Yeni başladım üretim
Yeni başladım üretim
merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım üretimde neye vermem gerekli bir yanlışlık olursa uğraşmayayım diye. şimdiden saolun
Re: Yeni başladım üretim
Merhaba
Üretim ve Toplama puanlarında 2 sınıfta ustalaşmak her zaman daha avantajlıdır. Her sınıfın diğerlerine göre ayırt edici özellikleri bulunur.
Eğer ki Üretim ve Toplama puanlarınızı değiştirmek isterseniz hesabınıza sadece 1 kere İKV Özel Sürüm Kutu şifresi yüklemeniz yeterli olucaktır.
Üretim ve Toplama puanlarında 2 sınıfta ustalaşmak her zaman daha avantajlıdır. Her sınıfın diğerlerine göre ayırt edici özellikleri bulunur.
Eğer ki Üretim ve Toplama puanlarınızı değiştirmek isterseniz hesabınıza sadece 1 kere İKV Özel Sürüm Kutu şifresi yüklemeniz yeterli olucaktır.
tamam da siz ne önerirsiniz madencimi silahcımı ne yani
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
maden ver 2.yi de sarraf ya da lokman yap.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
sarraf yapsın menekşe elmas pahalanmışken iyi olurmitmet yazdı:maden ver 2.yi de sarraf ya da lokman yap.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Ben tılsımda oynuyorum tılsımda menekşe 50 iridyum 25 gano 20 yonca 20(Yoncayı iridyumla takas yapan var) lerde geziyor bencede ilk sarraf var diğerini lokman yada madenci ver

Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz
Sunucuna göre değişir.ama eğer madenci pek işine yaramıyorsa sarraf+lokman da iyi iş görüyor.Meran'da:iridyum 20,menekse 50,ganoderma 30,sıbıryalı 8-9,yonca 20,selıt 23 m 

Şelit fenamış

Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz