Bu GOLGEII denen karaktersızın savascına 2 zırh dusurdum. Ve bu adamdan ıstedımkı bana kutu kodu verebılırmısın 1 tane bu adam dedıkı tamam artarsa vereyım. Eywallah dedım . Sonra kutuyu ıstedıgım de bana aynen soyle dedı :
'konfuçyus (alper) fuara gelemedıgı ıcın senın hakkına ayırdıgım kutuyu ona verdım' dedı bende tamam abı sagolsaın dedım. Ve Face de gezerken Beykent (Hakan) arkadasımızın profılınde konfucyusun elınde 1 poşet kutu ıle resmını gordum. Ve bu adama dedım kı benımle ılıskıyı kes ceketı bendeydı . Bende dedım kı 2 tane taş gıbı zırh dusurdum bu ceket benım hakkımdır. Olay budur sanan hırsız sansın soyleyen hırsız desın . GOLGEE nın ne oldugunu bılıyolar.
Aşagıdakı resımlerde GOLGEE nın kopegı olan Demonxshaitan resimleridir.Bu adam bana kaç defa yalvardı Sıgınaga al mıgrata al dıye ve GOLGE nasıl kandırdıysa kandırmış
Buyrun resimler .
Adam Allah'a Kuran'a küfür edecek kafar kafasız .
Allah'tan korkmayan insanlardan korkarım.
Bu arada Lonca BETA dan bu konuyu okuyanlar olursa.
GOLGE aynı sunu soyledı Lonca BETA' da cok akraktersız ınsanlar var . Sevmıyorum loncaları ayırabılırı.
ogezen'e ısık zırh dusurduk o...cc... dıye bır sey soyledı.
Adamlar bana grup bul dıye aglıyorlar dedı.
Bu karaktersız adama ne dıyebılırım.
Küfürlü içerik düzenlenmiştir.Aynı içeriğin tekrar yayınlanması halinde forumdan uzaklaştırılacaksınız.
Fatih