Bu arkadaşa katılıyorum hep düşündüklerimi yazmış.Ve bu yoruma haddi olmadan da cevap yazan arkadaslar siz geophalın yağcısımısınız.Her yoruma atlamayın öyle adam doğruları söylemiş.Sizde yağcınızı savunun bakalım.Avukatsınız galiba.Frosth yazdı:** Evet arkdaşlar geophal çarı meşhurdur güçlüdür ama çarı yönlendiren şahsiyetin şahsiyeti oldugundan şüpheliyim erkek kadın çarla oynarmı deyip milleti kınar sonra item ucuz die ( babasının parası yeter her şeye ama bu çapulcu da kafa yok) kadın çar açıp kasar böle kamil bir kişilik bu 13 bilemediniz 15 yaşındaki çocuk ama nese bilen bilir bilmeyen yol alır
Kısacası Geophal Babası ( DOguş ) .. Ve ... Eski ORtakları Batış isimli çar sahiplerinin parasını eziyor bu oyunda takdir edilmesi gereken ve saygı duyulması gereken kişiler kendi namlarını kendi yürütüp kimseye boyun eğmeyenlerdir . Şahsi başarısı gelsin gözüme soksun ıh dersem namerdim fakat babamın 4 milyarlık maden bıraktı şöle oldu böle oldu bunu yaparım asarım keseriğm hikaye bilmeyende bu kam,ilin ne oldugunu ögrenirde adam yerine koymaz İnş..
--Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .
- Break
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: --Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Break yazdı:Bu arkadaşa katılıyorum hep düşündüklerimi yazmış.Ve bu yoruma haddi olmadan da cevap yazan arkadaslar siz geophalın yağcısımısınız.Her yoruma atlamayın öyle adam doğruları söylemiş.Sizde yağcınızı savunun bakalım.Avukatsınız galiba.Frosth yazdı:** Evet arkdaşlar geophal çarı meşhurdur güçlüdür ama çarı yönlendiren şahsiyetin şahsiyeti oldugundan şüpheliyim erkek kadın çarla oynarmı deyip milleti kınar sonra item ucuz die ( babasının parası yeter her şeye ama bu çapulcu da kafa yok) kadın çar açıp kasar böle kamil bir kişilik bu 13 bilemediniz 15 yaşındaki çocuk ama nese bilen bilir bilmeyen yol alır
Kısacası Geophal Babası ( DOguş ) .. Ve ... Eski ORtakları Batış isimli çar sahiplerinin parasını eziyor bu oyunda takdir edilmesi gereken ve saygı duyulması gereken kişiler kendi namlarını kendi yürütüp kimseye boyun eğmeyenlerdir . Şahsi başarısı gelsin gözüme soksun ıh dersem namerdim fakat babamın 4 milyarlık maden bıraktı şöle oldu böle oldu bunu yaparım asarım keseriğm hikaye bilmeyende bu kam,ilin ne oldugunu ögrenirde adam yerine koymaz İnş..
Kimin haddinin olup olmayacağına sen karar veremessin bu bir. Yorum yapanların da ne yalakalığa ne de bir beklentiye ihtiyacı yoktur bu iki. Birini savunmak için avukat olmaya gerek yoktur bu da üç.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Xenophobia
MegaReaL yazdı:newxparti yazdı:Siz her fırsatta megalarla yaşları ile alay edensiniz ve şimdi gelmiş 16 yaşındaki bir çocuğun loncasına giriyosunuz inannın çok komiksiniz xDŞimdi siz dersiniz akıl yaşta değil baştadır die ama nedense bu söz sadece siz kendinize yakıştırıyosunuz ama megalara helal olsun demekki size çok çektirmiş karın ağrınız var xD
YazıLan Son cümLeLerde YazıLmış.
GeçenLerde Seyyah Başı '' Ceuin '' oLan Bir chardaymış. Bende Charının İsmini Sordum
aLdığım Cevap '' Sanane, Mega'Lara Gıcığım '' Bu ne biçim Laf![]()
uLan Biz Senin Kuyruğunmuyuzda Bunu demen gerek LetCen .
Adam akıLLı soruyada, Cevabın Buysa Bende Sana 2 Çift Laf ediyim .
Çok Ötme. Bir Lonca başkanı oLunca O Senin '' Sanane '' KonuşmaLarın oLmaz.Lonca başkanıysan Biraz Konuşma-
Larına dikkat et. EdebinLe oyna oyununu. Edepsizende KiminLe konuştuğuna dikkat et. Ben Seni Hayvan oLarak
Görmüyorum ama İnsanLığında bir Seviyesi Var. Çok Uzatmıyım, İnş. Dediklerim akLında kaLır Seyyah.
Mega'Lara gıcığım Lafınıda Çok OrtaLrda söLeme. Mega'Lar sana birşey Yapmış SanarLar
Newxparti ; İlk ÖnceLikLe Ceuinx Loncasında 1 kisi Kurucu oLmamakLa Beraber , TopLamda Kurucu 3 Kisi buLunmaktayız . Ve Bu 16 yasındaki bir Çocugun Loncasında BuLunduqumuz anLamına qeLmez . He Yinede qeLirse Söyle bir açıkLama yapma gereksinimi duyuyorum 16 Yasındaki ÇocukLa ( GeophaL ) , 16 yasındaki Çocuqun Arasında ( Newxparti & Megax ) DağLar Kadar fark vaR .... Bunu Zaten Kendi cümLeLerinLe AçıkLığa kavusturmuSsun .. !
Sana qeLince MegaxreaL ; Ceuinx Loncası oLarak Megax Loncasından seLamı bırak Pm dahi aLmak İstemiyoruz . Bize Dokunmayan yıLan bin yıL yasaSın Mantıgı ..
