İKV EGER 50 LWL OLURSA YENİ YETENEKLE DÜŞÜNDÜM NASIL OLMUŞ??
- hacker3008
- İskele Babası
Re: İKV EGER 50 LWL OLURSA YENİ YETENEKLE DÜŞÜNDÜM NASIL OLMUŞ??
bu yeteneklerin birkaçı m2 de var ama emeğe saygı güzel olmuş
- Kralomatik
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
KARDEŞ HANGİLER VAR DDD M2 OYNAMASAK KANCAZ HEE DDDD :lol: :lol: :lol:
Buzxsessizölüm
Phxaronfell
Phxaronfell
Xxölümsüzxruhxx
<Son Osmanlılar>
Phxaronfell
Phxaronfell
Xxölümsüzxruhxx
<Son Osmanlılar>
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncusız
Herşeyle, herkesle dalga geçer milletimiz.
Kişi Birşeyler yapmaya çalışmış, fikrini dile getirmiş, beğeninize sunmuş. Dalga geçip, alay eder nitelikte yazılar bu kişinin oyun şevkini ve kendine güvenini azaltır. Buda sadece özgüveni olmayan, pısırık, korkak bireyler yetişmesine sebep olur.
Zaten sadece İKV forumunda bu kadar agresif, herşeyle dalga geçen, her konuya itiraz ve her konuda tartışma yaratan insanlar mevcut. Bunu bir türlü anlamış değilim.
Sen içindeki bu heyecanı ve yaratıcılığını kaybetme güzel kardeşim. Fikirlerin abartılı ve kötüde olsa paylaşmış olman çok güzel.
Kişi Birşeyler yapmaya çalışmış, fikrini dile getirmiş, beğeninize sunmuş. Dalga geçip, alay eder nitelikte yazılar bu kişinin oyun şevkini ve kendine güvenini azaltır. Buda sadece özgüveni olmayan, pısırık, korkak bireyler yetişmesine sebep olur.
Zaten sadece İKV forumunda bu kadar agresif, herşeyle dalga geçen, her konuya itiraz ve her konuda tartışma yaratan insanlar mevcut. Bunu bir türlü anlamış değilim.
Sen içindeki bu heyecanı ve yaratıcılığını kaybetme güzel kardeşim. Fikirlerin abartılı ve kötüde olsa paylaşmış olman çok güzel.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Ne kadar güzel söylemişn ''Zaten sadece İKV forumunda bu kadar agresif, herşeyle dalga geçen, her konuya itiraz ve her konuda tartışma yaratan insanlar mevcut. Bunu bir türlü anlamış değilim.''Aynen katılıyorum.Bu sadece forumda değil oyunda da böyle her söylenenle dalga geçilme,espri yapma ve karşıdaki kişiyi küçük düşürme bu gibi davranışlar yapıldığında oyun içnideki tartışmalar özelden değil de bölge ve klan kanallarından yaplıyor ve diğer oyuncularıda rahatsız etmekte bu tip insanlarında önüne geçilmez bu konuda da olduğu gibi.SOVE yazdı:Herşeyle, herkesle dalga geçer milletimiz.
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- Siouxanubis
- FareAdam Düşmanı
Yoyu yazdı:Ne kadar güzel söylemişn ''Zaten sadece İKV forumunda bu kadar agresif, herşeyle dalga geçen, her konuya itiraz ve her konuda tartışma yaratan insanlar mevcut. Bunu bir türlü anlamış değilim.''Aynen katılıyorum.Bu sadece forumda değil oyunda da böyle her söylenenle dalga geçilme,espri yapma ve karşıdaki kişiyi küçük düşürme bu gibi davranışlar yapıldığında oyun içnideki tartışmalar özelden değil de bölge ve klan kanallarından yaplıyor ve diğer oyuncularıda rahatsız etmekte bu tip insanlarında önüne geçilmez bu konuda da olduğu gibi.SOVE yazdı:Herşeyle, herkesle dalga geçer milletimiz.
Selamlar;
Arkadaşlar her ikinizede canı gönülden katılıyorum. Bu kadar eleştirici olmak insanlara yol göstereceğine yoldan çıkmasına sebep olur.ÜStelik Sadece yönetime karşı da değil bu eleştiri yada sadece forum yetkililerinede değil, herkese eleştiri herkese eleştiri... Artık can sıkıcı oluyor bukadar eleştiri.
Bide teşekkür etmesini bilin be! Bugun sen teşekkür edersen yarında sana birisi teşekkür eder.Ama bu zihniyette devam eden kişiler saygı görmekten yoksun kalır... Bugun eleştirdiği yarın kendisini eleştirir :!:
Emeğe saygı.Arkadaşım Seninde eline sağlık fikirlerinin devamını bekliyoruz...
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
- ERDEMergun
- İskele Babası
- Klan: Lodos
kesin DARKORBİT ten almıştır bu fikri 
[S_A]★★FДŦŜДĻI★★Я£!Ŝ★★52√
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
SAVAŞ AMİRALLERİ [VRU]
ReNoVaTioNxZT
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Ölümcül Füze ?
Kaç Yaşındasın Olm Sen
Kaç Yaşındasın Olm Sen
Never beleive someone who tells who they are.
- Kralomatik
- İskele Babası
Siouxanubis yazdı:Yoyu yazdı:Ne kadar güzel söylemişn ''Zaten sadece İKV forumunda bu kadar agresif, herşeyle dalga geçen, her konuya itiraz ve her konuda tartışma yaratan insanlar mevcut. Bunu bir türlü anlamış değilim.''Aynen katılıyorum.Bu sadece forumda değil oyunda da böyle her söylenenle dalga geçilme,espri yapma ve karşıdaki kişiyi küçük düşürme bu gibi davranışlar yapıldığında oyun içnideki tartışmalar özelden değil de bölge ve klan kanallarından yaplıyor ve diğer oyuncularıda rahatsız etmekte bu tip insanlarında önüne geçilmez bu konuda da olduğu gibi.SOVE yazdı:Herşeyle, herkesle dalga geçer milletimiz.
