Tılsım'da menekşenin hali..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RoneY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Tılsım'da menekşenin hali..!

Mesaj gönderen RoneY »

Merhabalar arkadaşlar..
Sizlere tılsım sunucusundaki sorunumuzu anlatacam.
Umarım yetklilier bir çözüm bulurlar yoksa bu iş böyle gitmez..!
Arkadaşlar bilindiği üzere bölgelerin gelmesi ve bölgelere ejderi olmayan adamların çoğu zaman alınmaması milleti ejder asa üretimine sürükledi.
Ancak bazı akıllılar daha doğrusu kendini akıllı zannedenler fırsat bu fırsat diyerek menekşenin fiyatını 50 m den yukarı çektiler..

İnanırmısınız az önce birine menekşenin fiyatını sorduğumda ''70m'' dedi.Zaten bardağı taşıran son damlada bu oldu ve ben bu konuyu açma gereği hissettim.

Şuan sunucumuzda ejder asa üretmek isteyen birini yaklaşık 600 m yi gözden çıkarmak zorunda bırakıldı.

Zaten oyundaki en yüksel para meblası 1 milyar..

Arkadaşlar bu menekşe böyle gitmez.Bundan yaklaşık 7-8 ay önce menekşenin fiyatı 1-2 civarındaydı.
Nerdeyse günde 1 m zamlandı.. :)
Artık sunucu ve oyun dünyası olarak buna dur demenin vakti gelmedimi sizcede ?

Destekleyenler lütfen fikirlerini güzel bir üslup içerisinde belirtsinler.Mesajlarının sonunada nicklerini belirtsinler..

Yetkililerden bu konuya açıklama değilde çözüm bekliyoruz..!
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Pangea
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Tılsım'da menekşenin hali..!

Mesaj gönderen Pangea »

Ne dersek diyelim kimse bu dediklerimize bakı fiyatı düşürmez.
Zaten yönetiminde oyun içi piyasayı düzeltme imkanı yok.(olsa yaparlar mı o muamma :))
Kullanıcı avatarı
CoLDxoNe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen CoLDxoNe »

Evet gerçekten şaheserlerde istenilen materyallerin fiyatları çok yüksek
bence bu durumun sona ermesi için akçe sisteminin gelmesi lazım yani gerçek parayla şaheser almak gibi...
Şaheser üretmek için 400-600m para harcayan kişiler bu fikrime kızabilirler ama hergün oyuna giremeyip, girdiği zamanda tüm gün oyunda olamayan arkadaşlarıda düşünmelerini isterim. Eğer akçe sistemi gelirse hem yönetim hemde oyun kazanır hemde maden fiyatlarını uçuran vicdansız para babalarının burunları sürter :P :)

İyi Forumlar
İyi Oyunlar, Bol Maden Çekmeler :P
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xADOSISx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xADOSISx »

Sonucta ''Saheser'' ne bekliyorsun Herkezin Elinde ''Saheser'' var iyimi oldu 600 m verip veya 200 m verip ürettiğimize deydimi bizim ne ayrıcalıgımız kaldı ?
xADOSİSx
ADOSİS
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Bencede oyunda ayrıcalık olması konusunda haklısın. İnsanları küçümsemek adına bir ayrıcalık değil. Karakterler arası ayrıcalık olmalı. Herkesde zırh şaheser ws.. olmamalı. Yoksa oyunun zevki kalmıyor. Bence ileride nadir üretilebilecek daha zor eşyaların gelmesi lazım. Oyun içi rekabetin artması oyundan daha fazla zevk almamıza yardımcı olacaktır. Tabi bu rekabetin sadece bir oyundan ibaret olduğunu öncelikle benimsememiz gerekir.
Kullanıcı avatarı
Seyitkara
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Sıkıntı Yok

Mesaj gönderen Seyitkara »

Dediğiniz de haklı olabilirsiniz ama bide şöyle düşünün 400 veya 500 k ya üreten kişilere haksızlık olmazmı ama şunda kesinlikle haklısın fiyatlar uçmuş resmen.Menekşe var yokdeil ama millet uyanık yeni bölgelere saklıyolar.
Emeğe her zaman saygı duyarım

SeyitKara

Resim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Aslında istediği fiyata satılabilir oyun için piyasa oyunculara bırakıldı yönetimin bu konuda yapacak hiç bir şeyi yok he... madenlerin saf çıkma oranını yükseltirse bu fiyatlar aşşağılara düşebilir
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

CoLDxoNe yazdı:Evet gerçekten şaheserlerde istenilen materyallerin fiyatları çok yüksek
bence bu durumun sona ermesi için akçe sisteminin gelmesi lazım yani gerçek parayla şaheser almak gibi...
Şaheser üretmek için 400-600m para harcayan kişiler bu fikrime kızabilirler ama hergün oyuna giremeyip, girdiği zamanda tüm gün oyunda olamayan arkadaşlarıda düşünmelerini isterim. Eğer akçe sistemi gelirse hem yönetim hemde oyun kazanır hemde maden fiyatlarını uçuran vicdansız para babalarının burunları sürter :P :)

İyi Forumlar
İyi Oyunlar, Bol Maden Çekmeler :P

BU OYUNUN DİĞER OYUNLARDAN FARKI VARDIR. BU FARKLARDAN BİRİ DE GERÇEK PARANIN OYUNDA İŞE YARAMAMASIDIR. EĞER DEDİĞİN GİBİ OLURSA ZENGİN İLE FAKİR ARASINDA FARKLAR OLUŞACAK. ŞİDDETLE VE HİDDETLE :D KARŞI ÇIKIYORUM
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen leviathan »

bu yazının amacı şudur anlamayan arkadaşlara söylüyorum ilk zamanlarda adam 100m a üretiyordu ejder i şimdi 6 katına üretmek mi onlara haksızlık yoksa bize mi haksızlık ? mavi topaz 2 3 m du 3 m dan desek 18 tanesi 54milyon yapar 60 m da yuvarlayalım şimdi 60m a sadece 4 tane alabiliyorsun umarım farkı anlamışsınızdır. ejderi daha önce üretenlere haksızlık değil müstehaktır ben nasılsa ürettim die zamanında 2 3 m a aldığı mavi topaza 15m çekenler de onlar sonuçta ;)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen justine »

Konuyu okuyunca içimden gelip dudaklarımda yansıma bulan bir çift kelime :[/color]

"Kahrolsun kapitalist düzen , oyuna da bulaştın..."
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön