Server Error in '/' Application.
Server Error in '/' Application.
Arkadaşlar hesabım ttnet üzerinden Ouna girdiğim zamn k.adı ve şifreyi yazıp enterliyorum.Ve karşıma Bi sayfa açılıor Ve şöle Bi yazı Çıkıyor (Server Error in '/' Application.) Yardımlarınızbekliyorum arkadaşlar:D
│█║║█║║█║│█║│█║█- │█
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³²¹³²¹
Orjinal ve tek
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³²¹³²¹
Orjinal ve tek
Re: Server Error in '/' Application.
Oyunu Sİl Baştan Yükle Oluyor Bende Oyle Olmuştu.
Bi deneyim sağol=)
│█║║█║║█║│█║│█║█- │█
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³²¹³²¹
Orjinal ve tek
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³²¹³²¹
Orjinal ve tek
~~Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.