Şifacı vsleri (Toplama Konu)

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacı vsleri (Toplama Konu)

Mesaj gönderen kerim73 »

Ayrıca ben çağrıyı 15 yapmanı öneriyorum bu yeteneğe vermemeni değil... Sen ise 8 verilmesini öneriyorsun ... Bi daha düşün istersen ...
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

kerim73 yazdı:Ne diyeyim ki dostum asit 15 versen o zaman karşıdakinin iyileştirme etkisini kötüleştirirsin ancak karşıdakinin de büyü bozması var sanırsam yani asit e sadece bu açıdan yaklaşabilirim hasar vermek olarak hic düşünme derim cünkü şifacının 2 bin deil ki kritik 3 bin atıp da ck sayesinde kurtulayım diyorsun ?? Neyse deneyip söylemen hoş olur kafana göre sallayıp söylemek pek tutucu deil ...

Simdi saçmalmaya beni sinirlendirmeye başlıyosun.Denemediğimi kim sölemiş sana saçma sapan uydurup durma.Adam sana arka arkaya asiti sallıycak en azından kudretinin cabuk bitmesi için karşıdakinin ck atarsın 9 kudret boş kaybeder.Git bi vs Yap öle gel.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Tmm sen haklısın ne diyelim konu gecmişine baktım da gercekten şifacılıktan anlayan bazı arkadaşlarımız da benm dediklerimi destekler nitelikte sanırım biz hicbirşey bilmiyoruz sen daimi biliyorsun... Ne diyelim. Kendi bildiklerinle ne kadar başarırsın ne kadar başaramazsın bilemiyorum ama ... Bana göre senin verdiğin yetenek sisteminde bi iş cıkmaz..

Ha sebep ise sen asit le daldıktan sonra dediğin gibi kudretin 50 lerde olcak.. Karşı şifacının ise 80+ olcak yani sen 30-35 kudret zarar a girmiş olcaksın tabi bu adam hic mi sana dalmadı daldı bir de senin şifa bastığını düşünürsek kudretin 35-40 larda seyreder iken onun ki 80+ olcak ...

Karşına böle bi şifa alıp benm söylediğim yetenekleri kullansın + snn le aynı itemleri taksın sadece... ve ws nizi yapın bakalım kim haklı cıkıcak.

Bu da bu konuya son yorumum dur . Çünkü ne kadar açıklasamda boş zannediyorum ...
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Ben biz asitle dalıcaz demedimki.Karşıdaki asitle Dalarsa dedim ben ck la tutarız dedim konu başka tarafa kaydı.Asit tabikide kudret kaybı ama kullanmayı bilen biliyor.Konuyla ilgili yorumlarını esirgeme belki şifacı arkadaşlar bizi takip ediyordur.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Hem senin canın hiçmi inmiycekki 80 kudret olucaksın asit bi kişilik snn ck +ruh kalkanı olmazsa sana acaip hasar veir.Bence bir kez daha düşün ve düşünerek tekrar yazmanı İsterim.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

fiziksel direnc boşuna acılmıyor...
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Ya kardeş Fiziksel açarsan sadece can basmak zorunda kalırsın kudret biter.Ckla en azından tutarsız karşının kudret icabuk biter bu sayede.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

asitle wsci olunabilir asitin en değerli özelliği iyileştirme yeteneğini kötüleştirmesidir bi şifacı 3 bin küsür civarnda iyileştirme basıyor ibni olmadan asit etkisi olduğunda bu 1500 e falan düşüodu sanırım

asit üstüne asit atarsan kritiğin artar ayrıca hasarında artar bu şansımızda var

karşındakinin direnci asite 0 ise o zaman rahatlıkla yenilir rakip ;)

[şifa] ws [şifa]
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Öncelikle Teşekkürler ama Büyü bozma diye bişey var =) karşıdaki iyi bir şifaysa Hemen büyü Bozmaya basar.Hasar bakımından Asit değerlendirmek gerekir.Büyücüde Çok rahat kesiliyor asitle.Asit muazzam bir yetenek :D
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

asitte büyü bozma olasılığı yok ;) sadece üstüne atmasın die 1 kere bozar daha sonra 10 sn. bekler asitci olduğumuzu bilse 15 yapar diceksiniz ama bilse asiti fuller çift dirence verir kazanır önce karşındakini tanımak gerek

1 puan bb asiti engellemek için yeterli oldunu sanmıyorum
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !

“Şifacı” sayfasına dön