bbswinq yazdı:Way hq hortlak , ghosen kardeş o sen gelmeden önce oynayan kişiydi bende tanırım bilip bilmeden yorum yapmayın sacmalamanın lüzumu yok .. Cok ıyı tanırım hortlaagı eskilere en iyi büyücü olarak tanınırdı .. Tekrardan hq kardeşim .. xllhayaletxll işin zoRlasıor D
Yaaa İşte Bir Cahil Arkadaşım Daha...Bakan Körden Ne Hayır Gelir ki
Çar Adı : Ghosen (Büyücü)
Çar Açılış : 22-23 Haziran 2008 (İlk Gün )
39 Oluş Tarihi : 27 Haziran 2008 (4.Gün)
Değil mi Hortlak Benden Önce Başlamış Oyuna Sanırım Sancak Sunucusu Açılmadan Kasıyordu GM Falan Olabilir :lol: Hey Allah'ım Neler Var Yaa...Birde En İyi Büyücüymüş Valla Helal Olsun Heralde Ben Ekrana Bakmadan Oynuyordum Bu Oyunu ki Hortlak Nickini Görmemişim
NOT: Eski Olmakla İnsanın Başı Göğe Ermez...Önce İnsan Olsun İster 1 LwL Olsun Farketmez
JuaquiN yazdı:Hortlak denen kişiyi yakından tanıyan biri olarak kendisini tanımayanlar varsa bilgilendirmiş olalım. Bu hortlak denen şahıs gördüğü lodosa dalan ( lvl farketmeksizin ) küfür dilinden eksik olmayan ve sancaktan başka bir sunucuya giderken bütün sunucuya anabacı küfür edip giden birisidir. Oyunu bıraktığında bütün sunucu dua etmişti ( arz & lodos klanları özellikle ) Hala bu şahısa hoşgeldin demeyi düşünenler varsa bidaha düşünsün derim. Fakat kişiliği değişmiştir o ayrı mesele inş. değişmiştir
ahhaha adamlıgı sizdenmi ogrencez 2006 yılından beri oynadım oyunu oyundaki herkes kendını adam gösteriyor ama wSlerde görüyorduk TARİHE GECTİK ama reel hayat izin vermedi devam etseydim simdi varyaa neyyse..