tılsımdaki Sahte [Nocoment] gösterisi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

tılsımdaki Sahte [Nocoment] gösterisi

Mesaj gönderen yamgur »

10 aralık saat 21.00 sırasında tılsım sunucusuna gelen Nocoment adlı birisi oyundaki herrkesten şifre id istedi verenler olmuş pmler geldi biz bölgeden yazarken adam oyunda 10 dakika falan dolandı önce yeraltında ordanda meteora gecerek oyuncularda şifre id istedi şimdi gm lerde dahil yöntici şifre istemez vermeyin falan der ama karedeşim emek verdim hesabımda 4 tane 49 lvl car var bunların önüne geçin bu kaç oldu

Resim
Resim
konyalı
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: tılsımdaki Sahte [Nocoment] gösterisi

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Verdin mi?
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Nocomment'in ismi ne ara Ahmet AVCI oldu? :)
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: tılsımdaki [Nocoment] gösterisi

Mesaj gönderen yamgur »

yok vermedim ama bundan 1 hafta ewwel gene aynı olayı yaşadım emek veriyorum 3 yıldır plus almışım yani bu oyunu sürekli oynayanlardan biriyim tamam biliyoruz ama yer altında adam 10 dakika durdu herkez bölgeden yazdık tık yok yani gm yok gm nin açılımı game moderator yani oyun yöneticisi degilmi
konyalı
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yamgur »

xDarkiMMortaLx yazdı:Nocomment'in ismi ne ara Ahmet AVCI oldu? :)
yaa bide dalga gecer gibi (-) parantez kullanıyor körüz sanki
konyalı
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?

Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.

Bu tarz mesajlara asla cevap vermeyin arkadaşlar , hemen şikayet edip yasaklayın . Biz gerekeni yaparız.
Birinin yönetici olup olmadığını anlamak için yasaklayın yada arkadaşlara eklemeye çalışın. Gerçek yöneticileri arkadaşlara ekleyemez ve yasaklayamazsınız .

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Marcoxjunyor
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Marcoxjunyor »

İlgilendiğiniz için teşekkürler
Başkalarını sık sık affedin,ama kendinizi asla
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yamgur »

ilginiz için gercekten teşekkür ederim ama bu tür olayları daha farklı bir şekilde şikayet ederek gereken cezayı görmelerini istiyoruz
konyalı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Nocomment yazdı:Merhabalar

Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?

Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.

Bu tarz mesajlara asla cevap vermeyin arkadaşlar , hemen şikayet edip yasaklayın . Biz gerekeni yaparız.
Birinin yönetici olup olmadığını anlamak için yasaklayın yada arkadaşlara eklemeye çalışın. Gerçek yöneticileri arkadaşlara ekleyemez ve yasaklayamazsınız .

İyi forumlar
Bir de Yönetici niye şifre istesin zaten istediği zaman istediği çara girebilir :D
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

çok komik geliyor bu tip olaylar bana artık adam basbaya boşluk bırakıyor alta atıyor oraya yöneticiydi felan ohh :D :D komedi ya yurdumun insanı işde :D
<)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön