Öncelikle Selamlar
Yetkili Arkadaşlar Şu İkv'de sadece Gamex'de Olan şu isim degiştirme işni satış noktalarına gönderilen
kutuların yanınada koysanızda istanbula gelmeyen orada bulunmayan arkadaşlarmız da bu kolaylıktan fayda-
lansalar rica ediyorum bi düşünün bu konuyo her satış noktasına olmasada bazı satışnoktalarına kutuların
yanına şu zarflardanda koyunda bizde rahat edelim sizde para kazanın kendimi düşünmüyorum sizi düşünü-
yorum :=) inş bir çözüm bulursunuz k.g ...
ALINTIDIR
- marazizmir
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ALINTIDIR
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ALINTIDIR
Forum Kuralları
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
---
Önerileriniz için İKV Destek sayfasını kullanırsanız, önerileriniz en yetkili kişiler tarafından incelenir. Böylelikle öneri hakkında karar alırken daha sağlıklı davranmış oluruz. Anlayışınız için teşekkürler.
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
---
Önerileriniz için İKV Destek sayfasını kullanırsanız, önerileriniz en yetkili kişiler tarafından incelenir. Böylelikle öneri hakkında karar alırken daha sağlıklı davranmış oluruz. Anlayışınız için teşekkürler.