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Yalnizcadi yazdı:MegaReaL yazdı:newxparti yazdı:Siz her fırsatta megalarla yaşları ile alay edensiniz ve şimdi gelmiş 16 yaşındaki bir çocuğun loncasına giriyosunuz inannın çok komiksiniz xDŞimdi siz dersiniz akıl yaşta değil baştadır die ama nedense bu söz sadece siz kendinize yakıştırıyosunuz ama megalara helal olsun demekki size çok çektirmiş karın ağrınız var xD
YazıLan Son cümLeLerde YazıLmış.
GeçenLerde Seyyah Başı '' Ceuin '' oLan Bir chardaymış. Bende Charının İsmini Sordum
aLdığım Cevap '' Sanane, Mega'Lara Gıcığım '' Bu ne biçim Laf![]()
uLan Biz Senin Kuyruğunmuyuzda Bunu demen gerek LetCen .
Adam akıLLı soruyada, Cevabın Buysa Bende Sana 2 Çift Laf ediyim .
Çok Ötme. Bir Lonca başkanı oLunca O Senin '' Sanane '' KonuşmaLarın oLmaz.Lonca başkanıysan Biraz Konuşma-
Larına dikkat et. EdebinLe oyna oyununu. Edepsizende KiminLe konuştuğuna dikkat et. Ben Seni Hayvan oLarak
Görmüyorum ama İnsanLığında bir Seviyesi Var. Çok Uzatmıyım, İnş. Dediklerim akLında kaLır Seyyah.
Mega'Lara gıcığım Lafınıda Çok OrtaLrda söLeme. Mega'Lar sana birşey Yapmış SanarLar
Newxparti ; İlk ÖnceLikLe Ceuinx Loncasında 1 kisi Kurucu oLmamakLa Beraber , TopLamda Kurucu 3 Kisi buLunmaktayız . Ve Bu 16 yasındaki bir Çocugun Loncasında BuLunduqumuz anLamına qeLmez . He Yinede qeLirse Söyle bir açıkLama yapma gereksinimi duyuyorum 16 Yasındaki ÇocukLa ( GeophaL ) , 16 yasındaki Çocuqun Arasında ( Newxparti & Megax ) DağLar Kadar fark vaR .... Bunu Zaten Kendi cümLeLerinLe AçıkLığa kavusturmuSsun .. !
Sana qeLince MegaxreaL ; Ceuinx Loncası oLarak Megax Loncasından seLamı bırak Pm dahi aLmak İstemiyoruz . Bize Dokunmayan yıLan bin yıL yasaSın Mantıgı ..Sende Bundan Sonra Farkında Varmıssındır Umarım ki Bir daaha Pm atıp tersLenme İhtiyacı duymaSSın . MiLLete Edep dersi vereceğine iLk Önce Edep ve kisiLik SınırLarından Kendine Ne kadar Pay biçmiSsin ŞöyLe bir Bak .. ! İlk Önce Kendi Söküğünü dik , sonra qeL Bizim SöküğümüzLe iLgiLen ... ! ~
Felsefe yapma kız
Farklı bir bakış açısı Farklı bir duruş Farklı bir düşünce tarzı olması dileğimle. Umarım meran da kısa ve yahut uzun zaman icerisin de iyi işler başararak en iyi yerlere geliriz. Temennim şu dur ki bu loncada sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyuyorum. . . .
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe
aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe
aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
geç oldu ama hayırlı olsun=)
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
CEUİN ne alaka ki o yorumla.K.bakma meraktan sordum.Terslersin o kesin ama.Ceuin pekde iyi bir isim değil .Geophal yazdı:Snn gıbılerının DEstegıne Ihtıyacımız olsa Loncamızın Adı Ceuin Olmazdı.. Arıza Cıkarma Ya Efendıce Yorumunu yaz Yada Hıc yazma.Break yazdı:Bu loncayı desteklemiyorum ! daha kurucu üyesinin adını yanlıs yazıyo yanlızcadıı
Reader
Reader yazdı:CEUİN ne alaka ki o yorumla.K.bakma meraktan sordum.Terslersin o kesin ama.Ceuin pekde iyi bir isim değil .Geophal yazdı:Snn gıbılerının DEstegıne Ihtıyacımız olsa Loncamızın Adı Ceuin Olmazdı.. Arıza Cıkarma Ya Efendıce Yorumunu yaz Yada Hıc yazma.Break yazdı:Bu loncayı desteklemiyorum ! daha kurucu üyesinin adını yanlıs yazıyo yanlızcadıı
Bunu anlamamak pek zor değil,
Ece Fuat Hüseyin ne oldu ceuin pek de özel bir isim değil.
Vay nasılda çözdün hemen.Anlamlıyms iyi dewam dewamm ahahahFabuLox yazdı:Reader yazdı:CEUİN ne alaka ki o yorumla.K.bakma meraktan sordum.Terslersin o kesin ama.Ceuin pekde iyi bir isim değil .Geophal yazdı:Snn gıbılerının DEstegıne Ihtıyacımız olsa Loncamızın Adı Ceuin Olmazdı.. Arıza Cıkarma Ya Efendıce Yorumunu yaz Yada Hıc yazma.Break yazdı:Bu loncayı desteklemiyorum ! daha kurucu üyesinin adını yanlıs yazıyo yanlızcadıı
Bunu anlamamak pek zor değil,
Ece Fuat Hüseyin ne oldu ceuin pek de özel bir isim değil.
Reader
-
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Loncanız hayırlı uğurlu olsun gençler 
Başarılar dilerim..
Başarılar dilerim..