Bilgisayardan Anlayan Birileri Varmı ?? ~~

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Bilgisayardan Anlayan Birileri Varmı ?? ~~

Mesaj gönderen Louster »

Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) Hatasını alıyorum.

Bu hata yüzünden görüntülü konuşamıyorum messenger'de Birileri yardım edebilirmi ?

Saygılarımla..
Fatih Tatar
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Re: Bilgisayardan Anlayan Birileri Varmı ?? ~~

Mesaj gönderen yamgur »

Windows Live Messenger 2009'da "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013), 'Ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz.', 'Kamera aygıtınızı başlatamadık. Lütfen kameranızın şu anda başka bir program tarafından kullanılmadığını denetleyin ve sonra yeniden deneyin.', 'Bilgisayarınızın ses kartı yok veya bir ses kartı seçilmemiş.'" gibi hatalar için sunabileceğim çözüm önerisi şimdilik aşağıdaki gibidir:

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin ve msnmsgr.exe dosyasını seçin, CTRL + C tuşlarına basın ardından CTRL + V tuşlarına basın. Kopyası msnmsgr.exe adında yeni bir dosya oluşacak. Bu dosyayı seçin ve F2 tuşuna basarak dosyayı "msnmsgr2.exe" olarak yeniden adlandırın.

Not: Varsayılan olarak Windows XP'de dosya uzantıları görünmemektedir. Dosya adı sizde "msnmsgr.exe" yerine "msnmsgr" olarak görünüyorsa oluşturacağınız yeni dosyanın tam adı "msnmsgr2" olmalıdır.

Windows her açıldığında Windows Live Messenger 2009, msnmsgr.exe ile başlar. Web kamerası sorununu çözen msnmsgr2.exe ile başlaması için Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layın.
Sol taraftan tıklayarak aşağıdaki anahtar adına gelin:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run

Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.

Alıntıdır
konyalı
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run

Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.

Bunu aynen yapıyorum fakat regedit../run bölümünde msnmsngr diye bi dosya yok
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Scary Team