Satılacak Maden veya Büyülü Eşya: Beyaz
Alınacak Maden veya Büyülü Eşya: Sarı
Normal yazım biçim rengi: Renksiz
Yapacağım tüm alış verişleri oyun içerisinden ve buradan devam edeceğim. Önem olarak şunu belirtmek isterim; Aldığım Maden veya Büyülü eşyaları aldığım değerden %20'ye varan artış fiyatı ile satıyorum.
Notlar:
1. Maden veya Büyülü eşyaları aldığım değerden %20'ye varan artış fiyatı ile satıyorum.
2. Karakterime satılan mal(-lar) geri verildiğinde alındığı fiyatın %16 varan ile geri verilir. Örn: 500.000 alınan eşya 425.000 'e varan ile nakit parası verilir. Kendi geri vermek istediğim eşyalardada bunu yapabilirsiniz.
3. Her sınıf büyülü eşya alınır(açık). Satılma imkanı olduğunda bu konu üzerinden duyurulur.
4. Alınan eşyanın değerinden fazlası (satıldıktan sonra) istenirse verilmez.
5. Kar amaçlı kullanılan Büyülü eşya ve Madenlerin satış fiyatı değerinden yüksek olabilir, oyun içerisinde ve buradada söylediğim gibi kar amaçlı alış-verişler yapıyorum.
SATIŞ:
- Yücelen Ekolü Solucan Modeli Kolye (Tüm Sınıflar - 45 lvl) = 15.000.000 (On beş milyon)
- İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli İpekli Eldiven (Erkek Şifa - 47 lvl) = 1.000.000 (Bir milyon)
- Kutadgu Bilig Modeli Bardini İcadı Kenevir Lifi Ayakkabı (Erkek Şifa - 41 lvl) = 3.000.000 (Üç milyon)
- Farabini Modeli Arnamit Modeli İpekli Ceket (Kadın Şifa) = 6.000.000 (Altı milyon)
ALIM:
Element + Saldırı/Kritik/Savunma ve zırh Savaşçı karakteri için her türlü itemler alınır.
Dilenyen buradan veya ÖM (Özel mesaj) yoluyla, dileyen oyun içerisinde /f Esedullahşifa veya Kronicxesadullah 'a ÖM atarak alış-verişi gerçekleştirebiliriz.
Kazanmak gelişerek, gelişmek kazanarak olumlaşır!
Ese Bank
Re: Ese Bank
Hayırlı pazarlar,
[td][color=#FFFF00]Menekşe Elmas: x5
Saf Titanyum: x20
Turuncu Safir: x20
Yeşil Zümrüt: x20
Kızıl Zümrüt: x10
Meteorit: x50[/color][/td]
Yukarıda belirttiğim madenlerden elinde olan arkadaşlarımız oyunda bana ulaşı versinler. Özel mesajlar açıktır. Abartmadan ve uygun fiyattan alınır.
Selam ve dua ile kalın.
Selam ve dua ile kalın.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN