Defansif Savaşçılarla İlgili Sıkıntı

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Getsuga
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Defansif Savaşçılarla İlgili Sıkıntı

Mesaj gönderen Getsuga »

Merhaba ^_^.Bildiğiniz gibi defansif savaşçılar oKo'da kullanılamaz.
Bende bunun için bir şey düşündüm ^_^

Defansif savaşçılara Sıyrılma ya da Blok gibi pasif ya da normal bir teknik verilebilir.
Mesela pasif olursa 5 puanda 10% Sert/Ağır vuruştan kurtulma/hasarını 25% azaltma şansı verilebilir.10 puanda bunu 15% ve 30% hasar azaltma yapabiliriz.15'te ise 25% ve 35% hasar azaltma.Ayrıca 15 puanda 10% ihtimalle Bloktan sonra karşı atağa geçme(Eşyalarınızın hasarına bağlı bir sert vuruş{Kudret Gitmeden}) ihtimali olabilir.

Sadece Savaşcı Karşı Savaşcı değil Savaşcı Karşı Büyücü içinde bir şeyler düşündüm.

Herhangi bir kritik büyüden hasar alırsanız bir süreliğine saldırı/yürüyüş hızınızı 2 katına çıkartan bir pasif teknik olabilir.Ya da bir ihtimal büyü engelliyip hasarının 10%'unu kendi canına eklemesini sağlayan bir teknik olabilir.

OkY(Yaratık,NPC):
10% kudret karşılığı 10% enerji rejenerasyonu veren bir teknik olabilir

Henüz şifacı için bir şey düşünemedim.-_-Yakın zamanda umarım bir şey uydururum.^_^

Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.Fikirleriniz,beğenmediğiniz yerler,eklemek istediğiniz şeyler herşey!Maksat IKV'nin güzelleşmesi.
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Re: Defansif Savaşçılarla İlgili Sıkıntı

Mesaj gönderen Earth »

Düşünceler güzel bence. Ama o kadar değişiklik oyunun mekaniğini ağırlaştırabilir gibi(lag sorunu artabilir). Hani biraz daha basit değişiklikler bulman daha iyi olabilir. Sonra da bütün fikirlerini, gerekçeleriyle birlikte desteğe ilet derim. Senin gibilerin önerilerinin dinlenme ihtimali diğerlerine göre her zaman daha yüksektir.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

:shock: yücelen + solucan veya plevne diz yücelen ardenneri yatırırsın :shock:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

bence direk defansif savaşcını zırh değeri fazla olmalı yüzde 80 -90 falan ki farkı olsun yani yüzde 70 çok az eskiden de yüzde 60 olabiliyodu zaten .hem böylece solucan itemlerin değeri daha da artacaktır
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Konratas
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Konratas »

defansif savaşın teke tek okolardaki tek şansını kanatmanın kudret yemesinde görüyorum (tabii ki karşı taraf kaçmayacak felan) ama klanlarda defansif savşçının sakınma yeteneği tüm grubu etkileyecek olursa büyü bozma değeri yüksek olan bir savşçı gruplarda rahatlıkla yer bulabilecektir...

“Savaşçı” sayfasına dön