MOBİL ODEME PLUS PAKET İŞE YARAMIYOR İSYAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOBİL ODEME PLUS PAKET İŞE YARAMIYOR İSYAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ARKADAŞLAR PLUS ALMAK ICN IKV1 YAZIP 7979 A GONDERDIM MESAJ GELMEDİ BU NEBICIM İŞ YAUF HEM KONTOR YIYORSUNUZ HEM PLUS ICIN EVET ONAAYI VERMIYORSUNUZ İSYAN!!!!!!!!!!1
Re: MOBİL ODEME PLUS PAKET İŞE YARAMIYOR İSYAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
İsyana gerek yok.
Konuyla ilgili genel bir tarama başlatıldı. Gereken mercilere bildirim yapıldı. Karşılaştığınız hatayı ayrıntılı olarak izah ederseniz; daha çabuk sonuç elde edilecektir!
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz temennisiyle.
Konuyla ilgili genel bir tarama başlatıldı. Gereken mercilere bildirim yapıldı. Karşılaştığınız hatayı ayrıntılı olarak izah ederseniz; daha çabuk sonuç elde edilecektir!
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz temennisiyle.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Mobil Ödeme işlemlerinde herhangi bir sorun görülmemiştir.
Talepte bulunduğunuz GSM numarası ile birlikte Destek Formu üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde gerekli inceleme yapılacaktır.
Talepte bulunduğunuz GSM numarası ile birlikte Destek Formu üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde gerekli inceleme yapılacaktır.
desteke Bildirim Yolladım Umarım E-postama İleti Gelir Yada Gsm Numaramı İstersiniz Veririm Plusumu Gönderirsiniz
YOK TARAMA YAPICAZ FELAN YOK RAŞTIRMA YAPIYORUZ DİYE ADAM KEKLİYONUZ BEN GSM NUMARAMI VERDİM DESTEK FORMUNA E- PİN BİLGİLERİMİ BUGUN İSTERİM BU NEBİÇİN İŞTİR
Gün boyu online olan [GM]ler forum yetkilileri oldukça güzel bir üslupla çağırdığımız konularımıza gelmiyor. Senin bu üslupla açtıgın konuya 2tane Yetkili geliyor. Lütfen Kullandığın üsluba dikkat et.

TeaM09 yazdı:Gün boyu online olan [GM]ler forum yetkilileri oldukça güzel bir üslupla çağırdığımız konularımıza gelmiyor. Senin bu üslupla açtıgın konuya 2tane Yetkili geliyor. Lütfen Kullandığın üsluba dikkat et.
Birbirimizi idrak noktasında bariz bir sıkıntı çektiğimiz de bariz. Bu konu teknik bir konu olduğu için ve ilgilenilmesi noktasında geç kalınacak olursa, tüm kullanıcıları etkilemesi söz konu olabilir. O yüzden ilgilenilmiştir.
Forum dahilinde kişisel yaklaşım yoktur, müsterih olunuz!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kişisel bir yaklaşımdan söz etmedim zaten. Arkadaş 2tane yetkiliyi kendi konusunda bulmuş. Kullandığı üsluba dikkat etmesi için bir uyarıda bulundum sadece. Dile getirmeyi düşünmüyordum ama plus paket alımı plus paket alımındaki sorunlar vs. plus(para) ile ilgili konularda hemen cevap verilirken herhangi bir oyun hatası vb. konularında www.istanbuloyun.com/support.aspx bildiriniz ibaresesinde bulunuyorsunuz..KIZILBEY yazdı:TeaM09 yazdı:Gün boyu online olan [GM]ler forum yetkilileri oldukça güzel bir üslupla çağırdığımız konularımıza gelmiyor. Senin bu üslupla açtıgın konuya 2tane Yetkili geliyor. Lütfen Kullandığın üsluba dikkat et.
Birbirimizi idrak noktasında bariz bir sıkıntı çektiğimiz de bariz. Bu konu teknik bir konu olduğu için ve ilgilenilmesi noktasında geç kalınacak olursa, tüm kullanıcıları etkilemesi söz konu olabilir. O yüzden ilgilenilmiştir.
Forum dahilinde kişisel yaklaşım yoktur, müsterih olunuz!

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
bende bir sefer aldığımda kullanımış e-pin diye bir sorun cıkmışdı ama sonradan düzletildi bu tip hataları düzgün bir şekilde bildirirseniz desteğe elbetde yardımcı olacaklardır 10 tl için isyan ediceksen eğer vay halimize
<)