Haksısın inan Sefayla görüşürüm ßen Geri verır Dinler ßenı dert etme sen ama oda senden Şüphelenıyor İnancım. k.ßakmaLokman yazdı:Yasincim..
iş işten geçtikten sorna parayı verse neye yarar ?
Destek alışveriş loglarını buldumu geri iade edebiliyo diye biliyorum benki çok defa şahit oldum ben bu sunucuda dahi..
Bende şuan hiç bi karakter yok üyeligim çalındı karakterlerim yok kötü gün için bi kenara 100 m atmıştım onlarda şuanda sefada..
Ben parayı geri istedim kaç günden beri ben bu olayı kovalıyorum ama resmen yasin başından def etmek için
" cevap gelmiyo " böyle şeyleri takmıyolar ben napabilirim" gibi cümlelerle başından atmaya calısıyo..
ee çalınan onun madenleri ben ne yapabilirim benden izinsiz benim karakterimden paraları gasp etti ve geri vermemeye hakkı varmı ? onun derdi benimi gerdi derim ben bu durumda ?
Olaylar ortaya cıktımı alışveriş loglarındakini o karakterden alıp geri iade ediyo diye biliyorum ben..
Spedy - Spedyxşifa - Lastberath tanıdıkları bi bakarsa ...
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: Spedy - Spedyxşifa - Lastberath tanıdıkları bi bakarsa ...
adresbu yazdı:Haksısın inan Sefayla görüşürüm ßen Geri verır Dinler ßenı dert etme sen ama oda senden Şüphelenıyor İnancım. k.ßakmaLokman yazdı:Yasincim..
Destek alışveriş loglarını buldumu geri iade edebiliyo diye biliyorum benki çok defa şahit oldum ben bu sunucuda dahi..
Bende şuan hiç bi karakter yok üyeligim çalındı karakterlerim yok kötü gün için bi kenara 100 m atmıştım onlarda şuanda sefada..
Ben parayı geri istedim kaç günden beri ben bu olayı kovalıyorum ama resmen yasin başından def etmek için
" cevap gelmiyo " böyle şeyleri takmıyolar ben napabilirim" gibi cümlelerle başından atmaya calısıyo..
ee çalınan onun madenleri ben ne yapabilirim benden izinsiz benim karakterimden paraları gasp etti ve geri vermemeye hakkı varmı ? onun derdi benimi gerdi derim ben bu durumda ?
Olaylar ortaya cıktımı alışveriş loglarındakini o karakterden alıp geri iade ediyo diye biliyorum ben..
Şüphelenmesi çok doğal ben olsam bende şüphelenirdim ama destekten cevap gelmesini ben bekliyemem onun gene itemleri falan duruyo gelene kadar oynayabilir dogruumuyum ama oda görüyo her girdiğimde 2 lvl çarla dolaşıyorum elimde hiç bişey yok..
Cevap geldimi suçlu bensem her şeyimi vericem ona söz veriyorum beni tanıyan herkez bilir bunu
Türkxınan Türkxinan Strenqht Lokman karakterleri daha ne diyim ama bu şüphe elinde kanıt olmadan bi hiç beni suçlu duruma düşüremez..
Üstelik bana hırsız olmadıgını kanıtla veriyim paranıda diyemez çünki hırsız olduguma dair hiç bi kanıt belge yok..
İnan Senden Suphelenmıyımde kımden supheleneyım Senın msn sıfrenı bıLmeyen kısı sıfrenı degıstıremez nerden bılıyım sen kendı karakterlerıne aktardın benm madenlerımı kadımımı ws. lokman carının ısmını degıstırdın sılındı dedın belkı sıfrenıde degıstırdın sılındı caLındı dedın.. senden baska kım bıLıosa msn sıfrenı ya o kısı yada sen Degıstırdın Tabı bıLen yoksa Sen degıstırdın sıfrenı.. Senden baska suphelı yok ben işimı garantıye aldım 100mlık madenım ıtemım param gttı dahada bıLmedıgım seyler onlar hesapta yok ben 100m aldım Eqer kı sen degıLsen aLırsın paranın bı kuruşuna Dokunmadım duruyo oyLece. Benım Gozumu Acan Kısıde Senın Iyı Tanıdıgın Kısı Ümit..Lokman yazdı:adresbu yazdı:Haksısın inan Sefayla görüşürüm ßen Geri verır Dinler ßenı dert etme sen ama oda senden Şüphelenıyor İnancım. k.ßakmaLokman yazdı:Yasincim..
