Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu açmamın sebebi bu olayın çoğu kez başıma gelmesidir.Daha geçen gün klanda adamın teki küfür edip edip alt f4 çekip oyundan çıkması beni rahatsız ediyor.Adamı yasaklılara eklemek istiyorum fakat durmadan oyundan çıkıyor.Klanıda kapatamıyorum yansıtılan itemleri görüp lazım olanları almak için.En son Lostbüyü adlı karakter özelden küfür edip oyundan çıkmıştır.Nedeni ise şifacımdayken bana grup atması 47lvl olduğu için grubundan çıkmamdır.Gelip özelime böyle hakaret etmesinin sebebi bu kadar ufaktır.Ayrıca türlü türlü yalanlar söyleyip beni tekrar gruba almasıdır.Arkadaşlar sığınaklara giren insanlar vakitlerini boşa harcamak istemediklerinden ne savaşçı nede 48lvl altı adamlarla girerler bende vaktimi boşa harcamak istemediğimden grubuna gelmedim.
KÜFÜR EDİP ALT F4 ÇEKENLER HAKKINDA
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: KÜFÜR EDİP ALT F4 ÇEKENLER HAKKINDA
Merhaba,Felipemassa yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu açmamın sebebi bu olayın çoğu kez başıma gelmesidir.Daha geçen gün klanda adamın teki küfür edip edip alt f4 çekip oyundan çıkması beni rahatsız ediyor.Adamı yasaklılara eklemek istiyorum fakat durmadan oyundan çıkıyor.Klanıda kapatamıyorum yansıtılan itemleri görüp lazım olanları almak için.En son Lostbüyü adlı karakter özelden küfür edip oyundan çıkmıştır.Nedeni ise şifacımdayken bana grup atması 47lvl olduğu için grubundan çıkmamdır.Gelip özelime böyle hakaret etmesinin sebebi bu kadar ufaktır.Ayrıca türlü türlü yalanlar söyleyip beni tekrar gruba almasıdır.Arkadaşlar sığınaklara giren insanlar vakitlerini boşa harcamak istemediklerinden ne savaşçı nede 48lvl altı adamlarla girerler bende vaktimi boşa harcamak istemediğimden grubuna gelmedim.
Bu tarz durumlarda uygulamanız gereken yol şu şekildedir;
Önce "Şikayet Et" seçeneği ile şikayet etmeyi deneyiniz. Eğer o sırada oyundan çıktı ise şikayet edilemediğini fark ettiğiniz an o karakteri arkadaş listenize eklemeye çalışın oyuncunun şu an oyunda olmadığına dair yazı geldiği zaman klavyenin üzerinde bulunan "PrtScn" tuşuna basarak ekran görüntüsünü alınız. Daha sonra "http://www.istanbuloyun.com/support.aspx" adresinden bildirim tipini (Oyuncu Hata Kullanım) olarak seçerek gerekli bilgileri yazınız. Böylece oyundan çıkmış olsa dahi moderasyona tabi tutulacaktır.
İyi Forumlar.
-
Tembel
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Arzın Çocukları
Aynı durumla bi kaç kez de ben karşılaştım.. benim küfür yememin nedeni de üstüste madeni onlardan hızlı çekmemdi küfür edip çıktı bekledim geri gelsin oyuna diye ve 10-15 dk sonra oyuna girdiğinde küfür ettiği satırı bulup şikayet ettim.. tabiki bu link daha bi kolaylık saglayacaktır:)
Kömür
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

Az kaldı canım 4 maden sonra artık küfür falan yemiyeceğiz inşallah 
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
-
Tembel
- Salgın Koruyucusu

Sanatkarr yazdı:Az kaldı canım 4 maden sonra artık küfür falan yemiyeceğiz inşallah
Kömür
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

Gerçekten oda başıma geldi.Madende tektim birisi geldi.Adam durmadan girip çıkıyor ve hesap değiştirerek farklı farklı madenler çekiyordu.Benden madeni alamadığında şikayet edip hakaret ediyordu

Tembel yazdı:Sanatkarr yazdı:Az kaldı canım 4 maden sonra artık küfür falan yemiyeceğiz inşallah) inşallah hayatım.. valla bıktım madende küfür yemekten ya
alişin alişin bende önceden çok küfür yedim nede osla alt çekiyolardi eskidende şikayet yokdu
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

kok29 yazdı:Tembel yazdı:Sanatkarr yazdı:Az kaldı canım 4 maden sonra artık küfür falan yemiyeceğiz inşallah) inşallah hayatım.. valla bıktım madende küfür yemekten ya
alişin alişin bende önceden çok küfür yedim nede osla alt çekiyolardi eskidende şikayet yokduresim demişinde yönetici o kadar resim yolladim mazide hiçbiri ceza almadi madenin üstünü oturmuş fotolari gönderdim yine ceza yok e-pin satişi yasak dediniz onuda yolladim yine ceza yok en iyisi karakalem le çiziliş foto yollucam belki ceza alirlar
:D
Tahirbey yazdı:Merhaba,Felipemassa yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Bu tarz durumlarda uygulamanız gereken yol şu şekildedir;
Önce "Şikayet Et" seçeneği ile şikayet etmeyi deneyiniz. Eğer o sırada oyundan çıktı ise şikayet edilemediğini fark ettiğiniz an o karakteri arkadaş listenize eklemeye çalışın oyuncunun şu an oyunda olmadığına dair yazı geldiği zaman klavyenin üzerinde bulunan "PrtScn" tuşuna basarak ekran görüntüsünü alınız. Daha sonra "http://www.istanbuloyun.com/support.aspx" adresinden bildirim tipini (Oyuncu Hata Kullanım) olarak seçerek gerekli bilgileri yazınız. Böylece oyundan çıkmış olsa dahi moderasyona tabi tutulacaktır.
İyi Forumlar.
Sevgili Tahirbey ben başka bir konuya bu yolla şikayet edemediğim bir oyuncuyu yazmıştım ve bu oyuncu benim hesaplarımı çalmakla tehdit etmişti. Ahmet abi ( ATX ) bana desteğe yolla diye msj atıp konuyu kilitlemişti ben olayın tüm görsellerini desteğe yolladım ama o adam hala oyunda fink atıyor... Defalarca yollamama rağmen ( arasında aylarca süre geçmiş şekilde ) o adam hala banlanmadı. Şimdi desteğe görselleri yollayın demek ne kadar inandırıcı geliyor bir bilseniz !!!
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Sevgili Tahirbey ben başka bir konuya bu yolla şikayet edemediğim bir oyuncuyu yazmıştım ve bu oyuncu benim hesaplarımı çalmakla tehdit etmişti. Ahmet abi ( ATX ) bana desteğe yolla diye msj atıp konuyu kilitlemişti ben olayın tüm görsellerini desteğe yolladım ama o adam hala oyunda fink atıyor... Defalarca yollamama rağmen ( arasında aylarca süre geçmiş şekilde ) o adam hala banlanmadı. Şimdi desteğe görselleri yollayın demek ne kadar inandırıcı geliyor bir bilseniz !!!
Merhaba,
Şikayetiniz hakkında size mutlaka geri dönüş yapılmış olmalı . Ceza verilsede verilmesede sebep ve sonucu hakkında tüm mail atan oyunculara cevap vermeye çalışıyoruz . Aynı maili arka arkaya tekrar tekrar yollamış iseniz , bu bir kirlilik ve ekstra zaman kaybı yarattığından , cevap alamamanız normaldir. Şikayetniz her ne ise görsellerini ekleyip tekrar yollayın lütfen
İyi Forumlar.