KARAKTER KURTARMA BAŞVURSU(2)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KARAKTER KURTARMA BAŞVURSU(2)

Mesaj gönderen Kurmay »

01.09.2010 TARİHİNDEN İTİBAREN SİLİNEN KARAKTERLER GERİ GETİRİLİYOR DİYE BİR GÜVENE SAHİP OLDUK.
Ancak ikv desteğe yolladığım maillerin cevabı gelmedi.10 Aralıktan itibaren 1 er adet mail attım.Destektemi sorun var yoksa karakter kurtarma başvurusu sonuçlaması bir avutmamı?
Resim
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: KARAKTER KURTARMA BAŞVURSU(2)

Mesaj gönderen olkin »

Merhaba,
İKV Yönetiminin dediği bir şey kandırma, avutma amaçlı olmaz. Olacağını sanmıyorum en azından.
Değil sadece bu konu diğer tüm konularda yönetim ekibi bir kez form göndermenizi ve yinelemenizin bir fayda etmeyeceğini daha önce defalarca söyledi.
Mail gelmiyor diyorsanız size yönetimden gelen şu sözü hatırlatmak istiyorum:
Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;

Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.

Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;

Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.

İyi eğlenceler.
Ben de iyi eğlenceler diliyorum...
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: KARAKTER KURTARMA BAŞVURSU(2)

Mesaj gönderen Kurmay »

arkaaşlar e-posta ayarlarımda engelleme falan yok.ancak 5gün odu bir cevapta yok.Desteğe atlan maillerd mi sorun var bilinmz ama sıkıntımızın büyük olduğu kesin.Karakterimin pluslı olarak kurtarılması muduyla bekemek hiç umut verici değil./color]
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön