[İçerik Silindi] Forum hesabınız 7 gün kapatıldı. Şikayetleriniz için Destek birimini kullanınız.
TurkDragon
[DEV]Lathander'e Teşekkürler !
Re: [DEV]Lathander'e Teşekkürler !
konuyu acan arkadas sahsi tesekkurunu destek iletisime yapabilirmi lutfen
---
Siz de şikayetlerinizi Destek biriminden yaparsanız çok seviniriz. Konu hakkındaki diğer mesajlarınız silinmiştir. Kışkırtıcı, küçük düşürücü yahut konuyu amacından saptırmaya çalışanlara asla izin verilmeyecektir.
TurkDragon
---
Siz de şikayetlerinizi Destek biriminden yaparsanız çok seviniriz. Konu hakkındaki diğer mesajlarınız silinmiştir. Kışkırtıcı, küçük düşürücü yahut konuyu amacından saptırmaya çalışanlara asla izin verilmeyecektir.
TurkDragon
Bir üst mesajda tarafımdan net bir şekilde uyarılmıştınız. Tavrınız konusunda hiçbir değişme olmadığı için forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
TurkDragon
TurkDragon
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Size Böyle Tavırlarla Başkalarını Kırmak Yerine Dost Edinmenizi Tavsiye Ederim.. Kıskançlık Duygusu ve Gereksiz Hırslarla Bir Yere Varamazsınız.. [GM]Salonu Savaşları Hakkında Söyleyebileceğim Tek Şey Bilmediğiniz Konularda Yorum Yapmayınız ki Bilgisizliğiniz Bilginizin Önünde Sırıtmasın.. Arif'in O Zamanlardaki Nickini Ben Ve Dahilimde Bir Çok Arkadaş Bilmiyordu Aydınlattığın İçin Sağol..
Ben Bana Düşeni Yaptığımı Düşünüyorum ... Ayrıca Konu , Gereksiz Kişi,Yorum Ve Tavırlar Sebebiyle Dağıtıldığı İçin Kilit Alabilirmiyiz ?
Ben Bana Düşeni Yaptığımı Düşünüyorum ... Ayrıca Konu , Gereksiz Kişi,Yorum Ve Tavırlar Sebebiyle Dağıtıldığı İçin Kilit Alabilirmiyiz ?
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Konu sahibinin isteği üzerine konu kilitlenmiştir.