LÜTFEN YARDIMCI OLALIM...
- Benevolent
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
LÜTFEN YARDIMCI OLALIM...
merhaba arkadaslar herkese iyi forumlar benim sizlere bir sorum olacak oyuna girdiğim de 5 dk gecmeden su hatayı veriyor INTERNAL DEVİCE ERROR OCCURED 5 dk da bir bu hatayı alıp oyundan düşüyorum hata hakkında sorun yaşamış ve düzeltimini bulmus kişiler yardımcı olursa cok sevinirim.
BenevolenT
- Benevolent
- Salgın Koruyucusu
Re: LÜTFEN YARDIMCI OLALIM...
arkadaslar acil diyorum lütfen bilenler yazsın acil!!!!!!!!!!!!
BenevolenT
-
- Salgın Koruyucusu
Bilgisayarın bir iç aygıt hatası vermiş. Yani sanıyorum ki bu donanımsal bir sorun. www.istanbuloyun.com adresinden bilgisayar sınayıcıyı indirip oyun için uygun olup olmadıgını bir kontrol et. Eger uygun ise sorun bilgisayarında takılı bir donanım kaynaklı. Yani bu Harddisk de olabilir ekran kartı da, yada fanların çalışmayabilir o yüzden aşırı ısınma sorun yaratabilir, orasını bilemiyorum. Ve sadece İKV de mi bu sorunu alıyorsun? Sen sistem özelliklerini yazarsan daha iyi birşeyler söylenebilir.
İyi Forumlar...
İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

- Benevolent
- Salgın Koruyucusu
evet dediğinizi yaptım sınadım ve bilgisayarım kaldırabiliyor ama simdi farkına vardım bilmem bir ilgisi var mı ama ben karakter aktarımına basvuru yaptrm hala olmadı mynet kullanıcımdan giriyorum eski hesap olduğundan dolayı bu hatayı 5 dk da bir alıyor olablrmym?
BenevolenT
Donanım sürücülerini güncellemeyi dene.
- Benevolent
- Salgın Koruyucusu
arkadaslar dediklerinizi yaptım olmadı lütfen bir gm şu mesaja göz atabilirmi eğer cok işi yoksa oyuna giriyorum anında düşüyorum lütfen gmler bir çözümü vardır ve bunu biliyosunuzdur bir göz atın şu konuya!!!!!
BenevolenT
- Benevolent
- Salgın Koruyucusu
birisi bu konuya acıklık getirene kadar
GÜNCEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
GÜNCEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
BenevolenT
- yaylaliosman
- Salgın Koruyucusu
((İÇ aygıt hatası oluştu))kardeş bunu dior ben araştırdım senin için baq şu siteye gir oku hepsini bi dene okehttp://networkonline.8m.com/hata.htm
ZaR AtMam ŞaNsA İNaNmAm OrTadA ŞaNs VaRsA OnUda BeN YaRaTıRım