Arkadaşlar oyunda çok güzel tarihi yerler var bundan şikayetçi değilim..Misal:Yeni Caami,Çemberlitaş,Bab-ı Ali,Mısır Çarşısı vesaire ancak daha ilginç fikirleri olan varmı aranızda?Benim aklımda bir kaç yer var;
Yerebatan Sarnıcı (Migrat gibi Mitolojik Bi Yapı..(gibi) [*]
Ortaköy - Caami Civarı (Sanırım vardı ancak yaziyim dedim..)
Ayasofya (Olabilir Aslında)
Dikilitaş (Olabilir Aslında)
Gerisi Sizden...!
[__Bence__Sizce__?___] <---İÇERİ----<
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Choosens
[__Bence__Sizce__?___] <---İÇERİ----<
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·
BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944
`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Re: [__Bence__Sizce__?___] <---İÇERİ----<
Mecidiye Köy ( Ali Samiyen)
Bunca kupaların getirildiği bir maden yapılması lazım
Bunca kupaların getirildiği bir maden yapılması lazım
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Bence unkapı köprüsünü tamamlayıp karsıda yeni bi bölüm açılmalı
:d ya da vapur seferleri yapıp anadolu yakasına geçilmeli eminönünen kadıköye fln:):)
DeaTHxSeDoO
DeaTHxSeDoO
SerdarUSTA
Trenlerin çalışması lazım 
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı

- Lonca: Death
CaaaaaaaamiTremexhaqan yazdı: Caami Civarı (Sanırım vardı ancak yaziyim dedim..)
tramvaylar sefere çıksın akbil fln çıksın basıp geçelim
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
helal mert .DeathxShock yazdı:CaaaaaaaamiTremexhaqan yazdı: Caami Civarı (Sanırım vardı ancak yaziyim dedim..)![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

hee şu bozuk arabalar çalışsın binip gidelim dimi x)DeathxShock yazdı:CaaaaaaaamiTremexhaqan yazdı: Caami Civarı (Sanırım vardı ancak yaziyim dedim..)![]()
Oyunlardan ne kadar anladığınız ortada ... Dediğiniz olayları gerçekleştirmek beyninizde canlandırmak kadar kolay değil ... Dediğiniz olayların yapım aşaması oldukça uzundur ...
Objenin ilk olarak çizilmesi gerekir ... Ardından grafik motorundan geçmesi onun ardından bir kaç düzenleme daha yapıldıktan sonra ikv'nin yapım aşamasında kullanılan oyun motorundan da geçtikten sonra karakter düzenklemeleri gerekir ... Yani hani bizim sürekli dediğimiz sözler varya "nasıl binanın içinden geçtin ?" "adam içimden geçiyor saçmalığa bak" işte bu olayların olmaması için tekrar tekrar düzenlemesi gerekiyor... Geçtim ki ikv'nin yapım aşamasında 5-6 kişi çalıştı ... Ve bu yapım tam 3 yıl sürdü ... 3 Yıl boyunca gelen sadece eminönü bölgesiydi ... Peki eminönü bölgesinde kaç tane çizim var ? Tarihi bölge olarak en fazla 10 tane çizim barındıran eminönü bölgesi bir çok clone binalardan oluşmakta tüm bunlar 3 yılda oluştu ise sizin dedikleriniz yapılıp oyuna empoze edilmesi ne kadar sürer gerisini siz düşünün ...
Objenin ilk olarak çizilmesi gerekir ... Ardından grafik motorundan geçmesi onun ardından bir kaç düzenleme daha yapıldıktan sonra ikv'nin yapım aşamasında kullanılan oyun motorundan da geçtikten sonra karakter düzenklemeleri gerekir ... Yani hani bizim sürekli dediğimiz sözler varya "nasıl binanın içinden geçtin ?" "adam içimden geçiyor saçmalığa bak" işte bu olayların olmaması için tekrar tekrar düzenlemesi gerekiyor... Geçtim ki ikv'nin yapım aşamasında 5-6 kişi çalıştı ... Ve bu yapım tam 3 yıl sürdü ... 3 Yıl boyunca gelen sadece eminönü bölgesiydi ... Peki eminönü bölgesinde kaç tane çizim var ? Tarihi bölge olarak en fazla 10 tane çizim barındıran eminönü bölgesi bir çok clone binalardan oluşmakta tüm bunlar 3 yılda oluştu ise sizin dedikleriniz yapılıp oyuna empoze edilmesi ne kadar sürer gerisini siz düşünün ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
- Tremexhaqan
- Arzuhalci'nin Adamı

arkadaşım bilgilendirmen güzel ancak eminönü 3 yılda oluşmadı.Eminönü oyunun ilk haritasıdır sadece 1 yılda yapılmıştır.Sobee firması 2006 da kurulmuş İKV ise 2007 de sunulmuştur.1 yıl belkide daha kısa bir süre içerisinde eminönü tamamlanmıştır.G0kTurk yazdı:Oyunlardan ne kadar anladığınız ortada ... Dediğiniz olayları gerçekleştirmek beyninizde canlandırmak kadar kolay değil ... Dediğiniz olayların yapım aşaması oldukça uzundur ...
Meteor Bölgesi * Sivri Ada * Yeni Bab-ı Ali * Yer Altı Gibi Haritalar bu 3 yıllık süreç içerisinde oluşmuştur.
ve ayrıca bunların zor olduğu bilinmekte fakat biz sadece öneri sunuyoruz illa ki gerçekleşsin diye bir düşüncemiz yoktur.
İyi Oyunlar
BetaxWinchester