Anlama Kıtlıgımı Var Sizde ????

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
aBreLLia
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Anlama Kıtlıgımı Var Sizde ????

Mesaj gönderen aBreLLia »

Bu lafım arzlaradır. ( Bazı Kişiler Hariç ) Arkadaşlar az önce oyundaydım ve kadime gidilecekti. Bende eminönündeydim. Tam 3 kere denedim, bırakın dedim , göreve gidiyorum dedim hiç biri anlamıyor ya. Bu kadarmı insanlıktan çıktınız artık. Pes dogrusu.Alt tarafı 10 kp için birini geçirmiyorlar.

B.İ.R.A.Z İ.N.S.A.N.L.I.K Ö.G.R.E.N.İ.N
Resim
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Re: Anlama Kıtlıgımı Var Sizde ????

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Oyunun hikâyesine halen yabancılık sergiliyorsunuz. Büyük bir kıyımdan bahsediliyor...
Ayrıca klan üyesiyseniz, tüm saldırıları kabul ettiğinizi ve hazır olduğunuzu ifade ediyorsunuz. Bir Lodos Muhafızı'yla etkileşerek, Klandan Ayrıl seçeneğini kullanabilirsiniz. Sizin de yazdığınız gibi alt tarafı 10 KP...

Haksız olduğunuz halde bu gibi konuları foruma taşıyarak, geneli rahatsız etmekten başka bir sonuç elde edemezsiniz!...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
Nameless
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Anlama Kıtlıgımı Var Sizde ????

Mesaj gönderen Nameless »

KIZILBEY yazdı:Oyunun hikâyesine halen yabancılık sergiliyorsunuz. Büyük bir kıyımdan bahsediliyor...
Ayrıca klan üyesiyseniz, tüm saldırıları kabul ettiğinizi ve hazır olduğunuzu ifade ediyorsunuz. Bir Lodos Muhafızı'yla etkileşerek, Klandan Ayrıl seçeneğini kullanabilirsiniz. Sizin de yazdığınız gibi alt tarafı 10 KP...

Haksız olduğunuz halde bu gibi konuları foruma taşıyarak, geneli rahatsız etmekten başka bir sonuç elde edemezsiniz!...
Katılıyorum...
Gizlenmiş İçerikGöster
# NameLess #
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön