Oyun İnmiyor :(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
serhatratis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Oyun İnmiyor :(

Mesaj gönderen serhatratis »

teşekürler denicem
serhatratis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

teşekürler denicem
serhatratis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

kardeş indi bu flashget ile yanlız %100 yazıyor. kurulmuyor neden
anatoliam
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen anatoliam »

Free download manager kullanıyım bakalım inşallah yükler çünkü 15 tatil gelmeden başlamak istiyorum daha 2 hafta var ama neyse :D
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hydrogenx »

serhatratis yazdı:oyunu gayet hızlı indiriyorum ben ama bendede hata oluşuyor tam 1 haftadır bunu çözmeye ugraşıyorum bilgisayara 2 kere format attım gene çözülmedi. İKV Yardımdan yardım istedim oda çözemedi artık okadar mail attımkı oraya cevap vermıyorlar . :) delircem yaa bana sakın http://www.istanbuloyun.com/ indirin demeyin emın olun 100 kere ındırdım :S gene aynı hata bilgisayar sınayıcı kuruyom sorun yok diyor ama yüklerken gene aynı hatayı alıyorum delircemmm
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/10/7123.bmp
Resim bakın hata bu hatanın çözümünü bilen varsa yardım etsin...
Bu durum bilgisayarınla alakalı degil. Kurarken karşılaştıgın hata oyunun düzgün inmedigini gösterir. Yani bir şekilde baglantı kesiliyor ve biraz bekledikten sonra devam ediyor. Yada başka bir sebep. Eger Firefox ile inmişse manuel olarak durdurup sonra devam ettirmek de bu hataya sebebiyet verir. Düzgün bir indirme gerçekleşmemiş. Eger indirmey yöneticisi kullanırsan daha hızlı ve düzgün iner. Burada Orbit adlı programı tavsiye ederim, Flashget de olabilir ancak bazı antivirüs programları hata verebiliyor flashget için. Orbit daha saglıklı...

İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hirs »

princeofmelkk yazdı:DÜNYANIN EN İYİ BENİM İÇİN İKV :)
aynen :)
Hırs
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JuaquiN »

Oyunu hala kuramadıysan İkv'nin setup'ını rapidshare ile upload ediyim ? Varmı hala problem ?
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

serhatratis yazdı:oyunu gayet hızlı indiriyorum ben ama bendede hata oluşuyor tam 1 haftadır bunu çözmeye ugraşıyorum bilgisayara 2 kere format attım gene çözülmedi. İKV Yardımdan yardım istedim oda çözemedi artık okadar mail attımkı oraya cevap vermıyorlar . :) delircem yaa bana sakın http://www.istanbuloyun.com/ indirin demeyin emın olun 100 kere ındırdım :S gene aynı hata bilgisayar sınayıcı kuruyom sorun yok diyor ama yüklerken gene aynı hatayı alıyorum delircemmm
http://i1001.hizliresim.com/2010/1/10/7123.bmp
Resim bakın hata bu hatanın çözümünü bilen varsa yardım etsin...
Aynısı bende de oluyor. Sonra oyuna giriyorum ama oyundan çıkınca bir daha girdiğimde hata veriyor:(
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
serhatratis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

arkadaşlar cevap yazdıgınız için teşekür ederim sorunu çözdüm ama ne şekilde inerse insin hata veriyor. hangi programdan inerse insin rapiddende indirdim gene aynı degişen birsey yok ben bı başka bilgisayara kurdum ordan sobee adlı klasoru benım bılgısayarıma aldım gayet guzel çalısıyordu ancak labirente giremiyorum hata verıyor krıtık hata dıyor oyundan benı atıyor bunun çözümü nu bılıyorsanız cevap yazarsanız sevınırım.
Kullanıcı avatarı
MaxPayne
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen MaxPayne »

bendede aynı sorun var oyuna dönmek istiyorum ama yüklerken 99'da kalıyor ve hata veriyor :evil:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön