Yıllardır her hafta loto oynuyorum yok yok yok :evil: Lotoyu tutturan adam açıklama yapıyor.. ' İlk Defa Oynadım yoldan geçerken ikramiyesinin çok olduğunu gördüm..'
Şans Oyunları Kurumu İSTİFAAAA.... YÖNETİM İstifaaaa:D
Herşeyede bu kadar yüklenmeyelim birazda teşekkür etmek lazım.. Forumlarda teşekkür içerikli mesaj yok mu ya da ben mi göremedim?? Eleştiri tek yönlü olmamalı.. İyi birşey yapıldığında da alkışlamayı bilmeliyiz..
Eğer ki hiç iyi birşey yapılmadıysa ki oyunu üretmeleri şuan senin bu oyunda uzuuuuuunn zamanlar harcaman bile sana iyi birşey -göreceli- yaptıklarının göstergesi -ki hala oynuyorsun-..
İKV Derindeki Sır>sağ tık>Sil>Evet
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
xDarkiMMortaLx yazdı:Büyücümle 30'a yakın Junon kesiminde bulundum.(Kimileri için az bir rakam)Sonuç:30 adet madalya..(Plus vardı)Savaşçımla 4.girişimde(Etkinlik haftası 1 defa girdim)Işık Hanım Gece Zırhı aldım.Kısacası etkinliği değerlendirseydiniz üstünüz diziliydi.
etkinlik haftası 5migrat 4sığnak attım(okul nedeniyle) aldığım tek şey 9madalya... yaklaşık 60migrat attım nuclues zırh ve yüzük yok ama ilk girişte alter zırh aldım oda çöp .)
xDarkiMMortaLx yazdı:Büyücümle 30'a yakın Junon kesiminde bulundum.(Kimileri için az bir rakam)Sonuç:30 adet madalya..(Plus vardı)Savaşçımla 4.girişimde(Etkinlik haftası 1 defa girdim)Işık Hanım Gece Zırhı aldım.Kısacası etkinliği değerlendirseydiniz üstünüz diziliydi.
etkinlik haftası 5migrat 4sığnak attım(okul nedeniyle) aldığım tek şey 9madalya... yaklaşık 60migrat attım nuclues zırh ve yüzük yok ama ilk girişte alter zırh aldım oda çöp .)
aldatmaz2014 yazdı:1-)Eger daracık alana aynı yaratıklardan arka arkaya 500 tane koyucaksanız.
2-)Savascıyı çop edeceksenız (Ben bır buyucu olmama ragmen savaşçıya ınsaf lutfen)
3-)2 yaratık kesıp adam ustunu dızecekse o yaratıgı 300 kere kesıp daha ustunde tek parça olmayıp bu ısı şans yapacaksanız..
4-)Şans meselesı devam edıcekse...
LUTFEN BU BOLGEYI HIÇ ONUMUZE KOYMAYIN DAHA IYI !
Çünkü onumuze koydugunuz Mıgrat Ve Sıgınak bolgesınde resmen ayrımcılık var x kısı 3 junon keser 5 zırh alır y kısı 200 junon keser elınde zırh yok sonra neymış ŞANSMIŞ !!! HANGI OYUNDA BOYLE BIR ŞANS FAKTORU VAR HANGI AKLA MANTIGA DAYANARAK BOYLE BIR ŞANS FAKTORU KOYDUNUZ SAATLERINI GECESINI GUNDUZLERINE KATAN INSANLAR TEK ITEM BILE DUSUREMEZKEN 2 YARATIK KESIP USTUNU DIZENLER VAR EGER GETIRICEGINIZ CEMBERLITAŞTA BOYLEYSE SADECE YAZIKLAR OLSUN DIYORUM
Daracık bir Alan Değil . Orda Ne Yazıyor Dev Eklenti Paketi Dikkatini Çekerim :!: :!: :!:
Bikerede Yönetimin Yaptıklarından Memnun Kalın yaw
hep isyan hep isyan nereye kadar. herkes herşey hemen olsun istiyor. bende zaman zaman isyan etmişimdir. ancak taktir etmeyide bilmek lazım. ben savaşçımı daha grup bölgelerine sokamadım bile. sırayla oda olur. hadi bütün itemleri fulledin soruyorum sana ne yapacaksın? şuan yapacak başka bişi yok.. ee devam kesmeye o zaman. grup bölgesinden daha iyi item düşen bir yer mi var gir düşür çık. herkes item düşmüyor diyor bir bakın item fiyatları nasıl düştü. sebep? heryer item dolu alan yok. ben azat cevo kolyeyi 12 m na almıstım şimdi adama 7 m diyorum gülüyor dert belli bütün hepsi full olsun. sabır arkadaşlar sabır 200 kesimde düşmemesine bende karşıyım. en azından bir limit olmalı tamamen şansa bırakılmamalı ama bu kadar da isyana gerek yok. o kadar insan sizleri mutlu etmeye çalışıyor. herkesi mutlu etmek isterse oyunun yönü şaşar. emeğe saygı yapıcı eleştiriye devam.
DarkShare yazdı:Arkadaşlar fazla yoruma hiç gerek yok! Beyenmiyorsan oynamayacaksın!
Katılıyorum adamlar ne yapsa beğenmiyorsunuz saçmalık he diceksiniz bunların tuzu kuru alakam yok... ++
Beğenmemekle alakası yok burda adam gibi konuşuyoruz bence kimisine 200 kesince zırh düşücekse kimisinede 3 4 de bir anlamı yok ben böyle bir oran göremetim ikvdeki bu item düşme olasılığı matematik kurallarını cinedi bence