Selamlar;
Arkadaşlar her ikinizede canı gönülden katılıyorum. Bu kadar eleştirici olmak insanlara yol göstereceğine yoldan çıkmasına sebep olur.ÜStelik Sadece yönetime karşı da değil bu eleştiri yada sadece forum yetkililerinede değil, herkese eleştiri herkese eleştiri... Artık can sıkıcı oluyor bukadar eleştiri.
Bide teşekkür etmesini bilin be! Bugun sen teşekkür edersen yarında sana birisi teşekkür eder.Ama bu zihniyette devam eden kişiler saygı görmekten yoksun kalır... Bugun eleştirdiği yarın kendisini eleştirir :!:
Emeğe saygı.Arkadaşım Seninde eline sağlık fikirlerinin devamını bekliyoruz...
ÇOK ŞAĞOLUN BANA DESTEK VERDİĞİNİZ İÇİN BENİM YAŞIM SİZİ İLGİLENDİRMEZ 1 YAŞINDA ÇOCUKTA OLRUM 10 YAŞINDAKİDE (25 YAŞINDAKİ HUKUKÇUDA)OLABİLİRİM.....!!!!
Buzxsessizölüm
Phxaronfell
Phxaronfell
Xxölümsüzxruhxx
<Son Osmanlılar>
Phxaronfell
Phxaronfell
Xxölümsüzxruhxx
<Son Osmanlılar>
- Idelqxluguolo
- İskele Babası
1453 yazdı:Pikachu'da gelsin mi ? nolur
noluuuuuuuurrrr
SKİLL bulmak zor iştir .. Nedenide o skill e karsılık olarak EŞ degerde bir skil yaratmak zorundasin eger yaratamazsan MUTLAK SEKİLDE BİR IRK DİGERİNDEN USTUN OLUR ...'' FÜZE SALDİRİSİ demişssin iyi hosda ''Call of duty'' de degiliz ki .. kıyamet ten sonraki bir olay dongusundeyiz..buda bunu 2 kat imkansızlasdırıyor..
Skill için Zorunlu kriterlerin baslıcalari:,
1.Hikayeye Uygun olacak (( Kıyametin oldugu bi zamanda ATOM BOMBASI olmaz gibi)
2.Sınıflar Arası Eşitlik ( üstte bahseddigim konu )
3.Diger Oyunlardan Farkli Olarak öle Çok Cancanli skiller yokdur IKV de (tecrubemden) en ışıklı skil bile ATEŞ çemberidir(seninkilerle kıyaslandıgında felaket bi tablo oluyor bu
)
4.Sınıfların Gerçektende ögrenebilecekleri birer skil olmak zorunda '' Tutupda Sifacıya SERT VURUS ögretmezsin
)
5.Yapılan Skillin Kullanışlılıgı ... Skili kullandıgı anda sınıfın esyalarının Esnekliginin bu skil icin bi engel olmaması .. ''Savascının zırhının agırlıgından dolayı zıplayamaması gibi entkenler)
Bunlari Yeniden Dusundukden sonra En fazla 3 Skil yapablirsin die tahmin ediyorum GM ler her sınıfa 3 tane yapıyor ve 9 aded ediyor ve bu yuzden Game Master Olmuslar
+++ OLARAK ... SAKIN YAZDIKLARIMI ALAYCI BİR DİL KULLANARAK YAPMADIM yanliş algılanmasın ...
asla pes etme ve COCUKMUSUN sen gibi laflarada bakma cunku Dunyanın en Zeki Buluslari Cocuk Zekasının UCSUZ bucaksız DERİNLERİNDEN cıkmısdır..
Skill için Zorunlu kriterlerin baslıcalari:,
1.Hikayeye Uygun olacak (( Kıyametin oldugu bi zamanda ATOM BOMBASI olmaz gibi)
2.Sınıflar Arası Eşitlik ( üstte bahseddigim konu )
3.Diger Oyunlardan Farkli Olarak öle Çok Cancanli skiller yokdur IKV de (tecrubemden) en ışıklı skil bile ATEŞ çemberidir(seninkilerle kıyaslandıgında felaket bi tablo oluyor bu
4.Sınıfların Gerçektende ögrenebilecekleri birer skil olmak zorunda '' Tutupda Sifacıya SERT VURUS ögretmezsin
5.Yapılan Skillin Kullanışlılıgı ... Skili kullandıgı anda sınıfın esyalarının Esnekliginin bu skil icin bi engel olmaması .. ''Savascının zırhının agırlıgından dolayı zıplayamaması gibi entkenler)
Bunlari Yeniden Dusundukden sonra En fazla 3 Skil yapablirsin die tahmin ediyorum GM ler her sınıfa 3 tane yapıyor ve 9 aded ediyor ve bu yuzden Game Master Olmuslar
+++ OLARAK ... SAKIN YAZDIKLARIMI ALAYCI BİR DİL KULLANARAK YAPMADIM yanliş algılanmasın ...
asla pes etme ve COCUKMUSUN sen gibi laflarada bakma cunku Dunyanın en Zeki Buluslari Cocuk Zekasının UCSUZ bucaksız DERİNLERİNDEN cıkmısdır..
CCMM & MMCC

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''

''Vatanını en Çok Seven Kişi İşini En İyi Yapandır.''