Öncelikle emeğe saygı arkadaş emek vermiş görüşlerini bize sunmuş.
Ancak senin gibi düşünenler azınlıkta. Bu tarz düşünenler 1 kişi ise ismini büyüklü küçüklü yazmak isteyenler 20'dir.
İkv özel sürüm kutu satışı ile Türkiye'de rekor kırmak istiyor.
Bence fuarda özel sürüme isim değişikliği hakkı eklemenin etkisi oldukça büyük kutu satış rakamlarında.
Yönetim siz beta oyuncularını üzmemek için bu paketi çıkarmamalıydı yani?
Bence kesinlikle saçma. Çoğunluğun dediği oldu. İkv'ye de parasal açıdan destek sağlandı..
İki Nick Arasındaki Tüm Farklar [Görselleştirilmiş Anlatım]
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Re: İki Nick Arasındaki Tüm Farklar [Görselleştirilmiş Anlatım]
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Finansal desteğe kesinlikle karşı olmadığımı tam tersine destek verdiğimi yorumlarımda belirtmiştim.Para kazansınlar.Para kazandıralım.Böyle düşünmesem 3.5yıldır fan sitesi idare etmezdim.Üzerine lonca sitesi açmazdım.Ama görüntü kirliliği oluşturmayalım.İsim değiştirme tabiiki çok iyi bir fırsat oldu oyuncular için.Neden kötü yönde kullanılsın ki? Destekse,desteğimi gösteriyorum:Melankolik yazdı:Öncelikle emeğe saygı arkadaş emek vermiş görüşlerini bize sunmuş.
Ancak senin gibi düşünenler azınlıkta. Bu tarz düşünenler 1 kişi ise ismini büyüklü küçüklü yazmak isteyenler 20'dir.
Bence fuarda özel sürüme isim değişikliği hakkı eklemenin etkisi oldukça büyük kutu satış rakamlarında.
Bence kesinlikle saçma. Çoğunluğun dediği oldu. İkv'ye de parasal açıdan destek sağlandı..

2006-2013
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Seyr-i Beka
Bu kadar güzel bi konuya değindiğin ve açıkladğın için saol Umut. Gerçi senle bu konuyu aramızda iyice konuştuk ama bende yorumumu belirteyim.
Yazdıklarında da belirttiğin gibi bu bizlerin manevi ayrıcalığıydı. Benim nicklerimi çok kişi bilir 3 tane beta karakterim var VBMaSTeR VBuMaSTeR ve BuRRaQ Baktığımda her zaman gözüme sade ve normal geliyo. Olması gerektiği de bu zaten. Bence beta karakter olayı geri gelmemiliydi he geldiyse bundan sonra üyeler biraz duyarlı olcak görüntüyü bozmıyacak.
Bu konuda beni en çok mutlu eden ve teselli eden konu şudur en azından artık şu gibi yorumları duymicam "betasın diye havalanma "Çünkü artık biz betacılar birbirimizi bilsekte betacı olmayanlar ayırt edemeyecek ve bu yorumlar ortadan kalkacak.
Yazdıklarında da belirttiğin gibi bu bizlerin manevi ayrıcalığıydı. Benim nicklerimi çok kişi bilir 3 tane beta karakterim var VBMaSTeR VBuMaSTeR ve BuRRaQ Baktığımda her zaman gözüme sade ve normal geliyo. Olması gerektiği de bu zaten. Bence beta karakter olayı geri gelmemiliydi he geldiyse bundan sonra üyeler biraz duyarlı olcak görüntüyü bozmıyacak.
Bu konuda beni en çok mutlu eden ve teselli eden konu şudur en azından artık şu gibi yorumları duymicam "betasın diye havalanma "Çünkü artık biz betacılar birbirimizi bilsekte betacı olmayanlar ayırt edemeyecek ve bu yorumlar ortadan kalkacak.
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Wan Te D
Anamizdirapgrafik yazdı:Finansal desteğe kesinlikle karşı olmadığımı tam tersine destek verdiğimi yorumlarımda belirtmiştim.Para kazansınlar.Para kazandıralım.Böyle düşünmesem 3.5yıldır fan sitesi idare etmezdim.Üzerine lonca sitesi açmazdım.Ama görüntü kirliliği oluşturmayalım.İsim değiştirme tabiiki çok iyi bir fırsat oldu oyuncular için.Neden kötü yönde kullanılsın ki? Destekse,desteğimi gösteriyorum:Melankolik yazdı:Öncelikle emeğe saygı arkadaş emek vermiş görüşlerini bize sunmuş.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

İsimle hiç kimse bir yere varamaz, tıpkı karakter görünüşüyle hatta item gücüyle varamayacağı gibi, kişinin "Betacılığı" öyle olmasa bile oyundaki ustalığı oyun staratejileriyle belli olur, yiğitler er meydanında gösterir kendini...
Konuyla alakalı söylenecek pek birşey yok gerçekten çok güzel yakalamışsın Umut kardeşim, biraz da güldük sayende ellerine sağlık
Bu arada V1 nickli oyuncular geçtiğinde gerçekten bazı kelimeler söyleniyordu / söylüyordum :mrgreen:
Konuyla alakalı söylenecek pek birşey yok gerçekten çok güzel yakalamışsın Umut kardeşim, biraz da güldük sayende ellerine sağlık

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Arkadaşlar benim bu konudaki kanaatim şudur ki bunu sizinle paylaşmak istedim:
İstanbul Kıyamet Vakti xxx veya XXX isim düzenini kaldırıp Xxx yaptığında bence temel amaçlar kirliliği engellemek ve fısıldama kolaylığıdır. Bana kalırsa İstanbul Kıyamet Vakti diğer online oyunlarla rekabete girebilmek için veya geliri arttırmak için veya başka sebeplerden dolayı sonuçta PARA KAZANMAK İÇİN KURALLARINDAN VAZGEÇMEYE BAŞLADI.Bakın yanlış anlaşılmak istemem İKV'nin para kazanması tabii ki oyunun ilerlemesi ile doğru orantılı olacaktır ancak oyun para kazanmak için dediğim gibi varolan düzeni bozmayacak kampanyalara yönelmeli.
Şahsen benim karakter ismi değiştirme hakkım olsaydı :arrow: " canceazi " veya " CANCEAZİ " yapardım
Saygılar.
İstanbul Kıyamet Vakti xxx veya XXX isim düzenini kaldırıp Xxx yaptığında bence temel amaçlar kirliliği engellemek ve fısıldama kolaylığıdır. Bana kalırsa İstanbul Kıyamet Vakti diğer online oyunlarla rekabete girebilmek için veya geliri arttırmak için veya başka sebeplerden dolayı sonuçta PARA KAZANMAK İÇİN KURALLARINDAN VAZGEÇMEYE BAŞLADI.Bakın yanlış anlaşılmak istemem İKV'nin para kazanması tabii ki oyunun ilerlemesi ile doğru orantılı olacaktır ancak oyun para kazanmak için dediğim gibi varolan düzeni bozmayacak kampanyalara yönelmeli.
Şahsen benim karakter ismi değiştirme hakkım olsaydı :arrow: " canceazi " veya " CANCEAZİ " yapardım
Saygılar.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Konu gerçekten çok güzel.Esprili yaklaşman gerçekten anlatımı çok güçlendirmiş.
Ben Beta'dan beri oynuyorum, fakat bu isim büyüklüğü ile beni ezmeye çalışanlarda oldu.Gerçi bundan pek rahatsız değildim.^_^ Ben isim değiştirme hakkımla şifacımın ismini GetsugaTenshou Koycaktım.^_^ XXxXx OOooOo'lara pek özendiğim yok yani.
Ben Beta'dan beri oynuyorum, fakat bu isim büyüklüğü ile beni ezmeye çalışanlarda oldu.Gerçi bundan pek rahatsız değildim.^_^ Ben isim değiştirme hakkımla şifacımın ismini GetsugaTenshou Koycaktım.^_^ XXxXx OOooOo'lara pek özendiğim yok yani.
- izdirapgrafik
- Lonca: Organize İşler
Başkalarının da düşüncelerini öğrenmek yararımıza olacaktır.Güncel.
2006-2013
çok güzel bir anlatım çok önemli bir konuya değinmişşin
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Canceazi yazdı:Arkadaşlar benim bu konudaki kanaatim şudur ki bunu sizinle paylaşmak istedim:
Saygılar.
/alkış