KONU:İKV Online Finans kaynağının yetersizliği çözüm ve öneriler ne olmalıdır.
CEVAP:Online tabanlı oyunların gelişimi oyunun büyüklüğüne ve sadece görselliğine bağlı değildir ancak geliştirilebilecek en iyi yöntem ve metodlarla ileriye taşınabilir.Bu nedenle en iyi çözüm sizce ne olmalı ? diye düşündüğünüzü var sayalım buna göre kişinin ilk aklına gelecek ilk soruyu sıralamak gerekirse?
1:) Neden ben bölgeden İtemleri Meteryalleri v.b İtem kombinasyonlarını Bölgeden yansıtarak satmak zorundayım.GM arkadaşlarımız acaba örneğin (Pazarcı Emin ) Diye Bir karakter tasarlasa ve bu pazarcı Emini bağımsız bölgelere yerleştirse ve bizde bütün itemlerimizi meteryallerimizi belirleyeceğimiz fiyatlarla burada emin aracılığı ile bütün oyunculara teşir etsek ve diğer oyuncular Pazarcı Emin üzerinden oyun içi ticaretlerini gerçekleştirseler ve gerçekleşecek bu ticaretten elde edilecek gelir ve diğer meteryaller Bankacı ulağa ulaşsa ve son olarak oyun içindeyken veya dışındayken Bankacı ulak aracılığıyla mesajları alabilsek nasıl olurdu.
2:) Neden küfrü engelleyebilecek sistem gereksimi yok bunun örneklerini diğer oyunlarda görmek mümkün burada neden olmasın.Son olarak acaba yazışmalar paneli değişse Örneğin:İKV Genel Bütün Bölgeler-İKV Bölge-İKV Klan -İKV Özel olsa
E-Pin Özelliği Kullanımı sadece ( Pazarcı Emin--iKV Genel tüm bölgeler--Klan v.b ) Sitemler için Kullanılsa nasıl olurdu.
3:) Ben neden sadece Arz veya Lodos olmalıyım ek olarak 4 Klan daha eklenemezmi olsa ne gibi sonuçlar olurdu daha iyi olmazmıydı ve hatta klan kalelerinin konumu değiştirilse daha adaletli olmazmıydı.
4:) E-Pin uygulamasını ben sadece neden Karma karışık bir ortamda sadece konuşabilmek ve item yansıtabimek için alıyorum Pazarcı eminin varya demek geliyor içimden.Birde E-pin Plus Uygulaması paketleri oluşturulsa bu paketlerin içinde Özel ve nadir madenler olsa-Efsun özellikli itemler olsa İKV online katkısı ne olurdu acaba ooo süper olurdu hemen alırdık ve buna benzer yöntemler geliştirilse olmazmıydı.
5:) Neden ben her defasında arkadaşımı item aktarmak için veya vermek için ta nerelerden yanıma çağırıyorumki Syn GM Arkadaşlar acaba ( Postacı Fikri ) Abiyi tasarlasak ve bu abimizi müsait bölgelere yerleştirsek ve akla gelebilecek her türlü Para.Eşya.Meteryaller.ve Mektuplar-Mesaj ( Postacı Fikri ) abimiz aracılığıyla belirli bi ücret karsılığında 5 Dk içinde ulaşmak kaydıyla alıcısına ulaşsa olmazmıydı.
6:) Sıkıldık artık bu klan dalaşından tadı tuzu kalmadı rekabet yok W.S artık okadar iştah açıcı değil ne yapsak acaba diye düşünürken aklıma Arena geldi1-50 Kadar arena sayısı mevcut Her bir arena sadece 2 kişi girebilir arenaya kayıt yaptırmanın ücreti 7000 altın ayakta kalan kazanır kazanan taraf 10 ünvan puanı kazanır ama unutmayalım bu iş klan parası kazanmaya benzemez burada item konuşur hilesi yoktur çünkü sistem seçer rakibini kendine güvenen girsin ve punı sistem verir örneğin arena=22 kayıt yapıyorsun ve başka bir oyuncuda Arena= 38 kaydını yaptırmış ama sistem karar veriyor kimin kimle v.s edeceğini ve 5 dk sonra içerdesin galip gelen kazanır.Kazanan taraf 10 ünvan puanını kazanır bununla ŞAHASER itemler alınabilir. örnğin=Ecel Getiren 2000 Ünvan puanı )En çok arenada kazanan kişi En iyi 20 Oyuncu listesine girmeye hak kazanır rakabet kızışır o listeye girmek bilek ister güç ister sabır ister parana ve kendine güveniyorsan İkv Arenaya hoş geldin.
İkv Onlinenin gelişimi için vermiş olduğum yazılı beyanat tamamen beni bağlamaktadır.Burada yazılan çizilen her şey tamamiyle öneridir burada açıklanan çözüm önerisi sadece kısıtlıdır Projenin geniş dökümanı hakkındaki bilgileri gizli
tutmak yayınlamak ancak Yönetim panelinin istemesi halinde Projeler çizimler yayınlanacaktır.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler İkv Online camiasına duyrulur.Teşkilat:Xxxintikamxxx :?: :?:
TARİHİ FIRSAT.
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TARİHİ FIRSAT.
Kardeşim 1. madde bence çok mantıklı hayata geçirilse çok güzel olr.
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: TARİHİ FIRSAT.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!