Affınıza Sığınarak konuyu açmış bulunuyorum.Oyunu Kısa süreliğine değil tamamiyle bırakıyorum.Ailevi nedenlerden ve okul hayatım nedeniyle bir karar vermem gerekiyordu ve oyunu bırakma kararı aldım.Hakikaten oyun aynı sigara bağımlısı gibi yapmış beni bir an olsun kalkamazdım oyundan odaya biri girse ona terslenecek kadar oyunun etkisinde kalmıştım.Ve oyunu bıraktığım için üstümden büyük bir yükün kalktığını ve rahatladığımı anladım.Artık hayatıma bir yön vermeliyim 21 yaşına geldik fakat psikolojik açıdan çok etkiledi beni sizleride etkilemiştir, umarım geç olmadan bu sanal ortamın bağımlısı olmaktan kurtulursunuz.Oyunu oynamayın demiyorum sadece tavsiyedir keza kimsenin hiçbir şeyine karışamam.Herkese İyi Oyunlar.Allaha Emanet Olun
Mimx Ailesine Başta Civra (Tezcan abi Baba adamdır kendisi Allah razı olsun ondan)
Mimxsonkral (müslüm ,servet abi,recebe )
Mimxsonimam (yüksel kardeşime)
Mimxburakcan ( burak kardeşim)
mimxSARI, mimxathena ,Kıdemli, Lightnıng ( SERCAN),Lancelot (oyuna dönüş yapan ümit abime)
Bu Arada çarlarımı başta mimx ailesine teslim ediyorum eğer ihtiyacı olan var ise Tezcan abi 2 adet kutu da hediye ediyorum (sen gerekli işlemi yaparsın abi ben sana yollarım )
Adını Sayamadım Beni tanıyıpta ismini telaffuz edemediğim herkesten özür diliyorum.İyi Oyunlar İyi Çalışmalar Reelde Başarılar...
Kardeşim oyunda sevdiğim kardeşlerimden biriydin , oyunu bırakma nedenlerini asla sorgulamam.
Bundan sonra ki yaşamında , başarılar , sağlık ve mutluluklar seninle olsun.
Görüşmek üzre kardeşim , esen kal.
Yaradan yar ve yardımcın olsun...
Eyvallah Ali, düşüncelerin için teşekkür ederim.
Doğru karar verdiğine inanıyorum. Nasılki herşeyin aşırısı (Zaruri ihtiyacımız olan yemek bile) zarar ise seni olumsuz yönde etkilediğini düşündüğün an uygulamaya koymalısın.
Sana veda etmiyoruz tabiki biliyorsunki bu açıklaman oyunla ilgili, facebooktan Okul ve diğer mevzularda beni bilgilendirirsen çok memnun olurum.
Görüşürüz.
Bir veda başlığında Mimx adını göreceğimi hiç zannetmezdim.
Ama karar senin kararın ve doğru bir karar olduğuna inanıyorum.
Derslerden başını kaldırabilirsen seni arada sırada aramızda görmekten çok mutlu oluruz.
Öncelıkle aile dostumuzdan birinin aramızdan ayrılmasına çok üzüldüm. Eğer böyle bi karar verdiysen bir bildiğin vardır abi. Mimx arkadaslık grubunda sana ulasamayan arkadaslar adına ve kendi adıma real hayatında basarılar dilerim. Allaha emanet olman dileğiyle. Sağlıcakla kal abi.