Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Tırstıysan memo Sorun Yok Sonra Gelip Yalvarma Tolga Loncaya Al Diye
Sana Verdiğimiz İtemleride Geri Getir
XxDiRTYCaSHxX
Phrygios
DirtyCash

www.anadoluakincilari.com
ToLga Agzını Bozma istersen Bir Oyun için.. İtemLerinide Veririm Zaten İtem İçin DostLuk yapıyorsan Merak etme itemin kaLmaz bende..Phrygios yazdı:Tırstıysan memo Sorun Yok Sonra Gelip Yalvarma Tolga Loncaya Al DiyeSana Verdiğimiz İtemleride Geri Getir
*.Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.*
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bundan sonra sizinle işim olmaz demişsin dostluğumuzu sildiğine göre dostumuz olmayan bir adamda itemimizin kalması doğru olmaz heralde ?FeRman yazdı:ToLga Agzını Bozma istersen Bir Oyun için.. İtemLerinide Veririm Zaten İtem İçin DostLuk yapıyorsan Merak etme itemin kaLmaz bende..Phrygios yazdı:Tırstıysan memo Sorun Yok Sonra Gelip Yalvarma Tolga Loncaya Al DiyeSana Verdiğimiz İtemleride Geri Getir
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
Raiders of Anatolia
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
FeRman yazdı:SeLamun aLeyküm
Ben Yeniçeri aiLeme Bir Hata yaptım , Bu hatayı Gecte oLsa anladım Bundan Sonra Benim SizLe işim oLmaz.Ben Artk Yeniçeri AiLesindenim
Hepinize KoLay GeLsiN ..
Hayırlısı olsun
Kafana Sok BUnu Dirty misin mimozamısın nesin .. Daha Yeni BaşLıyor . Şahid ol Bak bu 1 . oLayPhrygios yazdı:Tırstıysan memo Sorun Yok Sonra Gelip Yalvarma Tolga Loncaya Al DiyeSana Verdiğimiz İtemleride Geri Getir
Kılıçla alınan vatan, para ile satılmaz.
Efkar--YeniçerixiSyan

Efkar--YeniçerixiSyan

efkar yazdı:Kafana Sok BUnu Dirty misin mimozamısın nesin .. Daha Yeni BaşLıyor . Şahid ol Bak bu 1 . oLayPhrygios yazdı:Tırstıysan memo Sorun Yok Sonra Gelip Yalvarma Tolga Loncaya Al DiyeSana Verdiğimiz İtemleride Geri Getir
Ee Napalım Aldıgın Adam Memo Dönek
XxDiRTYCaSHxX
Phrygios
DirtyCash

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Sakin Oll Şampiyonefkar yazdı:Kafana Sok BUnu Dirty misin mimozamısın nesin .. Daha Yeni BaşLıyor . Şahid ol Bak bu 1 . oLayPhrygios yazdı:Tırstıysan memo Sorun Yok Sonra Gelip Yalvarma Tolga Loncaya Al DiyeSana Verdiğimiz İtemleride Geri Getir
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
efkar yazdı:Kafana Sok BUnu Dirty misin mimozamısın nesin .. Daha Yeni BaşLıyor . Şahid ol Bak bu 1 . oLayPhrygios yazdı:Tırstıysan memo Sorun Yok Sonra Gelip Yalvarma Tolga Loncaya Al DiyeSana Verdiğimiz İtemleride Geri Getir
Senin burada ... nyse ağzımı bozmak istemiyorum . Herşeyin hesabı sorulur bir gün .Phrygios yazdı:efkar yazdı:Kafana Sok BUnu Dirty misin mimozamısın nesin .. Daha Yeni BaşLıyor . Şahid ol Bak bu 1 . oLayPhrygios yazdı:Tırstıysan memo Sorun Yok Sonra Gelip Yalvarma Tolga Loncaya Al DiyeSana Verdiğimiz İtemleride Geri Getir
Ee Napalım Aldıgın Adam Memo DönekBen Arkasından Laf edip geri Almam Çeriçik Hadi Yaylan Bakalım Gel Zeynebimle Asımımı Alda Goruyum Soğan Cücüğü
Kılıçla alınan vatan, para ile satılmaz.
Efkar--YeniçerixiSyan

Efkar--YeniçerixiSyan

- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Tolga Bir Oyun Yüzünden İçini Hırs Bürümüş Demekki ZamanınDa Sana çok Koymuşlarda Bu kadar Kıskançlık Yapıyorsun Ben seni Böle biLmezdim.. Oyun item Para Herkezi Değiştirmiş Kişiliğini kaybetmişsin..Phrygios yazdı:efkar yazdı:Kafana Sok BUnu Dirty misin mimozamısın nesin .. Daha Yeni BaşLıyor . Şahid ol Bak bu 1 . oLayPhrygios yazdı:Tırstıysan memo Sorun Yok Sonra Gelip Yalvarma Tolga Loncaya Al DiyeSana Verdiğimiz İtemleride Geri Getir
Ee Napalım Aldıgın Adam Memo DönekBen Arkasından Laf edip geri Almam Çeriçik Hadi Yaylan Bakalım Gel Zeynebimle Asımımı Alda Goruyum Soğan Cücüğü
Ama böle yaparak BizLeri Deil kendiini Üzersin Merak Etme ..
Bir Kişinin KaLbini Kırmak 70 Kere Kabeyi Yıkmaktan Beterdir.. Bunu aklnın Bir Köşesinde Bulundur..
Eğer Azıcıkta olsa bir yerim varsa bu sözümü unutma Hayatını bu söze Göre Yönlendir.İnsanLar Haakkında ki düşünceleri Sölerken Bu Sözü HatırLa..