Tılsımda Farklı bir Lonca anlayışı amacıyla Eminönü sunucusundaki Beta Loncası gibi bir lonca açmayı planladık ve bunu başardık. 3 Günde üye karakter sayımız 26'ya ulaştıktan sonra Forumda konu açma zamanı geldiğini düşündüm ve artık Lonca ile ilgili Duyurular buradan yapılacaktır.
Lonca içerisinde uyulacak Kurallar:
-Şifre vb. transferleri yapılması yasaktır.
-Kasa karakteri diye birşey yoktur.
-İsteyen istediği kişiye yardım yapmakta özgürdür.
-Loncamız LODOS'tur.
-Üyelere yapılacak 3. uyarıdan sonra Cezai işlem uygulanacaktır.
-3 susturulma sonucu susturulan kişi Loncadan bir süre uzaklaştırılacaktır. Tekrar alındığında ise yine susturulursa veya ceza alırsa Loncadan atılacaktır.
-Oyuna yeni başlayan arkadaşlara ve Lonca içerisinde başka sunucudan gelen 2-3 arkadaş için görevlerde toplanılacaktır.
-Mümkün olduğunca Grup Bölgelerine Lonca halinde girilecektir.
Aşağıda yazacağım karakterler haricinde başka kimse İSTANBULKx Loncasına dahil değildir.
Ne gibi bir farklı lonca anlayışı merak ettim diğer loncalardan ne farkınız var ?
Tılsımdaki bazı loncalardan farkımız İSTANBULKx veya İstanbulkx isimli karakter açma zorunluluğu olmamasıdır. Malumunuz maden piyasalarını biliyorsunuz artık herşey çok zorlaştı ve çoğu kişi 0'dan karakter dizmek istemiyor.
İnan lonca açmana çok sevindim, fakat çok geç oldu açman için keşke daha önceki zamanlarda açsaydın. Her neyse şunu belirtmek istiyorum başta sen ve üyelerine başarılar dilerim. Umarım elimden geldiği kadar sizlere faydam olur, şuanki gibi.. Umarım sunucu içerisinde çok güzel etkinliklerde ismiz geçer. Düşman değil, dost kazanmakla(!)
Selam ve dua ile kardeşlik ve başarılarla kalı verin..
Benim okadar uyarılarımdan sonra hala bu Mertkinq ile muhattap oluyorsunuz ya ne diyeyim size..
İSTANBULKX Loncasında bulunan sanırım 2 üye dışındaki herkes beni tanıyor..
Bu adamla ilişkilerini kesmedikleri sürece en büyük düşmanlarım olacaklarını belirtmek isterim
Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır !
Saygılarımla.. Fatih Tatar
Öncelikle teşekkür ederiz ,
benim konuya gelınce , sana efendi gibi benımle uğrasma benimle uğrasma dedim ama dinlemedin. ben neden kavga ettigimi bile hatırlamazken hayla gelip cepe alabılıyosun ya ayakta alkışlıyorum senı. Al bakalım cepe nereye kadar alabıleceksın. Gün gelir devram döner .
Hesaplaşıcaksakta hesaplaşırız hadi birader selametle
Selamün aleyküm , İstanbulx Loncası , yeni oluşturduğunuz loncanızda nice başarılar sizlerin olsun.
Umarım , Tılsım sunucusunda , sevilen saygı duyulan bir lonca olursunuz.
Başarılarınız daim olsun , Başarılarınızı alkışlayacak dostlarınız hep var olsun...
Lakin , Mert kardeşim , forumda bu denli konuşmalar hiç hoş değil.
Evet Fatih inde konuşması yanlış , evvelden ne olmuşsa , ya bir silgi çekip önünüze bakın , yada buradan atışmalara son verin.
Bunu defalarca söyledim , bu bir oyun bunun bilincine artık varmanız lazım.
Saygı ile kalın.Tekrardan sonsuz başarılar sizlerin olsun...