Selamlar..
Evet çemberlitaş bölgesi yeni duyruldu fakat bana çemberlitaş tan herhangi bi wallper lazım arkadaşlar gaffar olabilir yada gbm-71 olabilir.. işim matbaacılık olduğu için dijital baskı makinasından bu wallper ları çıkarıyorum ve odama asıyorum.. elbette duvarımı kaplıcak kadar büyütebiliyorumda baskıları fakat çok istiyorum bi gaffar beyin wallperını.. acaba bu wallperlar ne zaman hazırlanır sormak istiyorum sadece..
Çemberlitaş Wallper Lazım..
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
Re: Çemberlitaş Wallper Lazım..
resim için teşekkürler ama daha çok bana 1920*1200 ebatında bi şey lazım.. ama bunuda yaparım..
Evet, videoda da bazı yerler Eminönü'ne benzetilmiş, Yeni Camii avlusu falan oraları andıran yerler vardı. İlginçSanalkorkun yazdı:Şimdi farkettim ben Gaffar Agah bey'e çok benziyor.![]()
2009-2013
JouRney yazdı:Evet, videoda da bazı yerler Eminönü'ne benzetilmiş, Yeni Camii avlusu falan oraları andıran yerler vardı. İlginçSanalkorkun yazdı:Şimdi farkettim ben Gaffar Agah bey'e çok benziyor.![]()
![]()
Baksanıza Bu Eklenti ile seviye artışı olmuyor . Galiba Eminönü Çemberlitaş'a Taşınıyor.. Video'da gördüğüm kadarıyla Eminönü'ndeki bazı yerlere çok benzeyen yeni yerler var. Çok İlginç
Seviye artışı oluyor dediğimi nereden çıkardın ?Quety yazdı:JouRney yazdı:Evet, videoda da bazı yerler Eminönü'ne benzetilmiş, Yeni Camii avlusu falan oraları andıran yerler vardı. İlginçSanalkorkun yazdı:Şimdi farkettim ben Gaffar Agah bey'e çok benziyor.![]()
![]()
Baksanıza Bu Eklenti ile seviye artışı olmuyor .
2009-2013
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Wallper ne ya bi de matbacıyım diyosun Wallpaper değil mi onun adıxPrince yazdı:Selamlar..
Evet çemberlitaş bölgesi yeni duyruldu fakat bana çemberlitaş tan herhangi bi wallper lazım arkadaşlar gaffar olabilir yada gbm-71 olabilir.. işim matbaacılık olduğu için dijital baskı makinasından bu wallper ları çıkarıyorum ve odama asıyorum.. elbette duvarımı kaplıcak kadar büyütebiliyorumda baskıları fakat çok istiyorum bi gaffar beyin wallperını.. acaba bu wallperlar ne zaman hazırlanır sormak istiyorum sadece..
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- basar2626
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Gladio
Kuklacının seçilmişinin olduğu bölge yani 20 lvl civarı ola fareadamların mekanına benzer bi yer var.JouRney yazdı:Evet, videoda da bazı yerler Eminönü'ne benzetilmiş, Yeni Camii avlusu falan oraları andıran yerler vardı. İlginçSanalkorkun yazdı:Şimdi farkettim ben Gaffar Agah bey'e çok benziyor.![]()
![]()
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)