Yetkililere özel msj ile ulaşılamadıgı için bunu yapmak mecburiyetinde kaldım .Bi kusur işlediysem affola .
SAYIN KIZILBEY bknz ltfn .
SAYIN KIZILBEY bknz ltfn .
konuyu şahsıleştirmek istiyorsan buyur
biz bi kaç arkdşla 2 gündür forum üzerinden tartışırken neden çıkıp kimse cevap yazmadı demek istediğim sen böyle yapıyorsun değil biz orda konuşurken görüşlerimize herhangi bi yetkilden bi cevap gelmesini beklerken kimseden ses çıkmadı daha sonra senin bu konuya yaptıgın yorumu gördüm ve bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim yanlış mı yaptım sizce bu soruyu sormakla
Yetkililere özel msj ile ulaşılamadıgı için bunu yapmak mecburiyetinde kaldım .Bi kusur işlediysem affola .
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Re: SAYIN KIZILBEY bknz ltfn .
Yetkililere özel mesajla ulaşılamamaktadır, doğrudur.
Eleştirilere açık olmayan bir yönetimle karşı karşıya olsanız; bu denli muhatab alınmazdınız.Ve dahi forumumuz Sizlerin hizmetine sunulmazdı.
Cevab beklediğiniz konunuzun linkini buraya ekleyin; yetkimiz dahilinde Size gereken cevabı verelim. Sizde hak vermelisiniz ki; günde binlerce ileti yazılan bir forumda gözden kaçırılanlar olabiliyor.
Eleştirilere açık olmayan bir yönetimle karşı karşıya olsanız; bu denli muhatab alınmazdınız.Ve dahi forumumuz Sizlerin hizmetine sunulmazdı.
Cevab beklediğiniz konunuzun linkini buraya ekleyin; yetkimiz dahilinde Size gereken cevabı verelim. Sizde hak vermelisiniz ki; günde binlerce ileti yazılan bir forumda gözden kaçırılanlar olabiliyor.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Neyin ne kadar eleştiriye açık oldugunu biliyorum az çok bu kadar gerilmeyelim ltfn
Herneyse konu GM KİNDARA aitti ama silinmiş yerinde başka konu var
iyi forumlar ..
iyi forumlar ..
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
KIZILBEY e.ö sunucusunda genel sohbet bölümünde bi arkdşın problemi var ilgilenirmsin?
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe