Buna Neden Moderasyon Uygulanmıyor ???
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Buna Neden Moderasyon Uygulanmıyor ???
Resimde herşey ortada buna neden moderasyon uygulanmıyor adam rakip kılnda bıcak işareti cıkmaktadır maden toplamama engel teşkil etmektedir ve bunun hakkında bir moderasyon uygulanmıyor nasıl bir saçmalıktır herşey ortada peki ben bunu desteğe iletsem ceza alacakmıdır sizlerden cevap bekliyorum

Re: Buna Neden Moderasyon Uygulanmıyor ???
Merhabalar ,
İKVDestek ' e yollayıp gereken cezayı almasını sağlayabilirsin..
İyi Forumlar
İyi Forumlar
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Şimdi göndereceğim de ceza almıyorlar maden oturmaya böyle biliyorumElfetih yazdı:Merhabalar ,
İyi Forumlar
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Lonca: byHMF
Yoo ben her maden toplamam da madene oturan çok oluyor aynen bu şekilde, ama ben yine topluyorum ???
Madenler içlerine birileri otursa da yeterince geniştir. Zira eklediğiniz ekran görüntüsünde de madene oturan kullanıcı değil, maden dışındaki kullanıcı madeni toplamaktadır... Bu durumlarda oyuniçi şikayet sistemi kullanılsa da bizlere, bu durumu isbat edecek görsel, ulaşmaz. Bu nokta da işlem uygulanamaz!
Ayrıca durumun esnek olmasından dolayı cezaî işlem(moderasyon) uygulanmamaktadır!
Dileğimiz odur ki; tüm oyuncularımız karşılıklı saygıyı bir otokontrol ile sağlayabilsinler.
Ayrıca durumun esnek olmasından dolayı cezaî işlem(moderasyon) uygulanmamaktadır!
Dileğimiz odur ki; tüm oyuncularımız karşılıklı saygıyı bir otokontrol ile sağlayabilsinler.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Sayın KIZILBEY eskiden YÖNETİCİler madenin içinde oturmak yasaktır derdi o uygulama kalktımı ?KIZILBEY yazdı:Madenler içlerine birileri otursa da yeterince geniştir. Zira eklediğiniz ekran görüntüsünde de madene oturan kullanıcı değil, maden dışındaki kullanıcı madeni toplamaktadır... Bu durumlarda oyuniçi şikayet sistemi kullanılsa da bizlere, bu durumu isbat edecek görsel, ulaşmaz. Bu nokta da işlem uygulanamaz!
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Bahsettiğiniz zamanlarda söz konusu olan moderasyon, oyuniçi moderasyon oluyordu. Yetkili tarafından gözlemlenebilen suistimaller için uygulanmıştır. Şu an ki yöntemler, bu bahsettiğim oyuniçi moderasyondan oldukça farklıdır. Ayrıca az önce de belirttiğim sebeblerle cezaî işlem uygulanmamaktadır.BAKII yazdı:Sayın KIZILBEY eskiden YÖNETİCİler madenin içinde oturmak yasaktır derdi o uygulama kalktımı ?KIZILBEY yazdı:Madenler içlerine birileri otursa da yeterince geniştir. Zira eklediğiniz ekran görüntüsünde de madene oturan kullanıcı değil, maden dışındaki kullanıcı madeni toplamaktadır... Bu durumlarda oyuniçi şikayet sistemi kullanılsa da bizlere, bu durumu isbat edecek görsel, ulaşmaz. Bu nokta da işlem uygulanamaz!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Teşekkürler KIZILBEYKIZILBEY yazdı:Bahsettiğiniz zamanlarda söz konusu olan moderasyon, oyuniçi moderasyon oluyordu. Yetkili tarafından gözlemlenebilen suistimaller için uygulanmıştır. Şu an ki yöntemler, bu bahsettiğim oyuniçi moderasyondan oldukça farklıdır. Ayrıca az önce de belirttiğim sebeblerle cezaî işlem uygulanmamaktadır.BAKII yazdı:Sayın KIZILBEY eskiden YÖNETİCİler madenin içinde oturmak yasaktır derdi o uygulama kalktımı ?KIZILBEY yazdı:Madenler içlerine birileri otursa da yeterince geniştir. Zira eklediğiniz ekran görüntüsünde de madene oturan kullanıcı değil, maden dışındaki kullanıcı madeni toplamaktadır... Bu durumlarda oyuniçi şikayet sistemi kullanılsa da bizlere, bu durumu isbat edecek görsel, ulaşmaz. Bu nokta da işlem uygulanamaz!
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
yarın hep beraber madene oturakYasinKocamanca yazdı:Resimde herşey ortada buna neden moderasyon uygulanmıyor adam rakip kılnda bıcak işareti cıkmaktadır maden toplamama engel teşkil etmektedir ve bunun hakkında bir moderasyon uygulanmıyor nasıl bir saçmalıktır herşey ortada peki ben bunu desteğe iletsem ceza alacakmıdır sizlerden cevap bekliyorum