Oyunu Yüklemek ve Oynamak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oguzk37
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Oyunu Yüklemek ve Oynamak

Mesaj gönderen oguzk37 »

Merhaba forum halkı,
Ben şimdi plus paket almayı düşünüyorum.Ama içime bi' kurt düştü.Sitede sınayıcıda sınama yaptım ve uygun değildir dedi.Ama ben beta döneminden sonra şimdiki bilgisayarımdan daha düşük sistemli bir bilgisayar kullanıyordum.Ve oyun çok rahat çalışıyordu.Emin olmak için şuan oyunu indiriyorum.Ve bir problem çıkarsa almamayı da düşünüyorum.Ne yapmam lazım? Belki çalışır belki çalışmaz yani. :S
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Oyunu Yüklemek ve Oynamak

Mesaj gönderen olkin »

Merhaba,
Eski bilgisayarınız yeniden daha yeni olsa da özellikleri diğerinden eski olabilir veya bazı kurulumlar yüklenmemiş olabilir.
İKV İndir sayfasındaki Sınayıcı daima doğru bilgi verir. Yani bilgisayarınızda eksik bir kurulum vardır.
Bunun için İKV sitesindeki gereksinim bilgilere bakarak bilgisayarı güncelleyin.
İyi oyunlar...
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Bilgisayarınızda başlat kısmına gelip dxdiag yazın.Sonra Pc'nizin özelliği,Directx3d9-10 yüklümü ekran kartı sürücüsü yüklümü değilmi onlara bak.Eğer olurda ekran kartınız yüklü değilse ekran kartı modelinizi yazın ve indirin.Ardından Direct x3D 9 veya 10 yüklü değilse saten İKV ANA sitesinde indirme Linki mevcut ordan yükleyebilirsiniz.Hee bunların hepsi yüklü fakat yine onaylamıyor diyorsa sınayıcı ozaman ramınız veya ekran kartınız oyun için yetmeyebilir.Unutmayın Sınayıcı kesinlikle doğru söler.Bunları yaptıktan sonra burdan haber verirsen sevinirim elimden geleni yaparım teşekkürler...
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
oguzk37
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen oguzk37 »

Sistem özelliklerim şöyle; Intel Pentium 1.73 GHz 2 CPU's, 3062 MB RAM, DirectX 9.0, Intel 965 Express Chipset Family 384 MB. Ama ben bu sistemin sadece çekirdeğinin biraz güçsüz olduğunu düşünüyorum.Çünkü sistem gayet güzel bence. :S
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

oguzk37 yazdı:Sistem özelliklerim şöyle; Intel Pentium 1.73 GHz 2 CPU's, 3062 MB RAM, DirectX 9.0, Intel 965 Express Chipset Family 384 MB. Ama ben bu sistemin sadece çekirdeğinin biraz güçsüz olduğunu düşünüyorum.Çünkü sistem gayet güzel bence. :S
Ekran Kartın 384 MB mı ? İKV'nin Sistem Özelliklerine bakacak olursan ;
Ekran Kartı 512 MB ve Üzeri istiyor..

-P4 1.5 GHz/ Celeron 1.8 GHz / AMD XP 2200+ veya üzeri işlemci
- Windows XP
- 512 MB veya üzeri RAM
- 1.2 GB boş harddisk alanı
- DirectX 9.0.c
- Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı
Örnek : ATI Radeon 9500 veya üzeri / GeForce FX 5200 veya üzeri
- 1024x768 minimum ekran kartı çözünürlüğü
- DirectX destekli ses kartı
- Internet Bağlantısı
2009-2013
Kullanıcı avatarı
oguzk37
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen oguzk37 »

Ben onla ilgili bir şey görmedim yhav. :S 512 MB Ram istiyor ama ekran kartı yani... :S
Kullanıcı avatarı
oguzk37
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen oguzk37 »

Neyse canım yhav. Zaten yha yeni bilgisayar alırım yakın zamanda.Ya da gider adam akıllı bi' ekran kartı alırım. :S
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

oguzk37 yazdı:Neyse canım yhav. Zaten yha yeni bilgisayar alırım yakın zamanda.Ya da gider adam akıllı bi' ekran kartı alırım. :S
Ekran Kartı alırsan ;
Nvidia GeForce serisinden şaşma bence.. Ben Nvidia GeForce 9500 GT kullanıyorum, görüntü muhteşem 8-)

GeForce 9400,9500,9800 en idealleri bana göre, yine de karar senin ;)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

1 işletim sistemi nedir ?
2 bilgisayarının özellikleri gayet iyi dediğin gibi işlemci hızın biraz düşük ama ram belleğin o işlemciyi destekler durumda fazla kasdırmadan oynarsın ikv 128mb ekran kartı ile çalışmakdadır
3 bilgisayarın sağ click özellikler donanım sekmesi aygıt yöneticisi soru işareti ve ünlem olanları buraya yazarsan sevinirim soru işaretide olmayabilir
4 ikv sıkca sorulan sorular bölümünden direct 9 kurulumunu indir ve kur

bende geforce9500 ekran kartı kullanıyorum :)

2.66 intel core quad işlemci
4 gb ram
asus P5Q... anakart
geforce 9500 1 gb ekran kartı

anlayacağınız ikv oynamak için ideal bir pc ama sınayıcı oynayamazsın dedi hadi len dedim kurdum oynadım birde sınayıcıya /nah yapdım :D
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön