CcCxReiSxCcC çalınmıştır

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
cccxreiss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

CcCxReiSxCcC çalınmıştır

Mesaj gönderen cccxreiss »

Arkadaslar 3 gun once carım bloklandı hesap acıldıgında CcCxReiSxCcC adlı karakterım hesapta yoktu aktarım yaparak çarımı çalmışlar sonrada hesabı bloklatmışlar herald herşeye 0 dan başlayacagız =(
Kullanıcı avatarı
Mavixumut
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: CcCxReiSxCcC çalınmıştır

Mesaj gönderen Mavixumut »

ohhh krtlarm eridi çok qüsel oldu
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...

LiSeLi MekansızlaR
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bLacK23 »

CcCxReiSxCcC çalınmıştır
cccxreiss » 11 Arl 2010 20:11

Arkadaslar 3 gun once carım bloklandı hesap acıldıgında CcCxReiSxCcC adlı karakterım hesapta yoktu aktarım yaparak çarımı çalmışlar sonrada hesabı bloklatmışlar herald herşeye 0 dan başlayacagız =(

Foruma Mesajı İletmen 11 Arl 2010 20:11 CcCxReİSxCcC ßizi dolandırdığı 11 Arl 2010 20:30 Sence Büyük Bi Tesadüf Deilmi Hakan :) Oyunu bırakırken sana full latif malzemesi verdik lan yazık , beni sen dolandırdın biliyorum.Bilmemezliktende gelme
Persiian
Kullanıcı avatarı
Mavixumut
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mavixumut »

bu adam yalncını hırszn önde gideni bu qün saat 7 lerde çarda hakan wardı ... çalndı diyor bide it
RizeLi 0LupTa RizeSporLu oLmaq anLatıLmas Ya$anıR...

LiSeLi MekansızlaR
orduluhakan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen orduluhakan »

ark bu şrfz bugün aynısını bana yaptı ben perisan adlı karahtere paramı verdim ve olursa verirsin dedim neyse parayı verdim ccreis dedim veerdim parayı noyu söyle perisanda verdi dedi neyse noyu verdi yanlış çıktı oyuna girdigimde ccreis ben parayı almadım paran perisanda dedi perisanda ben parayı ona verdim diyo ark bunları ikisi birlik olmuş sunucuyu dolandırmaya çalışıyo allahtan foto almıştım yetkililere gönderiyorum gerekeni yapıcaklarından emim
Kullanıcı avatarı
bLacK23
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen bLacK23 »

İntikam nedir ki ? Bendeki nefRet en büyük intikam duyGuLarını dize getiRir (Sancak) Bu gece yanacak ...

[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders

Bu yazıları facabook dan Ramis özçelik adlı kişi yazmıştır bakabilirsiniz oyundakı adı CcCxReiSxCcC yazmıştır ve bu gece sancak sunucusunda persiian ve karaxadam adlı karakteri soymustur
Persiian
cccxreiss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Titxdelikurt kimi işaret etti de o it çıkmadı ? Titxdelikurt kimin hırsız olduğunu ifşa ettide de o hırsız çıktı, Titxdelikurt kimin ahlaksız olduğunu söyledi de doğru çıkmadı ?

Sobee yönetiminin yetersiz kaldığı durumlarda TİT Loncası olarak durumdan vazife çıkarmaya ve Sancak Sunucusu'nda eğriyi düzeltip doğruya destek olmaya devam edeceğiz...

CccxReiSxCcC çalınmamıştır, asıl adı Ramiz olan Hakan çakma adlı kişi önüne gelene yalakalık yapıp, güvenini kazanıp vurgunun en büyüğünü soygunun en büyüğünü yapmıştır... Tıpkı Cccxreis adlı karakteri ile yaptığı gibi....

Doğru söze ne denir..
[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders

Tit loncası olarak hiç bir beklentimiz olmadan mazlumun yanında olmaya,[İçerik Silinmiştir.]

Hellriders
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
cccxreiss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Vallaha sen delısın ... olm bn bu admalar artık ne desem laftan anlamazlar dıye attım ortaya bı laf sen sımdı vurgun flan sana vurdugum gunlermı aklına geldıde laf yapıyosun olm he ? La daha 100 m para toplayıp veremeyecek kadar acızsın lan sen saf benım carımı senın savundugun adam aldı Titxumut
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

cccxreiss yazdı:Vallaha sen delısın ... olm bn bu admalar artık ne desem laftan anlamazlar dıye attım ortaya bı laf sen sımdı vurgun flan sana vurdugum gunlermı aklına geldıde laf yapıyosun olm he ? La daha 100 m para toplayıp veremeyecek kadar acızsın lan sen saf benım carımı senın savundugun adam aldı Titxumut

Titxumut = CccxReiSxCcC

İkiside hırsız....
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön