Bu Sunucuyu Çok iyi Bilirm.
Çünkü:::Eskiden Alayınax Loncasındaydım Teskilatı Niye bıraktim?... Mahlleden Arkadasıma Sifreyi Vermiştim Çaldırdı Simdi Sancakta Devam Ediyorum... Arkadasıma Verdipime Çok Pişmanım
Ben Sancaktan....
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Ben Sancaktan....
Kardeşim qecmiş oLsun ama bu konuyu açmandaki amacı anLayamadıkXjklqqX yazdı:Bu Sunucuyu Çok iyi Bilirm.
Çünkü:::Eskiden Alayınax Loncasındaydım Teskilatı Niye bıraktim?... Mahlleden Arkadasıma Sifreyi Vermiştim Çaldırdı Simdi Sancakta Devam Ediyorum... Arkadasıma Verdipime Çok Pişmanım

- Ultraslanqrsn
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
uLTasLaNqPeaCe yazdı:Kardeşim qecmiş oLsun ama bu konuyu açmandaki amacı anLayamadıkXjklqqX yazdı:Bu Sunucuyu Çok iyi Bilirm.
Çünkü:::Eskiden Alayınax Loncasındaydım Teskilatı Niye bıraktim?... Mahlleden Arkadasıma Sifreyi Vermiştim Çaldırdı Simdi Sancakta Devam Ediyorum... Arkadasıma Verdipime Çok PişmanımBizi aydınlatırsan seviniriz:)
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Alayınax meran daki bi loncadır sadece kurucuları teşilattan gitmiştir oraya IIIEBuHaN- ve nicki aklıma gelmiyor şimdi bi arkadaşın kurduğu(Alayınaxgider di merandaki nicki) sonradan benim de Alayınaxleviathn olarak katıldığım loncadır.sonradan Kurmayx olarak isim değiştirdi ama daha sonra ne olduğu hakkında bilgim yok.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
kurmayları biliyorum 39 zamanında baya iyilerdi ama şimdi ne oldu bilmiyorum
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
''Alayına,Kurmaylar Meranda Değilmıydı'' Bu Şahıs Neyden Bahsediyor Hayla Anlamadım 
Siz Kismis Pi ?