işLerinizi bırakıp qeLip sawunsaydınız kaLenizi ! Peki siz qeLdinizde biz sawunmanıza karşımı çıktık ? Hepinize teker teker biz ismeti kescez qeLin kaLenizi sawunun diye özeL dawetiyemi qöndermemiz Lazım ?
Bence bunLar sadece bır kac Lodosun kuyruk acısından doqan bahaneLer. AdamLarın hayatı sanaL oLmus iSmetn kesıLmesıne bıLe bu kadar aqLıyoLarsa buda en buyuk kanıtıdır. SözLerm tum LodosLarı kapsamaktadır. Sanırım ustune aLınması qereken arkadasLar kendıLerını bıLıyoLar. Bence yorum yazarken az daha dıkkatLı oLupda kendınızı iice reziL etmeyn. Tebrık eden Lodos arkadasLara tesekkurude bir borç biLirm
Kamil sen ona buna nasihat vericeğine kendi tabağındaki pisliklerini temizle önce. Yeniçerixchucky'nin çarını çal ondan sonra gel forumda asenacılık oyna. Pis hırsız.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Kendi Kuyusunu Kazdı Olan Kendine Oldu Veled ' in Çarı Öpüldü 999 Gün :lol:
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- Yenicericagri
- Salgın Koruyucusu
Arkadaş sen anlama özürümüsün yoksa gerizekalı modda mı takılırsın hep ?İsmet'İ keserken biz klandan bırakın kessinler dedik müdahale etmedik oraya gelsek kesebilirmiydiniz sence? birde gelmiş bana savunsaydınız İsmet'İ diyosun.Biz arıza doqmadık ki sizin işinize engel olalım arıza çıkartalım o sizin üstünüze vazife fazlasıyla yerinede getiriyosunuz zaten bence sen kafanı yorma bu arada acizlik deqil çakallık diz boyu
biz insanıda eqitiriz çakalada geçiririz .Bizim hayatımız sanal olmuş..Biz size anlayış gösteriyoruz malum hayatımız sanal ismet'e kalpten baqlıyız onu kesmeniz için anlayış gösteriyoruz ve kesiyorsunuz hayatı sanal olmayan arkadaşlar bizim handanı kesmemize engel oluyolar olaya bak ya D
Yeniçerixnabruk&Yeniçerixdaeva
JaReD & NaHaRiS & DaeVa & Tazmanyacanavarı
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Alp ya da Çağrı bizim gruptan size "İsmeti kesmeye gidiyoruz yalvarıyorum müdahale etmeyin lütfen siz karışırsanız kesemeyeceğimizi biliyoruz" diye bir pm mi geldi?
Kimden rica etmişiz karışmayın diye?
Klanınızı savunsaydınız, oyun bu..
Siz savunmaya geldiniz de biz mi geri gönderdik sizi "oyuna heycan katalım dedik lütfen müdahale etmeyin" diyerek.?
Ayrıca Alp,
Casperr'in benimle dalga geçtiğini söyledin sandım o yüzden kendi aramızda şakalaşıyoruzdur dedim.
Ben Casperr'ın "yeniçerilerin bi yerleri kalkmış" dediğini duymadım.
dediyse bile sizin ettiğiniz onca laf üzerine etmiştir...
Kimden rica etmişiz karışmayın diye?
Klanınızı savunsaydınız, oyun bu..
Siz savunmaya geldiniz de biz mi geri gönderdik sizi "oyuna heycan katalım dedik lütfen müdahale etmeyin" diyerek.?
Ayrıca Alp,
Casperr'in benimle dalga geçtiğini söyledin sandım o yüzden kendi aramızda şakalaşıyoruzdur dedim.
Ben Casperr'ın "yeniçerilerin bi yerleri kalkmış" dediğini duymadım.
dediyse bile sizin ettiğiniz onca laf üzerine etmiştir...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Tek kelime ile harika bir yazı...Yenicericagri yazdı:Arkadaş sen anlama özürümüsün yoksa gerizekalı modda mı takılırsın hep ?İsmet'İ keserken biz klandan bırakın kessinler dedik müdahale etmedik oraya gelsek kesebilirmiydiniz sence? birde gelmiş bana savunsaydınız İsmet'İ diyosun.Biz arıza doqmadık ki sizin işinize engel olalım arıza çıkartalım o sizin üstünüze vazife fazlasıyla yerinede getiriyosunuz zaten bence sen kafanı yorma bu arada acizlik deqil çakallık diz boyubiz insanıda eqitiriz çakalada geçiririz .Bizim hayatımız sanal olmuş..Biz size anlayış gösteriyoruz malum hayatımız sanal ismet'e kalpten baqlıyız onu kesmeniz için anlayış gösteriyoruz ve kesiyorsunuz hayatı sanal olmayan arkadaşlar bizim handanı kesmemize engel oluyolar olaya bak ya D
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Casperr seninle dalga geçti demedim ferhat iyi okumanı tavsiye ederim. Demek orada olan herşeyden haberin var her söylenene karşılık birşey söylemiştin fakat NE İLGİNÇTİR Casperr denen balkabağın orada bizim loncamıza söylediği o kelimeden haberin yok vallahi çok ilginç..Ayrıca sırf arkadaşın diye yaptığı yanlışları iyi bişey olarak görmen senin kişiliğini gösterir.Casperr denen kavunuda geçtik orda ferhatta dalga geçer gibi konuşuyodu
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
ALp bak kuyruk acın warmıskı hemende aLındın ustune ısabet oLmusda ztn
chukynın carını caLmadım Bunu bıLen bıLıyo sız bnm caLdıqmı sanmaya dewam edın anca kendı saLakLıqnızı böLe tatmin edersiniz
Yumurtandan yenı cıkmıssın aLp bnLe uqrasma sen
3-5 koLpanın iftirasıyLa yıkLcak oLsaydık cokdan yıkıLırdık rahat oL sen
Bırakın aLp kesıLen ısmetın arkasından aqLamaya dewam etsın arkadasında cok zoru war beLLıkı
ALp bundan snra senı muhattap aLmamaya özen qösdericem çünkü çoLuk çocukLa muhattap oLmak isdemiyorum.
Not= Chuky Ben senın qıbı bır carın pesınden forumLarda aqLamam rahat oL bır car qıder 5 car kasarız sen rahat oL abisi
Not= Chuky Ben senın qıbı bır carın pesınden forumLarda aqLamam rahat oL bır car qıder 5 car kasarız sen rahat oL abisi
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
-
- İskele Babası
Joker ben olsaydım tabı kesemezdınız can basardım başkanımıza
Viktoriaxbuse * Cyberxbuse
Viktoriaxbuse * Cyberxbuse