musti şaka degil dimi tonyalı artık row oldu yeni üyler için bişey diyemem ama benim oldugun zamandaki arkadaşların herzaman yanında oldugumu bilsinler mecx olsamsa yanınızda sayılırım zaten lonca için loncaya girmedigimi herkes bilir rowlarıda mecleride severim başarılar musti online olarak görmek sizleri sevindirici
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Yeni gelenler hayırlı olurlar inş. ama şunu peşinen belirteyim arkadaşlar son aldıklarınızdan 2 kişi ile husumetim var
onlar kendilerini bilir eger eskisi gibi devam ederlerse yani loncaya girmeden önceki gibi kafa atarım bilginiz olsun
Başarılar...
ataxborabey yazdı:Yeni gelenler hayırlı olurlar inş. ama şunu peşinen belirteyim arkadaşlar son aldıklarınızdan 2 kişi ile husumetim var
onlar kendilerini bilir eger eskisi gibi devam ederlerse yani loncaya girmeden önceki gibi kafa atarım bilginiz olsun
Başarılar...
Tesekkür edeRiz . Ferhatın dediği gibi pazar günü yapıcağımız topLantıda yeni düzeni oLusturucaz .. Eski eskide kaLıcak merak etmeynz
musti şaka degil dimi tonyalı artık row oldu yeni üyler için bişey diyemem ama benim oldugun zamandaki arkadaşların herzaman yanında oldugumu bilsinler mecx olsamsa yanınızda sayılırım zaten lonca için loncaya girmedigimi herkes bilir rowlarıda mecleride severim başarılar musti online olarak görmek sizleri sevindirici