Ne zaman bi yazı şeklimi deiştirsem illaki biri aynısını yabıor kendine başka yazı tipi bulun arkadaşımG0kTurk yazdı:Oyunlardan ne kadar anladığınız ortada ... Dediğiniz olayları gerçekleştirmek beyninizde canlandırmak kadar kolay değil ... Dediğiniz olayların yapım aşaması oldukça uzundur ...
Objenin ilk olarak çizilmesi gerekir ... Ardından grafik motorundan geçmesi onun ardından bir kaç düzenleme daha yapıldıktan sonra ikv'nin yapım aşamasında kullanılan oyun motorundan da geçtikten sonra karakter düzenklemeleri gerekir ... Yani hani bizim sürekli dediğimiz sözler varya "nasıl binanın içinden geçtin ?" "adam içimden geçiyor saçmalığa bak" işte bu olayların olmaması için tekrar tekrar düzenlemesi gerekiyor... Geçtim ki ikv'nin yapım aşamasında 5-6 kişi çalıştı ... Ve bu yapım tam 3 yıl sürdü ... 3 Yıl boyunca gelen sadece eminönü bölgesiydi ... Peki eminönü bölgesinde kaç tane çizim var ? Tarihi bölge olarak en fazla 10 tane çizim barındıran eminönü bölgesi bir çok clone binalardan oluşmakta tüm bunlar 3 yılda oluştu ise sizin dedikleriniz yapılıp oyuna empoze edilmesi ne kadar sürer gerisini siz düşünün ...
[__Bence__Sizce__?___] <---İÇERİ----<
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: [__Bence__Sizce__?___] <---İÇERİ----<
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
pembeyle yaz kolay yaklaşmazlarVandervaart yazdı:Ne zaman bi yazı şeklimi deiştirsem illaki biri aynısını yabıor kendine başka yazı tipi bulun arkadaşımG0kTurk yazdı:Oyunlardan ne kadar anladığınız ortada ... Dediğiniz olayları gerçekleştirmek beyninizde canlandırmak kadar kolay değil ... Dediğiniz olayların yapım aşaması oldukça uzundur ...
Objenin ilk olarak çizilmesi gerekir ... Ardından grafik motorundan geçmesi onun ardından bir kaç düzenleme daha yapıldıktan sonra ikv'nin yapım aşamasında kullanılan oyun motorundan da geçtikten sonra karakter düzenklemeleri gerekir ... Yani hani bizim sürekli dediğimiz sözler varya "nasıl binanın içinden geçtin ?" "adam içimden geçiyor saçmalığa bak" işte bu olayların olmaması için tekrar tekrar düzenlemesi gerekiyor... Geçtim ki ikv'nin yapım aşamasında 5-6 kişi çalıştı ... Ve bu yapım tam 3 yıl sürdü ... 3 Yıl boyunca gelen sadece eminönü bölgesiydi ... Peki eminönü bölgesinde kaç tane çizim var ? Tarihi bölge olarak en fazla 10 tane çizim barındıran eminönü bölgesi bir çok clone binalardan oluşmakta tüm bunlar 3 yılda oluştu ise sizin dedikleriniz yapılıp oyuna empoze edilmesi ne kadar sürer gerisini siz düşünün ...Mesela ilk Sonxlaz adlı kişi yapmaya başladı sonra Anarchyy Ünal kardeşm saolsn hacıladı benden şimdide sen yaptn
Başka bi yazı tipi bulun bea

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

pembede vandera yakışır he :mrgreen:Canceazi yazdı:pembeyle yaz kolay yaklaşmazlarVandervaart yazdı:Ne zaman bi yazı şeklimi deiştirsem illaki biri aynısını yabıor kendine başka yazı tipi bulun arkadaşımG0kTurk yazdı:Oyunlardan ne kadar anladığınız ortada ... Dediğiniz olayları gerçekleştirmek beyninizde canlandırmak kadar kolay değil ... Dediğiniz olayların yapım aşaması oldukça uzundur ...
Objenin ilk olarak çizilmesi gerekir ... Ardından grafik motorundan geçmesi onun ardından bir kaç düzenleme daha yapıldıktan sonra ikv'nin yapım aşamasında kullanılan oyun motorundan da geçtikten sonra karakter düzenklemeleri gerekir ... Yani hani bizim sürekli dediğimiz sözler varya "nasıl binanın içinden geçtin ?" "adam içimden geçiyor saçmalığa bak" işte bu olayların olmaması için tekrar tekrar düzenlemesi gerekiyor... Geçtim ki ikv'nin yapım aşamasında 5-6 kişi çalıştı ... Ve bu yapım tam 3 yıl sürdü ... 3 Yıl boyunca gelen sadece eminönü bölgesiydi ... Peki eminönü bölgesinde kaç tane çizim var ? Tarihi bölge olarak en fazla 10 tane çizim barındıran eminönü bölgesi bir çok clone binalardan oluşmakta tüm bunlar 3 yılda oluştu ise sizin dedikleriniz yapılıp oyuna empoze edilmesi ne kadar sürer gerisini siz düşünün ...Mesela ilk Sonxlaz adlı kişi yapmaya başladı sonra Anarchyy Ünal kardeşm saolsn hacıladı benden şimdide sen yaptn
Başka bi yazı tipi bulun bea

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Sultan ahmed camiyide oyuna ekleyınde arada toplanıp o oyundakı saçma güvercınlere yem atalım
ilk defa oyuna başldıgm gün o kuşlarla başım belaya girdi
kovalıyorum aptal kuşlar uçmayı bılmıyor:D duvara carpıyor içinden geçıyor:D bunlarda çipmi var yoksa gm mi?
:mrgreen: :mrgreen:
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
barış apaçimisin nesin lan allahım yarabbim XDBaristrx yazdı:Sultan ahmed camiyide oyuna ekleyınde arada toplanıp o oyundakı saçma güvercınlere yem atalımilk defa oyuna başldıgm gün o kuşlarla başım belaya girdi
kovalıyorum aptal kuşlar uçmayı bılmıyor:D duvara carpıyor içinden geçıyor:D bunlarda çipmi var yoksa gm mi?
:mrgreen: :mrgreen:
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·