Şüphelenmesi çok doğal ben olsam bende şüphelenirdim ama destekten cevap gelmesini ben bekliyemem onun gene itemleri falan duruyo gelene kadar oynayabilir dogruumuyum ama oda görüyo her girdiğimde 2 lvl çarla dolaşıyorum elimde hiç bişey yok..
Cevap geldimi suçlu bensem her şeyimi vericem ona söz veriyorum beni tanıyan herkez bilir bunu
Türkxınan Türkxinan Strenqht Lokman karakterleri daha ne diyim ama bu şüphe elinde kanıt olmadan bi hiç beni suçlu duruma düşüremez..
Üstelik bana hırsız olmadıgını kanıtla veriyim paranıda diyemez çünki hırsız olduguma dair hiç bi kanıt belge yok..
Spedy yazdı:İnan Senden Suphelenmıyımde kımden supheleneyım Senın msn sıfrenı bıLmeyen kısı sıfrenı degıstıremez nerden bılıyım sen kendı karakterlerıne aktardın benm madenlerımı kadımımı ws. lokman carının ısmını degıstırdın sılındı dedın belkı sıfrenıde degıstırdın sılındı caLındı dedın.. senden baska kım bıLıosa msn sıfrenı ya o kısı yada sen Degıstırdın Tabı bıLen yoksa Sen degıstırdın sıfrenı.. Senden baska suphelı yok ben işimı garantıye aldım 100mlık madenım ıtemım param gttı dahada bıLmedıgım seyler onlar hesapta yok ben 100m aldım Eqer kı sen degıLsen aLırsın paranın bı kuruşuna Dokunmadım duruyo oyLece. Benım Gozumu Acan Kısıde Senın Iyı Tanıdıgın Kısı Ümit..Lokman yazdı:adresbu yazdı:Haksısın inan Sefayla görüşürüm ßen Geri verır Dinler ßenı dert etme sen ama oda senden Şüphelenıyor İnancım. k.ßakmaLokman yazdı:Yasincim..
Ben şuanda abimin msn nede kendiminkinede giremiyorum üyeligede giremiyorum..
Ümiti iyi tanırım neler konustgunuzu biliyorum benden bişey saklamaz
O 100 m alman hakkın değildiki daha benim çalıp çalmadıgıma dair ortada hiç bişey yok sadece şüphe var ama neler neler cıkıyo onu bi anlamaya calıs yaşın 17-18 bunu analyabilicek kapasitedesin..
Benim banka çarımın şfiresini istedin verdim ama izinsiz bi şekilde o parayı almaya hakkın yok senin..
Destekten cevap geldimi gerekenler yapıldımı o çalınan madenlerinde paranda sana geri gelicek bunu merak etme..
ama şuan elinde bulundurdugun benim param izinsiz alınan bi para ve gasp sayılır bu..
Ben bekleyemem her şeyin sonuclanmasını tekrar oyun hayatına dönmem lazım çünki
Her şey ortaya cıktımı madenlerinide paranıda alırsın ve yaklaşık 13 m gibi bi nakit paranda kaybolmuşki o parada benimdi sanırsam..
Ben çalıcak olsam demem sana lazım oldukca gir al para diyeki sende alıyodun bişey dedimmi hiç ?
bende üzüldüm inanmayabilirsin şuan bende yaklaşık 5-6 kişinin hesaları bi not belgesinde saklı duruyo..
ama her şey ortaya cıktımı destekten geri iade talebiyle alırsın her şeyini ama şuan elinde bulundurdugun para benim ve gasp etmiş sayılıyosun..
Ben geri talep ettim parayı sen vermemkde zorladın..
Resimde geçiyo tüm konusmalar.
Ben ne yapabilirim bana onu söyle yapıyım..[/b]
Inan Paranı aLdım PaRan bende İnkar Etmıyorum aLdıgım gıbı duruo 1lwl bı car.. hee unutmadan Sen demıssınkı hersey REsımlerde var hayır yok sen bana zararını aL ws gıbı şeyler soyledın bu Fotolar neden yokta Hep kendı Cıkarına oLan Fotolar var .. ?? NySe uzaTmıcam Destekten maıL geLsın Sen degıLsen aLırsın ParanıLokman yazdı:Spedy yazdı:İnan Senden Suphelenmıyımde kımden supheleneyım Senın msn sıfrenı bıLmeyen kısı sıfrenı degıstıremez nerden bılıyım sen kendı karakterlerıne aktardın benm madenlerımı kadımımı ws. lokman carının ısmını degıstırdın sılındı dedın belkı sıfrenıde degıstırdın sılındı caLındı dedın.. senden baska kım bıLıosa msn sıfrenı ya o kısı yada sen Degıstırdın Tabı bıLen yoksa Sen degıstırdın sıfrenı.. Senden baska suphelı yok ben işimı garantıye aldım 100mlık madenım ıtemım param gttı dahada bıLmedıgım seyler onlar hesapta yok ben 100m aldım Eqer kı sen degıLsen aLırsın paranın bı kuruşuna Dokunmadım duruyo oyLece. Benım Gozumu Acan Kısıde Senın Iyı Tanıdıgın Kısı Ümit..Lokman yazdı:adresbu yazdı:Haksısın inan Sefayla görüşürüm ßen Geri verır Dinler ßenı dert etme sen ama oda senden Şüphelenıyor İnancım. k.ßakmaLokman yazdı:Yasincim..
O 100 m alman hakkın değildiki daha benim çalıp çalmadıgıma dair ortada hiç bişey yok sadece şüphe var ama neler neler cıkıyo onu bi anlamaya calıs yaşın 17-18 bunu analyabilicek kapasitedesin..
Benim banka çarımın şfiresini istedin verdim ama izinsiz bi şekilde o parayı almaya hakkın yok senin..
Destekten cevap geldimi gerekenler yapıldımı o çalınan madenlerinde paranda sana geri gelicek bunu merak etme..
ama şuan elinde bulundurdugun benim param izinsiz alınan bi para ve gasp sayılır bu..
Her şey ortaya cıktımı madenlerinide paranıda alırsın ve yaklaşık 13 m gibi bi nakit paranda kaybolmuşki o parada benimdi sanırsam..
Ben çalıcak olsam demem sana lazım oldukca gir al para diyeki sende alıyodun bişey dedimmi hiç ?
bende üzüldüm inanmayabilirsin şuan bende yaklaşık 5-6 kişinin hesaları bi not belgesinde saklı duruyo..
ama her şey ortaya cıktımı destekten geri iade talebiyle alırsın her şeyini ama şuan elinde bulundurdugun para benim ve gasp etmiş sayılıyosun..
Ben ne yapabilirim bana onu söyle yapıyım..[/b]
Ben onu o gece öylesine söyledim anlayabilirsin diye ama çap atlamışın benim yapmadıgım bi şeyden zararını benden çıkarıyosun..
O para destekten cevap gelene kadar durmuycak sende bunuda böyle bil benim öyle bişeyim yok ama senin yaptıgın hırsızlıga girer ben bunun peşini kovalıycam ama önemli olan paranın sende durması değil izinsiz alman
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
param izinsiz alındı ırt zırt. anladığım kadarı ile ne sen suçlusun nede sen. sefa kendince haklı korumaya almış. bende aynı durumda olsam aynını yaparım diyende sensin . sen diyorsun ki herşeyimi kaybettim bunu sefa nerden bilsin belkide isimleri değiştirdin çalındı diyorsun. çalındıysa çaldırmak için nasıl bir gaflete düştün. burdan destek olarak bir cvp gelmez size. ancak forumda kalır. çünkü yazışmalardada burdada birbirinizin hesabına girdiğiniz yazılı. bu durumda zorla diye birşey söz konusu değil. paranı ve charını bu kadar seviyorsan kimseye şifre vermeyeceksin. iki iki dört eder. benim şifremi bilenler belli charlarım gitse dostum gitti diye üzülürüm charlara yada iteme değil. yaptığınız yaygara anlamsız .
iyi forumlar.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Sanatkarr yazdı:param izinsiz alındı ırt zırt. anladığım kadarı ile ne sen suçlusun nede sen. sefa kendince haklı korumaya almış. bende aynı durumda olsam aynını yaparım diyende sensin . sen diyorsun ki herşeyimi kaybettim bunu sefa nerden bilsin belkide isimleri değiştirdin çalındı diyorsun. çalındıysa çaldırmak için nasıl bir gaflete düştün. burdan destek olarak bir cvp gelmez size. ancak forumda kalır. çünkü yazışmalardada burdada birbirinizin hesabına girdiğiniz yazılı. bu durumda zorla diye birşey söz konusu değil. paranı ve charını bu kadar seviyorsan kimseye şifre vermeyeceksin. iki iki dört eder. benim şifremi bilenler belli charlarım gitse dostum gitti diye üzülürüm charlara yada iteme değil. yaptığınız yaygara anlamsız .
iyi forumlar.
Bu durum yeni değil kaç zamandır takındığım durumu görsen aynı şyleri düşündüğümüzü bilirsin..
Ben son yazışmalardan sonra yayınladım bunlarıki adama gasp ettin diyorum evet gasp ettim diyo..
Neyin korumasıdır bu karakter orda duruyo şifrede aynı değişmedi sonuçta..
Ben şüphelenmesinden yana bişey değilim ama bana elinde kanıt olmadan bana hırsız demesiki bunu diyen en az 3 aylık bi arkadaşım daha sonra o kadar konsutuk anlaştıktan sonra öteki gün parayı kendi karakterine aktarması..
Üstüne üstelik yetmiyomuş gibi sanki kendinde elinde bi kanıt varmış gibi bana
" Hırsız olmadıgını kanıtla sana paranı geri vveriyim " gibi bi cümle kurması sanki benim hırsız olduguma dair bi kanıt varmış gibi..
Kaç gündür senin durumu takınıyorum ben dün kafama tak etti artık kafasından savuşturuyodu beni..
Dadasbey - Mareşal - Dolcewita beni iyi tanır neyin ne oldugunu ne yaptıgımı sorabilirsiniz
İnan benı Tanıyan Tanır bıLen bıLır Ben Sadece PaRamı Koruyorum Hersey Ortaya cıksın aLırsın paranı tabı sen yapmadıysann Daha fazla uzatmıcam destekten cvp gelmesını haLa bekLıyorum.Lokman yazdı:Sanatkarr yazdı:param izinsiz alındı ırt zırt. anladığım kadarı ile ne sen suçlusun nede sen. sefa kendince haklı korumaya almış. bende aynı durumda olsam aynını yaparım diyende sensin . sen diyorsun ki herşeyimi kaybettim bunu sefa nerden bilsin belkide isimleri değiştirdin çalındı diyorsun. çalındıysa çaldırmak için nasıl bir gaflete düştün. burdan destek olarak bir cvp gelmez size. ancak forumda kalır. çünkü yazışmalardada burdada birbirinizin hesabına girdiğiniz yazılı. bu durumda zorla diye birşey söz konusu değil. paranı ve charını bu kadar seviyorsan kimseye şifre vermeyeceksin. iki iki dört eder. benim şifremi bilenler belli charlarım gitse dostum gitti diye üzülürüm charlara yada iteme değil. yaptığınız yaygara anlamsız .
iyi forumlar.
Bu durum yeni değil kaç zamandır takındığım durumu görsen aynı şyleri düşündüğümüzü bilirsin..
Ben son yazışmalardan sonra yayınladım bunlarıki adama gasp ettin diyorum evet gasp ettim diyo..
Neyin korumasıdır bu karakter orda duruyo şifrede aynı değişmedi sonuçta..
Ben şüphelenmesinden yana bişey değilim ama bana elinde kanıt olmadan bana hırsız demesiki bunu diyen en az 3 aylık bi arkadaşım daha sonra o kadar konsutuk anlaştıktan sonra öteki gün parayı kendi karakterine aktarması..
Üstüne üstelik yetmiyomuş gibi sanki kendinde elinde bi kanıt varmış gibi bana
" Hırsız olmadıgını kanıtla sana paranı geri vveriyim " gibi bi cümle kurması sanki benim hırsız olduguma dair bi kanıt varmış gibi..
Kaç gündür senin durumu takınıyorum ben dün kafama tak etti artık kafasından savuşturuyodu beni..
Dadasbey - Mareşal - Dolcewita beni iyi tanır neyin ne oldugunu ne yaptıgımı sorabilirsiniz
Üstelik bana hırsız olmadıgını kanıtla veriyim paranıda diyemez çünki hırsız olduguma dair hiç bi kanıt belge yok..[/quote]
İnan Senden Suphelenmıyımde kımden supheleneyım Senın msn sıfrenı bıLmeyen kısı sıfrenı degıstıremez nerden bılıyım sen kendı karakterlerıne aktardın benm madenlerımı kadımımı ws. lokman carının ısmını degıstırdın sılındı dedın belkı sıfrenıde degıstırdın sılındı caLındı dedın.. senden baska kım bıLıosa msn sıfrenı ya o kısı yada sen Degıstırdın Tabı bıLen yoksa Sen degıstırdın sıfrenı.. Senden baska suphelı yok ben işimı garantıye aldım 100mlık madenım ıtemım param gttı dahada bıLmedıgım seyler onlar hesapta yok ben 100m aldım Eqer kı sen degıLsen aLırsın paranın bı kuruşuna Dokunmadım duruyo oyLece. Benım Gozumu Acan Kısıde Senın Iyı Tanıdıgın Kısı Ümit..[/quote]
Ben ne yapabilirim bana onu söyle yapıyım..[/b][/quote]
Inan Paranı aLdım PaRan bende İnkar Etmıyorum aLdıgım gıbı duruo 1lwl bı car.. hee unutmadan Sen demıssınkı hersey REsımlerde var hayır yok sen bana zararını aL ws gıbı şeyler soyledın bu Fotolar neden yokta Hep kendı Cıkarına oLan Fotolar var .. ?? NySe uzaTmıcam Destekten maıL geLsın Sen degıLsen aLırsın Paranı[/quote]
Es Selamın Aleyküm.
Merhabalar ,
Öncelikle sözlerime Şöyle başlamak istiyorum , Sefa ile inan İkiniz olayda tartışırken Ben sefa ile Özel konustum İnanın Charın ismini değiştireceğinden kuşku Duyduk. Sonra inan ile Sefa'yı Çöle götürdüm inanı Tekrar ve tekrar Sefa ile Dinledik. Sonra Sefaya Ne anlattımsa Gittim İnan'a da Aynısını Anlattım. Fakat inanda kendisi de şahitki Sefaya dedim ise Gittim aynısını İnana dedim . Doğruları ortaya koymak cıkarmak için. Fakat Ben İkinize Aynı Şeyleri Söylerken Sen Nasıl oluyorda Gözümü " ümit " Açtı diyorsun..
Üstelik bana hırsız olmadıgını kanıtla veriyim paranıda diyemez çünki hırsız olduguma dair hiç bi kanıt belge yok..[/quote]
İnan Senden Suphelenmıyımde kımden supheleneyım Senın msn sıfrenı bıLmeyen kısı sıfrenı degıstıremez nerden bılıyım sen kendı karakterlerıne aktardın benm madenlerımı kadımımı ws. lokman carının ısmını degıstırdın sılındı dedın belkı sıfrenıde degıstırdın sılındı caLındı dedın.. senden baska kım bıLıosa msn sıfrenı ya o kısı yada sen Degıstırdın Tabı bıLen yoksa Sen degıstırdın sıfrenı.. Senden baska suphelı yok ben işimı garantıye aldım 100mlık madenım ıtemım param gttı dahada bıLmedıgım seyler onlar hesapta yok ben 100m aldım Eqer kı sen degıLsen aLırsın paranın bı kuruşuna Dokunmadım duruyo oyLece. Benım Gozumu Acan Kısıde Senın Iyı Tanıdıgın Kısı Ümit..[/quote]
Ben ne yapabilirim bana onu söyle yapıyım..[/b][/quote]
Inan Paranı aLdım PaRan bende İnkar Etmıyorum aLdıgım gıbı duruo 1lwl bı car.. hee unutmadan Sen demıssınkı hersey REsımlerde var hayır yok sen bana zararını aL ws gıbı şeyler soyledın bu Fotolar neden yokta Hep kendı Cıkarına oLan Fotolar var .. ?? NySe uzaTmıcam Destekten maıL geLsın Sen degıLsen aLırsın Paranı[/quote]
Es Selamın Aleyküm.
Merhabalar ,
Öncelikle sözlerime Şöyle başlamak istiyorum , Sefa ile inan İkiniz olayda tartışırken Ben sefa ile Özel konustum İnanın Charın ismini değiştireceğinden kuşku Duyduk. Sonra inan ile Sefa'yı Çöle götürdüm inanı Tekrar ve tekrar Sefa ile Dinledik. Sonra Sefaya Ne anlattımsa Gittim İnan'a da Aynısını Anlattım. Fakat inanda kendisi de şahitki Sefaya dedim ise Gittim aynısını İnana dedim . Doğruları ortaya koymak cıkarmak için. Fakat Ben İkinize Aynı Şeyleri Söylerken Sen Nasıl oluyorda Gözümü " ümit " Açtı diyorsun..
Savaşçı | Büyücü | Şifacı |
DaDaşBey | DaDasBey | DaDasBeyII[/b] |