NO COMMENTS
Çok Yakında Develüasyon Olacak...
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çok Yakında Develüasyon Olacak...
Eminönündeki maden sayısı arttırıldı diyen eskilere sor bakayım madenler arttırıldıgında çokmu bi rahatlama olmuş hayır maden sayısı arttırıldı yalnız süre konuldu madenlere bi madeni çeken hop digerine koşuyordu bunuda söyledilermi sana . Mesela kuklacıda şirin vardı 3 4 madeni idare ederdi . Madenler arttırıldı aynı bölge içerisine konuldu . Bi madeni çeken deparla dierine gider zaten madende hızlı olan oyuncu hop onuda çekerdi sen bakardın . Bunlarıda söyledilermi sana . Maden sayısında arttırıma gidilmesi oyun içerisine müdahale degil planlanmış bişiydi die düşünüyorum . İlerki levellere belkide bi ön hazırlıktı . Maden sayısı arttırıldıgından sonraki gelen güncellemede artık tek madenin üstünlügüne dayalı bir üretim taplosu yoktu önümüzde her madenden istiyordu ve hasar konusuda komple degişmiş hayatımıza elementler girmişti . Maden sayısı bu yüzden planlanmış bişiydi diyorum . O eskiler bu yorumu yapamıyorlarmı . Çünkü gelen güncellemede her eşya başka başka madenlerden üretiliyordu buda element sistemine bi ön hazırlıktı diye düşünüyorum . Bunları sölemediler ha sana . 3 4 deil 15 tane adamım var dedim ayrıca bu adamlar devamlı saf çekmezler
çektiklerindede 2 ye 3 e bakmazlar çünkü benden devamlı yardım görürler
[/quote]
NO COMMENTS
NO COMMENTS
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Maden fiatları hakkında buraya yazı yazanların dışında bi tek Badxdream bu yazılanlara karşı tavır takınmaktadır onunda niyeti ortada bu işten sağladığı rant . ikv yönetiminin bu olaya müdahalesinden oda kendince zarara uğrayacığı için tepki göstermesi çok normal bişey tabi bunu küçümser , aşağılayıcı bi ifade ile karşısındaki insanı rencide etmeden yapabilse fikirlerin tartışılması daha kolay olur diye düşünüyorum .
iyi forumlar ..
iyi forumlar ..
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
BAKII yazdı:Maden fiatları hakkında buraya yazı yazanların dışında bi tek Badxdream bu yazılanlara karşı tavır takınmaktadır onunda niyeti ortada bu işten sağladığı rant . ikv yönetiminin bu olaya müdahalesinden oda kendince zarara uğrayacığı için tepki göstermesi çok normal bişey tabi bunu küçümser , aşağılayıcı bi ifade ile karşısındaki insanı rencide etmeden yapabilse fikirlerin tartışılması daha kolay olur diye düşünüyorum .
iyi forumlar ..
Müdahale edilcegini sanmıyorum o yüzden içim rahat olsa olsa en fazla 1 veya 2 maden daha eklenir yine bi degişme olmaz . Bu kadar yıgılma varken böyle olması gayet dogal ve insanların dikkatlari başka bir yöne çekildiginde geçicektir bu yıgılma sanıyorum . Burda tartışılması gereken konu bence şu ŞAHASER olmadan bu oyun oynanmıyormu ? Eger oynanmıyorsa niçin tek silaha mahrum bırakılıyoruz . Hayır oynanıyorsa niçin bu konular devamlı tartışılıyor
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Şaheser silahın etkileri karakterlere büyük avantaj sağlıyor ve herkes üretmek istiyor doğal olarak ve madenlere yükleniliyor bana göre bu yüklenme oyundaki piyasayı maden fiatlarını alt üst ediyor. herkesin dert yanması bundan ibaret. artık normal eşya üreten kaldımı bilmiyorum şöyle bi örnek verim yücelen ardenler ceket reçetesinde atıyorum 3 iridyum 3 mavi topaz 3 budaksız gibi şeyler istiyor sadece bunların fiatları 100 m den fazla tutması gerekirken bu ceketi ben daha geçenlerde 60 m den pazarladım , dersin ki o fiata vermek zorundamıydın hayır tabikide zorunda değilm ama piyasada aynı cekete ben 60 deyince bir başkası çıkıp 55 diyebiliyor aynı cekete. ben bunu elimdeki malı düşük fiata alış veriş yaptıgım için söylemiyorum dengesizliğin ap açık orta oldugunu vurgulamak için yazdım
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
BAKII yazdı:Şaheser silahın etkileri karakterlere büyük avantaj sağlıyor ve herkes üretmek istiyor doğal olarak ve madenlere yükleniliyor bana göre bu yüklenme oyundaki piyasayı maden fiatlarını alt üst ediyor. herkesin dert yanması bundan ibaret. artık normal eşya üreten kaldımı bilmiyorum şöyle bi örnek verim yücelen ardenler ceket reçetesinde atıyorum 3 iridyum 3 mavi topaz 3 budaksız gibi şeyler istiyor sadece bunların fiatları 100 m den fazla tutması gerekirken bu ceketi ben daha geçenlerde 60 m den pazarladım , dersin ki o fiata vermek zorundamıydın hayır tabikide zorunda değilm ama piyasada aynı cekete ben 60 deyince bir başkası çıkıp 55 diyebiliyor aynı cekete. ben bunu elimdeki malı düşük fiata alış veriş yaptıgım için söylemiyorum dengesizliğin ap açık orta oldugunu vurgulamak için yazdım
Hah işte bunu tartışalım esas konu bu . Yer altı açıldı çift efsunlu eşyalar düşmeye başladı sunucumdaki nadide eşyaları aldım hemde faiş fiyatlarla ilk olmak herkesten önce karakterimi geliştirmek hoştur . Aldım element savunmaları dünya paralar verdim . Ara verdim döndüm bi baktımki hepsi çöp olmuş
kötürüya
BadXDreaM yazdı:BAKII yazdı:Şaheser silahın etkileri karakterlere büyük avantaj sağlıyor ve herkes üretmek istiyor doğal olarak ve madenlere yükleniliyor bana göre bu yüklenme oyundaki piyasayı maden fiatlarını alt üst ediyor. herkesin dert yanması bundan ibaret. artık normal eşya üreten kaldımı bilmiyorum şöyle bi örnek verim yücelen ardenler ceket reçetesinde atıyorum 3 iridyum 3 mavi topaz 3 budaksız gibi şeyler istiyor sadece bunların fiatları 100 m den fazla tutması gerekirken bu ceketi ben daha geçenlerde 60 m den pazarladım , dersin ki o fiata vermek zorundamıydın hayır tabikide zorunda değilm ama piyasada aynı cekete ben 60 deyince bir başkası çıkıp 55 diyebiliyor aynı cekete. ben bunu elimdeki malı düşük fiata alış veriş yaptıgım için söylemiyorum dengesizliğin ap açık orta oldugunu vurgulamak için yazdım
Hah işte bunu tartışalım esas konu bu . Yer altı açıldı çift efsunlu eşyalar düşmeye başladı sunucumdaki nadide eşyaları aldım hemde faiş fiyatlarla ilk olmak herkesten önce karakterimi geliştirmek hoştur . Aldım element savunmaları dünya paralar verdim . Ara verdim döndüm bi baktımki hepsi çöp olmuşİŞportaya sattım ... Oyundaki dengesizlik yönetimin oyuna sürdügü eşyaları yine yönetimin çöp konumuna getirmesinden kaynaklanıyor . Bunları madem çöp yapacaksın niçin oyuna sürüyosun anlamıyorum . Sorulması gereken konuda şu bunu ben deil sizler sorcaksınız bana hava hoş
Siz bu kadar emek vererek üretemediginiz ama ürettiginizde kendinizi rahatlamış hissedeceginiz silahı önümüzdeki güncellemede antika diye saklıycakmısınız ? Kaç güncelleme boyunca bu silahları hasar degeri düşmeden kullancaksınız kaç güncelleme boyunca bu şahaser adı verilen kıytırık silahlar sizlerin elinde olucak ? Bence gelcek levellerde antika niyetine kasanızın bi köşesinde durcak
Biraz alaycı bi yaklaşım ama hiç şaşırtmadı bizi ikv
Siz ne yapalımda bu silahları üretelim diye ugraşırken biz bunlara nasıl maden satsak derdindeyiz . Ben bunların degerinin düşcegini biliyorum kesin olmasada tahmin ediyorum ha düşmedimi ilerki levellerdede işe yarıyormu o zaman zaten ucuzlamış olur piyasa ne zarar ederim nede kendimi yorarım yarı fiyatından daha aşagıya düşceginden maden fiyatları üretirim
Tartışılması gereken gerçekten bunca emege degcekmi bu silahlar yoksa çöpmü olcak Karar saatlerce maden başında bekleyen arkadaşların o silah olmadan da kasılırsınız kasılabilirsiniz
Söylediklerine hep katılmak zorunda mıyım :mrgreen:
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Bir İktisatçı Olarak;Piyasa Kontrol Mekanızması Denilen Bişey Yokdur Oyunlarda OLAMAZ DA ... Cunku SPK die bir Kurum yokdur ... İktisatta Görünmez El die bir kanun vardır VE DERKİ '' ELLEMEYİN KARDESİM HERKES İSTEDİGİNİ İSTEDİGİ FİYATTAN SATSIN PİYASA İLERLEYEN zamanda o malin fiyatını belirler ... Simdi Maden Konusundada bu konu gecerlidir ... Bir Mal Piyasada Ne kadar KIT ise o kadar değerlidir ve paha sı ona gore bicilir ... Mavi TOPAZ SAAT BASI cıkıyor diyorsun Güzel ... Lakin Bi ŞAHESER yapmak icin Reçecede kaç M.topaz gerekli onuda bilmen lazim Yani ... Reçete su sekilde olsun .... X den 2 tane Y den 15 tane Z Den 1 tane ... X in fiyatı 5 y nınki 4 z ninkide 10 m oldugunu dusunelim ....X in maliyesi 5.2 = 10 m Y nin Maliyeti 4.15 = 60 m Z ninkide 1.10 =10 m Yani MADENLERİN FİYATLARININ bu bakımdan hic bi önemi yok REÇETELERDEKİ İSTENİLEN MİKTARLARI ÖNEMLİDİR HER ZAMAN DA BU GEÇERLİDİR
CCMM & MMCC

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

Tabi tabi öyledir. Yzık sana bir iksitsatçı olarak merkez bankasının ne işe yaradığını bi anlat bakiim burda bana.CCMMZero yazdı:Bir İktisatçı Olarak;Piyasa Kontrol Mekanızması Denilen Bişey Yokdur Oyunlarda OLAMAZ DA ... Cunku SPK die bir Kurum yokdur ... İktisatta Görünmez El die bir kanun vardır VE DERKİ '' ELLEMEYİN KARDESİM HERKES İSTEDİGİNİ İSTEDİGİ FİYATTAN SATSIN PİYASA İLERLEYEN zamanda o malin fiyatını belirler ... Simdi Maden Konusundada bu konu gecerlidir ... Bir Mal Piyasada Ne kadar KIT ise o kadar değerlidir ve paha sı ona gore bicilir ... Mavi TOPAZ SAAT BASI cıkıyor diyorsun Güzel ... Lakin Bi ŞAHESER yapmak icin Reçecede kaç M.topaz gerekli onuda bilmen lazim Yani ... Reçete su sekilde olsun .... X den 2 tane Y den 15 tane Z Den 1 tane ... X in fiyatı 5 y nınki 4 z ninkide 10 m oldugunu dusunelim ....X in maliyesi 5.2 = 10 m Y nin Maliyeti 4.15 = 60 m Z ninkide 1.10 =10 m Yani MADENLERİN FİYATLARININ bu bakımdan hic bi önemi yok REÇETELERDEKİ İSTENİLEN MİKTARLARI ÖNEMLİDİR HER ZAMAN DA BU GEÇERLİDİR![]()

- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Manasiyok yazdı:BadXDreaM yazdı:BAKII yazdı:Şaheser silahın etkileri karakterlere büyük avantaj sağlıyor ve herkes üretmek istiyor doğal olarak ve madenlere yükleniliyor bana göre bu yüklenme oyundaki piyasayı maden fiatlarını alt üst ediyor. herkesin dert yanması bundan ibaret. artık normal eşya üreten kaldımı bilmiyorum şöyle bi örnek verim yücelen ardenler ceket reçetesinde atıyorum 3 iridyum 3 mavi topaz 3 budaksız gibi şeyler istiyor sadece bunların fiatları 100 m den fazla tutması gerekirken bu ceketi ben daha geçenlerde 60 m den pazarladım , dersin ki o fiata vermek zorundamıydın hayır tabikide zorunda değilm ama piyasada aynı cekete ben 60 deyince bir başkası çıkıp 55 diyebiliyor aynı cekete. ben bunu elimdeki malı düşük fiata alış veriş yaptıgım için söylemiyorum dengesizliğin ap açık orta oldugunu vurgulamak için yazdım
Hah işte bunu tartışalım esas konu bu . Yer altı açıldı çift efsunlu eşyalar düşmeye başladı sunucumdaki nadide eşyaları aldım hemde faiş fiyatlarla ilk olmak herkesten önce karakterimi geliştirmek hoştur . Aldım element savunmaları dünya paralar verdim . Ara verdim döndüm bi baktımki hepsi çöp olmuşİŞportaya sattım ... Oyundaki dengesizlik yönetimin oyuna sürdügü eşyaları yine yönetimin çöp konumuna getirmesinden kaynaklanıyor . Bunları madem çöp yapacaksın niçin oyuna sürüyosun anlamıyorum . Sorulması gereken konuda şu bunu ben deil sizler sorcaksınız bana hava hoş
Siz bu kadar emek vererek üretemediginiz ama ürettiginizde kendinizi rahatlamış hissedeceginiz silahı önümüzdeki güncellemede antika diye saklıycakmısınız ? Kaç güncelleme boyunca bu silahları hasar degeri düşmeden kullancaksınız kaç güncelleme boyunca bu şahaser adı verilen kıytırık silahlar sizlerin elinde olucak ? Bence gelcek levellerde antika niyetine kasanızın bi köşesinde durcak
Biraz alaycı bi yaklaşım ama hiç şaşırtmadı bizi ikv
Siz ne yapalımda bu silahları üretelim diye ugraşırken biz bunlara nasıl maden satsak derdindeyiz . Ben bunların degerinin düşcegini biliyorum kesin olmasada tahmin ediyorum ha düşmedimi ilerki levellerdede işe yarıyormu o zaman zaten ucuzlamış olur piyasa ne zarar ederim nede kendimi yorarım yarı fiyatından daha aşagıya düşceginden maden fiyatları üretirim
Tartışılması gereken gerçekten bunca emege degcekmi bu silahlar yoksa çöpmü olcak Karar saatlerce maden başında bekleyen arkadaşların o silah olmadan da kasılırsınız kasılabilirsiniz
Söylediklerine hep katılmak zorunda mıyım :mrgreen:
Evet
kötürüya
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
mavi topazın saat başı çıktığını kim diyor yaw saatlere çıkmadığı oluyo bunun günde kaç adet mavi topaz çıkıyor bilgisi olan varmı arkadşlar
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..