Bence tartoşma yaratıcı bir konudur.Her lonca kendi çabında iyidir.Bir kimse çıkıpda benim loncam kötü demez.Öz eleştiri kımse yapmaz ama karşısındakı grubu veya kısıyı elestırır.Böyle Konular defalarca Açıldı ve sonu hep aynı oldu ve buda öyle alıcak bir daha bölyle konualar açmamanızı rica ederim.
BEyazKöşkde Saygı sevgi Çerçevesinde her işini halleden ve oyunu oyun gibi oynayan tüm loncalar en iyi loncadır.
İntikamx ==> Arkadaşlık Kardeşlik Ciddilik Hırz Aile bir loncada olması gereken unsurlar
Tayfax===>aynı şekilde
Fianx===>aynı şekilde
Rdmx===>aynı şekilde
Unruly==>aynı şekilde
Tskx yani kendi loncamı ilk 5 de daha henüz görmüyorum gören arkadaşlara sonsuz teşekkürler mlsf fazla loncamla ilgilenemiyorum maddi sıkıntılardan dolayı bu yüzden kendi ilk 5 de görmüyorum iyi formlar...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Doğrusu bu konuda söylenebilecek bir çok şey olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle bir çoğunuzun Tayfaları listede görmesini sevinçle karşıladığımı belirtmeliyim. Misyon olarak güçten , kalabalıktan ziyade daimadostluğubenimsedik. Bu konuda da görüyorum ki bir nebze de olsa bunu başarmaya yaklaşmışız. Bunu görmek gerçekten çok güzel.
Diğer yandan Köşkümüzde farklı farklı yönleri ile her biri birbirinden değerli birçok lonca olduğunu düşünüyorum. İsimlerini tek tek zikretmeyeceğim. Buradan hepsine sevgilerimi yolluyorum. Köşk her birinizle daha da güzel.
Şunu da ayrıca duyurmak isterim ki bu güne kadar olduğu gibidostlukiçin çalışmaya devam edeceğiz, Arz'ı/Lodos'u ile her birinizi yanımızda görmeye devam etmeyi dilerim.
Ben birazda eski hatıraları seven bir kardeşinizim, hatırlıyorum da eskiden oyunda/gerçek hayatta ortaklaşa bir çok etkinliklerimiz olurdu. O eski günleri hala hatırlıyorum dersem pek yanlış olmaz sanırım. Bu günlerde sanırım bu tür şeyleri biraz unuttuk ama tekrar gerçekleşmemesi için de bir engel göremiyorum. Yakında gerçekleştirmek istediğimiz bir kaç planımız var (buluşmalar vs.) köşkümüzün bir biri ile çok daha iyi etkileşim içinde olduğu, oyun ortamının çok çok daha zevkli olduğu günlerimiz de olacak inşallah
Her neyse sanırım lafı biraz fazla uzattık ha ne dersiniz :lol:
Doğrusu bu konuda söylenebilecek bir çok şey olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle bir çoğunuzun Tayfaları listede görmesini sevinçle karşıladığımı belirtmeliyim. Misyon olarak güçten , kalabalıktan ziyade daimadostluğubenimsedik. Bu konuda da görüyorum ki bir nebze de olsa bunu başarmaya yaklaşmışız. Bunu görmek gerçekten çok güzel.
Diğer yandan Köşkümüzde farklı farklı yönleri ile her biri birbirinden değerli birçok lonca olduğunu düşünüyorum. İsimlerini tek tek zikretmeyeceğim. Buradan hepsine sevgilerimi yolluyorum. Köşk her birinizle daha da güzel.
Şunu da ayrıca duyurmak isterim ki bu güne kadar olduğu gibidostlukiçin çalışmaya devam edeceğiz, Arz'ı/Lodos'u ile her birinizi yanımızda görmeye devam etmeyi dilerim.
Ben birazda eski hatıraları seven bir kardeşinizim, hatırlıyorum da eskiden oyunda/gerçek hayatta ortaklaşa bir çok etkinliklerimiz olurdu. O eski günleri hala hatırlıyorum dersem pek yanlış olmaz sanırım. Bu günlerde sanırım bu tür şeyleri biraz unuttuk ama tekrar gerçekleşmemesi için de bir engel göremiyorum. Yakında gerçekleştirmek istediğimiz bir kaç planımız var (buluşmalar vs.) köşkümüzün bir biri ile çok daha iyi etkileşim içinde olduğu, oyun ortamının çok çok daha zevkli olduğu günlerimiz de olacak inşallah
Her neyse sanırım lafı biraz fazla uzattık ha ne dersiniz :lol:
Tüm dostlara selam olsun
Cemal yazdıklarına katılmamak mümkün degil yine herzamanki gibi tarzını ve farkını ortaya koyuyorsun.. Bizleri ve diğer tüm değerli toplulukları kaleme alan arkadaslara iyi niyetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.. Umarım ilerleyen günlerde bahsettigin o güzel günleri tekrar yasayabilmek nasip olur.. Bence bu faaliyetlerimizi havaların güzelleşeceği ve diğer dostlarımızında uygun göreceği ilkbahar döneminde yapmak çok daha iyi olacaktır.. İstanbulun enfes güzelliği karşısında bogaza karsı içelecek bi sıcak çayın bizlere vereceği tadı düşünmek bile heyecan veriyor doğrusu Konu hakkında ise bir yorumda bulunmayacağım benim top 5im yoktur sevdigim ve muhattap oldugum herkes başımın tacıdır..
ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!