pasam ben kimseye gondermede bulunmam kanimca bildigim kadar yazarim su konudada emin olabilirsin ki ben bile hala sifaci yetenek kombinasyonlarinda yeno seyler deniyorum karakter siniflarind en mukemmelidir sifaci yeri gelir ciliz bi buyucu gibi asit atarsin yeri gelir ciliz bi savasci gibi vurursun ama ne kadar ciliz olursan ol hedeflerine onlara ihtiyacin olmadan varabilirsin sacasci cogu zaman sifaci olmadan bisey yapamaz buyucu hemen hemen herzaman sifaci olmadan bisey yapamaz ama sifaci cogu zaman onlara ihtiyac duymaz eger sifaciligi benimsersen ve sifaciya alisirsan ondan baskasi sana zevk vermez benim felsefem bu yondedir eger cumlelerimde seni kiracak kelimeler barindirdiysam cok cok cok ozur dilerim
tesekkurler iyi oyunlar
Şifacı vsleri (Toplama Konu)
Re: Şifacı vsleri (Toplama Konu)
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
konfucyus yazdı:pasam ben kimseye gondermede bulunmam kanimca bildigim kadar yazarim su konudada emin olabilirsin ki ben bile hala sifaci yetenek kombinasyonlarinda yeno seyler deniyorum karakter siniflarind en mukemmelidir sifaci yeri gelir ciliz bi buyucu gibi asit atarsin yeri gelir ciliz bi savasci gibi vurursun ama ne kadar ciliz olursan ol hedeflerine onlara ihtiyacin olmadan varabilirsin sacasci cogu zaman sifaci olmadan bisey yapamaz buyucu hemen hemen herzaman sifaci olmadan bisey yapamaz ama sifaci cogu zaman onlara ihtiyac duymaz eger sifaciligi benimsersen ve sifaciya alisirsan ondan baskasi sana zevk vermez benim felsefem bu yondedir eger cumlelerimde seni kiracak kelimeler barindirdiysam cok cok cok ozur dilerim
tesekkurler iyi oyunlar
Yok beni kırmadın yapman gerekenlerde buydu zaten eksiklerim illaki vardır benim bu konuyu açmamdaki diğer bi amaçta eksiklerimin giderilmesi önlenmesiydi.Evet dediğin doğru.Artık kp kasmak için bile girmek istemiyorum savaşçıma büyücüme Şifacı öyle bir sınıfki gerçekten ve Gerçekten çok eğlenceli.İnsanların sana ihtiyacının olması bana bir özgüven veriyo desem yeridir.Tekrar Teşekkür ederim eklemek istediğin bişeyler daha olursa eğer her zaman alınmam söyleyebilirsin nede olsa konu insanlar Yararlansın diye açtım..
CoBaiN wazzup
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Ben Şifacı - Şifacı ws sinde ....
Yetenekler ...
15 ruh kalkanı
15 cağrı
15 iyileştirme ve bilgisi
15 fiziksel direnc
5 element direnc
15 meditasyon
1 büyü bozma
2 puan da kafanıza göre takılın...
Ws lerde Centurion itemler takılması beklenir ancak bir kişi de cent zırh var ise ;
Yücelen solcan mor pant
Yücelen solcan takı seti
yücelen ardeneller ceket
yücelen ardeneller ayaq
yücelen ardeneller eldiven
var ise ... Bu kişi zırhı 69.8 ler ve + olarak zırhı max a yakın iken saldırısı da yüksek olur ve ıskası düşük olur...
Eğer karşı taraf element hasar acmış ve zehir direnc e yatırmamış ise...
Cent takı ları takıp
hasar fiziksel ardeneller itemleri takıp + 1 item solcanlı olmak üzere fiziksel itemlerle dalabilir...
Eğer karşıdaki taraf hem zırhı fullemiş hem de fiziksel direnc e önem vermiş ise ..
Bu arkadaş element hasar + ardeneller/plevne item + 1 element hasar + solcan olcak şekilde ve takılarda element solcan olacak şekilde itemleri giyerse karşı tarafa pek avantaj bırakmaz..
Karşı taraf bu setler sen de var iken istese de istemese de yenilir.. Eğer senin gibi değil ise..
5 puan element direnc vermemin sebebi başlangıc ta max kudret itemleri takıp oturun ws başlayınca yetenekleri kullanın . Çift direnc açın ve ws lik itemlerinizi takın kudretleriniz 84 de seyredecektir..
Canınız 50 olana kadar medi ile zaten kudret 96 lara dayanır o anda şifa layın bu de bir 20 kudretlik avantajdır...
Yetenekler ...
15 ruh kalkanı
15 cağrı
15 iyileştirme ve bilgisi
15 fiziksel direnc
5 element direnc
15 meditasyon
1 büyü bozma
2 puan da kafanıza göre takılın...
Ws lerde Centurion itemler takılması beklenir ancak bir kişi de cent zırh var ise ;
Yücelen solcan mor pant
Yücelen solcan takı seti
yücelen ardeneller ceket
yücelen ardeneller ayaq
yücelen ardeneller eldiven
var ise ... Bu kişi zırhı 69.8 ler ve + olarak zırhı max a yakın iken saldırısı da yüksek olur ve ıskası düşük olur...
Eğer karşı taraf element hasar acmış ve zehir direnc e yatırmamış ise...
Cent takı ları takıp
hasar fiziksel ardeneller itemleri takıp + 1 item solcanlı olmak üzere fiziksel itemlerle dalabilir...
Eğer karşıdaki taraf hem zırhı fullemiş hem de fiziksel direnc e önem vermiş ise ..
Bu arkadaş element hasar + ardeneller/plevne item + 1 element hasar + solcan olcak şekilde ve takılarda element solcan olacak şekilde itemleri giyerse karşı tarafa pek avantaj bırakmaz..
Karşı taraf bu setler sen de var iken istese de istemese de yenilir.. Eğer senin gibi değil ise..
5 puan element direnc vermemin sebebi başlangıc ta max kudret itemleri takıp oturun ws başlayınca yetenekleri kullanın . Çift direnc açın ve ws lik itemlerinizi takın kudretleriniz 84 de seyredecektir..
Canınız 50 olana kadar medi ile zaten kudret 96 lara dayanır o anda şifa layın bu de bir 20 kudretlik avantajdır...
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
Aramızdaki tek Fark Senin Element Direnç 5 vermen ama Benim Direncin tekine vermemenin nedeni ;
Element Direnç Verdiğimde Fiziksel Direnç Vermiş Gibide Olursun bu yüzden Vermedim Fiziksele.5 Vermek Çok Saçma bence.8 Puan Çağrıyla Karşıdaki Kişiye En Azından Bir Kaç Saniye Hasar Verebiliriz.ve Bu Bizim İşimize yarar Belkide Şifa Basar Karşıdaki bu Sayede Kudret Açığı ortaya Çıkar.Senin Hasar Alışını Ruh kalkanı ve Ck Halledicektir Buna emin ol.İtemler konusunda ise Vs İçin En Makbulu şifacı konusunda Yücelen Solucandırki Çünkü Hasarı em Çok Almıyoruz Ruh Kalkanımızla Beraber hemde iyi Hasar Veririz Şu Üstümüzdekilerden 1 2 parça Şaheser itemimiz varsa Çok kısa sürede Bİter.Hee Zırh Gerçekten de Çok Olsun istiyorsan Takıları Şaheser Yaparsın o zaman Zırhın Çok Fazla olur.Konuyla ilgili Görüşün için Teşekkür ederm En Yakın Zamanda Tekrar Yorum Yapman Dileğiyle
CoBaiN wazzup
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
2 parca solcan item + yüc solcan mor pant + cent zırh zaten zırhı 69.8 liyor anlatmak istediğim daha fazla solcan item takılması gerekesizdir o yüzdendir ki saldırı veya savunma item tak yazıyorum element direnc 5 vermemin sebebi ise fazladan 100 diren vermesi bu karşının hasarını bir nevi düşürecektir. 8 cağrı veririm demişsin 8 cağrı ile 1 şifacı asla ws atmamalı... cünkü Kudret götürüyor... ck şifacı ws sinde boş iştir. zaten direncler + zırh sonucunda alcağın hasar max 600 dür yani ck pek faaliyet göstermicektir...
Kuklacı sunucusunda da oynuyorum ws yapcak şifacı varsa karşıma cıkcak ... Gelsin yapalım..
Kuklacı sunucusunda da oynuyorum ws yapcak şifacı varsa karşıma cıkcak ... Gelsin yapalım..
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
Tamam item konusunda dediklerin doğrudur bişey diyemem ama yetenekler konusunda eksiklerin var.Ck her zaman önemlidir ki karşıdakinin Ne item düzdüğünü bilemezsin sana neler yapıcak bunuda bilemezsin.ck sana her zaman Düşünmen için zaman bırakır hasarı yutarak ve bu senin çok işine yarayabilir.5 direnç ben hala kötü olduğunu düşünüyorum kudret kaybı pek fazla olmuyor çağrı 8 iken meditasyonumuz 15 zaten üstümüz solucan + ruh kalkanımızda olduğu için kudret doldurmamızda sakınca görmüyorum ben zaten.
CoBaiN wazzup
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Tskxtatanga yazdı:Sus ula acemi şifa...ChuckBartowsKi yazdı:Bence Şöyle Olmalı ,
187 + Ardenneler Set Takı Setleri Funditores Olmalı
Yetenek Sistemi 15 Şifa Ve Bilgisi 15 Ruh Kalkanı 15 Can Kurtaran Olsun Gerisi Çok Önemli Değil Zaten İyi Şifacılar Olayı Halleder![]()
![]()
Dün kastın şifayı şimdi başımıza üstad mı kesildin?![]()
Musti geç vs...![]()
xUNTİLTHEGRAVEx 100 xxxEbKKxxx -1

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Tamam da güzel kardeşim ck 15 sn de bir oluyor ve sağlam bir şifacı hasar alırken ck etkisini göstermez yani seni alınan hasardan kurtarmaz aldığın hasar düşük olduğu icin ... Yani ck yi bir kere atarsın , karşıdaki taraf kritik veya senin son canın kalana kadar etkisini korur bu arada ck 90 sn ve de fazladan 4 kudret demektir... Çağrı 8 olur ve 15 arasındaki fark 15 te 8 in 2 katı süresi kadar hayvan bulunur ve kaybolmaz... Yani 15 iken 1 kere cağrı acarken 8 iken 2 kere acmıs olcaksın bu da x2 kat kudret gider demektir... Şifacı - Şifacı ws lerinde Kudret en ön plandadır.. Kudretini ne kadar cok yüksek tutabilirsen senin lehinedir.. Çünkü Şifalarken sana kritik gelmez iken karşıdaki taraf kritik şifa atabilir bu da sana 11 kudret zarara yol acar.. Çünkü karşıdaki taraf neredeyse senin 2 katın şifa basmıştır... vs...eRaGorn yazdı:Tamam item konusunda dediklerin doğrudur bişey diyemem ama yetenekler konusunda eksiklerin var.Ck her zaman önemlidir ki karşıdakinin Ne item düzdüğünü bilemezsin sana neler yapıcak bunuda bilemezsin.ck sana her zaman Düşünmen için zaman bırakır hasarı yutarak ve bu senin çok işine yarayabilir.5 direnç ben hala kötü olduğunu düşünüyorum kudret kaybı pek fazla olmuyor çağrı 8 iken meditasyonumuz 15 zaten üstümüz solucan + ruh kalkanımızda olduğu için kudret doldurmamızda sakınca görmüyorum ben zaten.
Neyse ben sadece kendimce ii olduğunu düşündüğüm yetenekler bunlar ... Herkes kendine göre değişik taktikler uygulayabilir.. [/b][/color]
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
kerim73 yazdı:Tamam da güzel kardeşim ck 15 sn de bir oluyor ve sağlam bir şifacı hasar alırken ck etkisini göstermez yani seni alınan hasardan kurtarmaz aldığın hasar düşük olduğu icin ... Yani ck yi bir kere atarsın , karşıdaki taraf kritik veya senin son canın kalana kadar etkisini korur bu arada ck 90 sn ve de fazladan 4 kudret demektir... Çağrı 8 olur ve 15 arasındaki fark 15 te 8 in 2 katı süresi kadar hayvan bulunur ve kaybolmaz... Yani 15 iken 1 kere cağrı acarken 8 iken 2 kere acmıs olcaksın bu da x2 kat kudret gider demektir... Şifacı - Şifacı ws lerinde Kudret en ön plandadır.. Kudretini ne kadar cok yüksek tutabilirsen senin lehinedir.. Çünkü Şifalarken sana kritik gelmez iken karşıdaki taraf kritik şifa atabilir bu da sana 11 kudret zarara yol acar.. Çünkü karşıdaki taraf neredeyse senin 2 katın şifa basmıştır... vs...eRaGorn yazdı:Tamam item konusunda dediklerin doğrudur bişey diyemem ama yetenekler konusunda eksiklerin var.Ck her zaman önemlidir ki karşıdakinin Ne item düzdüğünü bilemezsin sana neler yapıcak bunuda bilemezsin.ck sana her zaman Düşünmen için zaman bırakır hasarı yutarak ve bu senin çok işine yarayabilir.5 direnç ben hala kötü olduğunu düşünüyorum kudret kaybı pek fazla olmuyor çağrı 8 iken meditasyonumuz 15 zaten üstümüz solucan + ruh kalkanımızda olduğu için kudret doldurmamızda sakınca görmüyorum ben zaten.
Neyse ben sadece kendimce ii olduğunu düşündüğüm yetenekler bunlar ... Herkes kendine göre değişik taktikler uygulayabilir.. [/b][/color]
Ck her durum için Çok Önemlidirki Şifacı için her türlü vazgeçilmezidir.Kritik teriminden bahsetmişin ck nın İşe yaramadığından bahsetmişşin.Karşıdaki Kişi Sana Kritik Vurmaya Başlarsa.Mesela Asit'se Karşıdaki Şifacı üstü Full Asit olsa Normal 1300 kritik 3000 Hasarlarına Ulaşır ve Ck olmazsa Sana Kötü Şeyler Olur
Kendince İyi olan şeyleri Tabikide Söyliyceksin Bu konuyu bu yüzden açtım.İlgilendiğin için teşekkürler.
CoBaiN wazzup
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
Ne diyeyim ki dostum asit 15 versen o zaman karşıdakinin iyileştirme etkisini kötüleştirirsin ancak karşıdakinin de büyü bozması var sanırsam yani asit e sadece bu açıdan yaklaşabilirim hasar vermek olarak hic düşünme derim cünkü şifacının 2 bin deil ki kritik 3 bin atıp da ck sayesinde kurtulayım diyorsun ?? Neyse deneyip söylemen hoş olur kafana göre sallayıp söylemek pek tutucu deil ...